01 okt 2018

Efterårsferie på Santorini: 1 uge i Athen og Santorini til kun 1.723 kr. inkl. hotel og fly

Elsker du Grækenland? Så er denne rejse lige noget for dig! Jeg har nemlig fundet en superlækker rejse til landet med de mange øer, hvor du både oplever hovedstaden Athen og ø-paradiset Santorini – hvorfor nøjes med enten eller, når man kan få både og? I dette rejseeksempel får du først en halv dag i Athen efterfulgt af 6 dage på Santorini, før du tager retur tilAthen igen! Med andre ord er dette den perfekte blanding mellem historisk storbyferie og dase-på-en-solskins-ø-ferie! Og så er det endda i efterårsferien.

Efterårsferie på Santorini
16.10. - 23.10.
1.723 kr.
Billund
Athen
Hotel på Santorini
F.eks. det charmerende 3* Romantic Spa Resort
783 kr.
Billige fly til Athen
722 kr.
Billige fly til Santorini
218 kr.
Hotel
783 kr.
Fly
722 kr.
Fly til Santorini
218 kr.
Total (pr.person)
1.723 kr.

Hoteller

Santorini

Selvom du ankommer til Athen, så flyver du videre til Santorini samme aften. Derfor behøver du ikke at overnatte i Athen.

 

På Santorini har jeg fundet en lille hotel-perle til dig i ægte kykladisk stil med hvidkalkede vægge. Det 3* Romantic Spa Resort (4 ud af 5 på TripAdvisor) bliver rost til skyerne af stort set alle, der har boet der. Hotellet ligger i byen Fira og har alt, hvad du skal bruge. Rene, lyse, pæne værelser, privat badeværelse, balkon, aircondition, gratis wi-fi og et lækkert poolområde.

 

Prisen for et premium-2-personersværelse med hav- og pooludsigt i 6 nætter er 1.566 kr., hvilket svarer til 783 kr. pr. person ved en rejse for 2. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Santorini, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

 

 

Athen

Når du flyver tilbage til Athen, flyver du natten til den 23.10. (du ankommer kl. 01.25). Og da du flyver hjem til Danmark allerede kl. 06.55, ville jeg selv vælge at tilbringe nattetimerne i lufthavnen.

 

Hvis du gerne vil have et hotel alle nætter, kan du flyve tilbage fra Santorini til Athen den 22.10. og så tilbringe natten på et hotel i Athen. Her kan du f.eks. overveje det fine Hotel Semeli (4 ud af 5 på TripAdvisor), som ligger ret centralt i Athen – kun 3,5 km fra det verdensberømte Akropolis. Hotellet har fine værelser, gratis wi-fi og døgnåben reception.

 

Prisen for et almindeligt dobbeltværelse i 1 nat er 282 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 141 kr. pr. person.

Hotel i Athen
f.eks det centrale Semeli Hotel
141 kr.

 

 

Billige fly til Athen og Santorini

I efterårsferien (uge 42) kan du fra tirsdag den 16.10. til tirsdag den 23.10. finde flybilletter fra Billund til Athen til kun 722 kr. hos Ryanair. Og på de samme datoer kan du finde fly fra Athen til Santorini til kun 218 kr. – også hos Ryanair. Flyafgangene passer således, at du ankommer fra Billund til Athen om eftermiddagen den 16.10. Her tilbringer du så hele eftermiddagen og aftenen, før du flyver videre mod Santorini.

 

Den 23.10. kl. 00.35 flyver du tilbage til Athen, hvor dit returfly til Danmark letter kl. 06.55. Du kommer altså til at tilbringe en nat i lufthavnen. Vil du gerne undgå det, kan du som sagt flyve tilbage til Athen allerededen 22.10.

 

Nye bagageregler hos Ryanair betyder, at du som udgangspunkt kun må medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45 og 75  kr. ekstra pr. vej.

 

 

Transport til fra lufthavnen

Fra Athen Lufthavn kan du tage metro 3 hele vejen ind til byen. Det tager ca. 3 kvarter og koster under 70 kr. Og fra Santorini Lufthavn er der kun 5 km til hotellet. En taxi koster derfor kun ca. 60 kr. pr. person.

 

 

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 kommentarer til Efterårsferie på Santorini: 1 uge i Athen og Santorini til kun 1.723 kr. inkl. hotel og fly

 1. Sandy says:

  De priser i har er det med overnatning

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Sandy 🙂

   Prisen jeg angiver i artiklen er både med fly (både Billund – Athen T/R og Athen – Santorini T/R) og hoteller på både Athen og Santorini 🙂

   Prisen er pr. person ved en rejse for 2 😉

 2. Malene says:

  Ved du om vejret er lækkert der i slut maj? 🙂

 3. Liv says:

  Hej
  Ved du om der også er billige fly/ hotel fra Kbh? Gerne uge 26.
  Tak

 4. Laura says:

  Hej, er der ingen billige afgange til Athen i juli? Mvh Laura

 5. Augest says:

  Kære
  Har du en idé om hvorfor jeg ikke kan finde flybilletter til den pris 28/8-4/9?
  Vh

  • Rejsespejder_SB says:

   Hej Augest 🙂

   Hvis du kun kan rejse på nogle helt specifikke datoer, er der desværre ikke så meget man kan gøre. I skrivende stund ligger flybilletter til Athen på ca. 800 kr., hvilket er en ganske fin pris. Det er altid svært at forudsige, hvordan priserne i slut-august/september bliver. For hvis vejret i DK bliver rigtigt godt, kan prisen godt falde lidt. Omvendt risikerer man også at den stiger, hvis sommeren ikke bliver så god.

 6. Pernille Jamai says:

  Hej.
  Hvordan ser det ud den 10-11/10 er der rejser på det tidspunkt til de priser ?
  Vh.Pernille Jamai