Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 538 kr.
Kaunas-slider
Weekendophold

Gourmet-weekend i Kaunas: 2 nætter på et centralt, anmelderrost hotel til kun 538 kr. inkl. fly

Weekendophold |

Gourmet-weekend i Kaunas: 2 nætter på et centralt, anmelderrost hotel til kun 538 kr. inkl. fly

Har du været i Kaunas før? Det er langt fra de fleste, der kan sige ja til det, og det er egentlig lidt en skam! Kaunas er en storby i Litauen og er måske lidt af et overset rejsemål, men det er der bestemt ingen grund til. Her får du både kultur og historie, shopping, mikrobryggerier og destillerier, spa og wellness samt de lækreste gourmet-oplevelser. Og så er det hele hammerbilligt! Jeg har sammensat et super god tilbud på en gourmet-weekend i Kaunas, så du kan nyde godt af alle herlighederne!

Oplev spændende Kaunas

oktober – november

538 kr.

Aalborg og København ✈ Kaunas

Hotel i Kaunas

447 kr.

Billige fly til Kaunas

91 kr.

Hotel

447 kr.

Fly

91 kr.

Total (pr. person):

538 kr.

Gourmet-weekend i Kaunas – Hotel

Under din gourmet-weekend i Kaunas skal du selvfølgelig have et sted at bo, og der findes heldigvis mange dejlige og billige hoteller i byen. I dag har jeg fundet det anmelderroste Moxy Kaunas. Hotellet blev bygget i 2020 og er derfor super nyt med moderne indretning. Moxy Kaunas har også den helt perfekte beliggenhed lige midt i centrum, så der er kort afstand til restauranter, barer og butikker.

Hotellets beliggenhed betyder også, at du er tæt på nogen af de mest populære seværdigheder i Kaunas – der er f.eks. ca. 5 minutters gang til det nationale Ciurlionis kunstmuseum, ca. 5 minutters gang til Devil’s Museum og ca. 10 minutters gang til Laisves aleja (Liberty Boulevard).

Værelserne er indrettet i en lækker moderne stil, og både værelser og interiør er holdt i beroligende naturfarver.

Et dobbeltværelse i 2 nætter over en weekend koster fra i alt 893 kr. Dvs. 447 kr. pr person ved en rejse for 2. Morgenmad kan tilkøbes.

Er Moxy Kaunas udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Kaunas, skal du naturligvis være velkommen til det.

Gourmet-weekend i Kaunas: 2 nætter på et centralt, anmelderrost hotel til kun 538 kr. inkl. fly

Gourmet-weekend i Kaunas: 2 nætter på et centralt, anmelderrost hotel til kun 538 kr. inkl. fly

Gourmet-weekend i Kaunas: 2 nætter på et centralt, anmelderrost hotel til kun 538 kr. inkl. fly

Gourmet-weekend i Kaunas – Fly

Det er generelt rigtig billigt at rejse til Kaunas, og lige nu kan du flyve ekstra billigt direkte til Kaunas fra både Aalborg og København.

Fra Aalborg er der afgange mandage og og fredage frem til oktober, hvorefter der er afgange fredage og søndage. Prisniveauet for de billigste billetter ligger typisk mellem 120 – 200 kr.

Fra København er der afgange alle ugens dage frem til november, hvorefter der er afgange mandage, onsdage, torsdage, fredage og søndage. Prisniveauer for de billigste billetter ligger typisk mellem 140 – 200 kr.

Ovenfor har jeg lavet et eksempel på en rejse med afgang fra Aalborg Lufthavn fredag den 28. oktober til søndag den 30. oktober. På disse datoer koster flybilletter kun 91 kr. Med den pris er der råd til lidt ekstra selvforkælelse under din gourmet-weekend i Kaunas 😉

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

Aalborg

Afgange mandage og og fredage indtil oktober – derefter afgange fredage og søndage.

  • 28.10. – 30.10.
  • 04.11. – 06.11.
  • 11.11. – 13.11.
  • 25.11. – 27.11.

København

Afgange alle ugens dage indtil november – derefter afgange mandage, onsdage, torsdage, fredage og søndage.

  • 07.10. – 09.10.
  • 14.10. – 16.10.
  • 21.20. – 23.10.
  • 28.10. – 30.10.
  • 18.11. – 20.11.

Transport til/fra lufthavnen

Fra lufthavnen til hotellet er der ca. 14,5 km, så du kan sagtens vælge at tage en taxa. Hvis du hellere vil med offentlig transport, kan du tage bussen (linje 29) til ”L. Sapiegos g.”, og derfra har du 300 meter til hotellet.

Gourmet-weekend i Kaunas – Restauranter

Nu kommer vi til ‘gourmet’-delen af ‘gourmet-weekend i Kaunas’.

Gourmetmad – det lyder måske ikke umiddelbart som noget, du vil forbinde med Litauen, men der kommer du til at blive positivt overrasket. Der er et væld af lækre restauranter i byen, og en af de særligt populære af slagsen er Uoksas. Uoksas er flere gange blevet inkluderet i The White Guide (det skandinaviske svar på Michelinguiden).

Uoksas kombinerer på bedst vis traditionelle opskrifter og moderne metoder til at skabe unikke kulinariske oplevelser for deres gæster. Menuen er baseret på årstidens lokale råvarer, og præsentationen af maden kan sammenlignes med nordisk æstetik. Da råvarerne er lokale, er Uoksas koncept også bæredygtigt – det er jo ren win win!

På menuen finder du altid fire forretter, en suppe, fire hovedretter og to desserter.

Du kan vælge en tre-retters menu med en forret, en hovedret og en dessert til ca. 261 kr. pr person eller en fire-retters menu bestående af to forretter, en hovedret og en dessert til ca. 298 kr. pr. person. Du kan også vælge en seks-retters menu bestående af to forretter, to hovedretter og to desserter til ca. 335 kr. pr. person. Vin-menu tilkøbes ved siden af og koster mellem ca.  149 – 224 kr. pr. person afhængig af antallet af retter.

Det er jo vildt billigt, når man tænker på, at det er en unik oplevelse og mad i verdensklasse!

OBS! Det kræver en reservation at få bord på restauranten.

Restauranten får også meget gode anmeldelser på bl.a. TripAdvisor, hvor mange skriver, at det bestemt er en restaurant-oplevelse, man ikke må gå glip af!

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af uoksas (@uoksas)

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af uoksas (@uoksas)

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af uoksas (@uoksas)

Sightseeing i Kaunas

Kaunas er også en meget kulturel by – faktisk er byen i 2022 blevet kåret til Europas kulturby! Her finder du streetart, smukke bygninger og spændende museer. Hvis du er på udkig efter lidt anderledes museum-oplevelser, så tag endelig forbi Ninth Fort eller Kaunas Museum for the Blind. Ninth Fort er et historisk museum med en barsk fortid, hvor du også kan besøge et smukt monument til minde om Holocaust ofrene.

På Kaunas Museum for the Blind, kan du udfordre dig selv lidt. Her kan man, som navnet allerede antyder, ikke se en disse. Her kommer din lugte- og høresans virkelig på arbejde – en sjov og anderledes oplevelse i en katakomber under ”Kaunas St. Michael the Archangel’s Church”.

Er du til basketball, så er du kommet til det rigtige sted. Kaunas er nemlig hjemby for holdet Zalgiris, der også spiller i Euroleague. Selvom du måske ikke synes basketball er det fedeste, så tag endelig ind og se en kamp, hvis du har mulighed for det. Der er en hammergod stemning, og det er en oplevelse uden lige.

Gourmet-weekend i Kaunas

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Raimonda Romanov (@raimondarom) den

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Vidas K. (@vidas007) den

Corona og Litauen

Der er ingen indrejserestriktioner for rejsende fra Danmark, Færøerne og Grønland. Der er ikke krav om negativ test ved ankomst. Dette gælder både vaccinerede og ikke-vaccinerede.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Gourmet-weekend i Kaunas: 2 nætter på et centralt, anmelderrost hotel til kun 538 kr. inkl. flyGourmet-weekend i Kaunas: 2 nætter på et centralt, anmelderrost hotel til kun 538 kr. inkl. fly

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud