• 07 apr 2020

  Glamping i den dejlige danske natur: med overnatning i luksustelt inkl. morgenmad til kun 720 kr.

  I de her corona-tider, er en storbyferie nok ikke det der ligger allerhøjst hos de fleste. Så hvad med at gøre det stik modsatte med en tur ud i naturen men stadig nyde næsten al komfort fra et hotelophold. Dette er muligt med Glamping – hvor den friske natur møder moderne luksus. Så hvis du er typen der elsker at være ude i det fri og nyde den friske luft, men ikke vil gå på kompromis med dine luksuriøse forhold, så er glamping klart din ultimative løsning. Det er en god mulighed for en digital detox, at komme tættere på hinanden og samtidig er det en miljøvenlig og bestemt unik måde at holde ferie på.

  Luksus camping i skønne Danmark
  Gyldig i 24 måneder
  720 kr.
  Glamping på Sjælland
  720 kr.

  GoGlamping på Sjælland

  Jeg har fundet et superlækkert tilbud til din glampingoplevelse. Og du behøver ikke engang forlade skønne Danmark, for at få sådan en dejlig ferie. Du kan nemlig tage en tur til Nationalpark Skjoldungernes Land på Sjælland. Her kan du overnatte i et luksustelt med en flot udsigt over det danske landskab og i en blød queensized dobbeltseng.

   

  Om aftenen kan du tænde op i bålet og lave rigtig campingmad. Og med inkluderet morgenmad, skal du ikke tænke på det, når du vågner. Ellers kan du bruge tiden på at slappe helt af eller være aktiv i naturen – det er helt op til dig. Faktisk har dette sted meget fokus på “digital detox”, som jeg mener de fleste trænger til efter vi bliver bombarderet med corona-nyheder dagen lang!

   

  Et ophold med 1 overnatning for 2 personer koster 1.439 kr. Dvs. 720 kr. pr. person. Sæsonen varer typisk fra 1. maj til og med uge 42 og der kan bookes ophold på nærmest alle datoer i denne periode (også i weekenderne!). Skulle der komme noget i vejen på de datoer du har booket, kan dit ophold nemt og gratis ombookes helt indtil 14 dage i forvejen.

   

  Det er faktisk et ret vildt tilbud, da DGDA lige nu kører med en earlybird-kampagne for at holde liv i den danske oplevelsesøkonomi, hvor de giver 15 procent på alle “oplevelsesophold”.

   

   

  Tilbuddet inkluderer

  • 1 overnatning for 2 personer i 20 kvadrameter luksustelt midt i naturen
  • ‘Digital detox’ med fokus på naturen
  • Queensize dobbeltseng (med plads til børneseng)
  • Morgenmad
  • Gåafstand til nødvendige faciliteter
  • Gasvarmer, bålsted, borde mv.
  • Gratis parkering

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Indtryk fra luksusteltet

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Glamping i den dejlige danske natur: med overnatning i luksustelt inkl. morgenmad til kun 720 kr.

  1. Anna Marie Brendstrup says:

   Bornholm

  Se tilbud her