Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Danmark 495 kr.
Glamping i Danmark: De bedste tilbud på glamping - f.eks. glampingophold i telt fra kun 495 kr. p.p.
Korte rejser

Glamping i Danmark: De bedste tilbud på glamping – f.eks. glampingophold i telt fra kun 495 kr. p.p.

Korte rejser |

Glamping i Danmark: De bedste tilbud på glamping – f.eks. glampingophold i telt fra kun 495 kr. p.p.

En af de rejseformer, som folk virkelig er begyndt at få øjnene op for, er glamping. Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med glamping-konceptet, så er der tale om en seriøst opgraderet form for camping. En slags camping med perks. Du får nemlig alt det gode ved campingferien – naturen, hyggen og friluftslivet – samtidig med at resten af oplevelsen (komforten og faciliteterne) bringes op på et mere luksuriøst niveau. Hvis glamping i Danmark lyder som noget for dig, så har jeg i dag fundet nogle rigtig fede ophold, du helt sikkert skal kigge nærmere på!  ⛺

Nu hvor julen nærmer sig med hastige skridt, er dette jo også en oplagt julegaveidé!

Unikke glamping-ophold i Danmark

fra

495 kr.

Tilbuddene er fundet hos truestory.dk, der tilbyder et fint udvalg af forskellige glampingpladser rundt omkring i Danmark.

Herudover tilbyder de også en lang række andre ophold. Så er du typen, der ikke kan få nok af friluftsliv tilsat et ordentlig skud luksus, gourmetophold, spaophold og andre spændende lækkerier, så er jeg sikker på, at du vil elske at gå på opdagelse på truestory.dk.

Jeg har selvfølgelig allerede selv været på en mindre opdagelsesrejse inde på siden. Derfor tænkte jeg, at jeg ville præsentere dig deres bedste glamping-tilbud

Glamping i Danmark

Truestory tilbyder Glamping i hele Danmark, og herunder finder du en håndfuld glampingophold i både Jylland, på Fyn og på Sjælland

Marsk Camp

Første glampingplads på listen finder vi i det sydvestlige Jylland – tæt ved Vadehavet. Her kan du booke et ophold hos Marsk Camp. Og netop dette ophold illustrerer meget godt, hvad glamping gør så godt.

For det første kan du glæde dig til et ophold omgivet af den skønneste natur! Naturoplevelser i marsken og Nationalpark Vadehavet venter lige uden for døren – altså teltdøren. (Vidste du i øvrigt, at Nationalpark Vadehavet er på UNESCOs verdensarvsliste?).

For det andet kommer du til at bo i et 24 kvadratmeter stort luksustelt med en rigtig seng og en stue med sovesofaer (som gør, at teltet kan rumme op til 6 personer). Herudover er teltet udstyret med både køleskab, elkedel, kogeplade, service til seks personer plus adgang til eget bad og toilet få meter fra teltet. Og så er det privat træterrasse med grilludstyr og havemøbler.

Opholdet inkluderer desuden adgang til Marsktårnet, der vitterligt ligger lige i baghaven 

Fraprisen for et topersoners ophold (én overnatning) er 1.495 kr. i alt. Prisen bliver derfor kun 748 kr. pr. person. Der er som sagt også mulighed for at tilkøbe ekstra opredninger.

Marsk Camp

fra

748 kr.

Glamping i Danmark

Glamping hos Holmely

Det næste ophold er ved Holmely, og det er et af de mere “primitive” glampingophold. Her kan du lade tankerne få frit løb, mens du befinder dig i den smukke midtjyske natur.

Du kan for alvor vise, hvilket outdoor-menneske du er ved at lave mad over bål i naturen

Et ophold for to personer koster 990 kr. Ved en rejse for to bliver prisen derfor 495 kr. pr. person.

Holmely

495 kr.

Glamping i Danmark

Luksus shelter hos Event Oasen

Ved Give ligger Event Oasen, som tilbyder et ophold i den luksuriøse ende af skalaen. Hop en tur i poolen, nyd spaen eller få varmen i saunaen.

Opholdet danner ramme om en hyggelig og luksuriøs oplevelse, du sent vil glemme.

Der er faciliteter som brændeovn, udekøkken, gaskomfur, køleskab og eget bad. Der er altså alt, hvad du behøver – og lidt til!

Et topersoners ophold ved Event Oasen koster i alt 3.500 kr. Pr. person bliver prisen derfor 1.750 kr.

Event Oasen

1.750 kr.

Glamping i Danmark

Glamping i trætophytte hos Slower Place

Fra Jylland skal vi nu et smut over Lillebæltsbroen til fantastiske Fyn, nærmere betegnet Kværndrup, hvor du kan få dig en anderledes (og superfed!) glampingoplevelse i en træhytte.

Den unikke trætop-hytte er placeret i topppen af et 200 år gammelt bøgetræ med fin udsigt til den smukke natur.

Om aftenen er en 3-retters vietnamesisk menu inkluderet, og den bliver simpelthen tilberedt af jeres vietnamesiske værtinde. Så bliver det da ikke mere autentisk 

Der er desuden en flaske vin, frugt, sunde snacks, morgenmad og drikkevarer med i tilbuddet.

Fraprisen for et topersoners ophold (én overnatning) hos Slower Place er 3.590 kr. i alt. Prisen bliver derfor 1.795 kr. pr. person.

Ophold i trætophytte hos Slower Place

1.795 kr.

Glamping i Danmark

Glamping hos Villa Skovly

Vil du have maks. hygge med bål, flot natur, skønne omgivelser og ren afslapning, så er Villa Skovly lige, hvad du søger.

Du kommer til at befinde dig i sydfynsk natur med idylliske omgivelser, hvor du kan komme langt væk fra en travl hverdag og nyde en afslappende natur-getaway.

Vil du gerne have, der sker lidt i løbet af opholdet? Så har du fri brug af paddleboards, kajakker, mountainbikes og fiskeudstyr!

Et topersonersophold ved Villa Skovly koster 2.200 kr. Pr. person lyder prisen derfor på 1.100 kr.

Villa Skovly

1.100 kr.

Glamping i Danmark

Glamping ved Elverdamså

Foretrækker du glamping på Sjælland, så tilbyder Dansk Natur Glamping et glampingophold ved Elverdamsåen i nærheden af Tølløse.

Her kan du også se frem til superhyggelige telte i den danske natur. Vandreturene venter lige uden for (telt)døren.

Og når du komme træt hjem efter en lang tur, kan du glæde dig til en tur i vildmarksbad og sauna! De er nemlig til fri afbenyttelse under dit glampingophold 😉

Fraprisen for et topersoners ophold (én overnatning) hos Dansk Natur Glamping ved Elverdamsåen er 1.500 kr. i alt. Prisen bliver derfor 750 kr. pr. person.

Dansk Natur Glamping ved Elverdamsåen

750 kr.

Glamping i Danmark

Glamping på Lefeldtgaard

Endnu en mulighed i det sjællandske er Lefeldtgaard. Og her kan du se frem til lidt af et luksusophold.

Med glamping på Lefeldtgaard får du bl.a. et luksustelt med teltovn (til de kølige nætter), bålplads og privat spa eller pool!

Fraprisen for et topersoners ophold (én overnatning) hos Lefeldtgaard er 2.195 kr. i alt. Prisen bliver derfor 1.098 kr. pr. person.

Lefeldtgaard

1.098 kr.

Glamping i Danmark

Sov under stjernerne hos Glashytterne

Sidste ophold på listen er Glashytterne, som ligger på Lolland, nærmere bestemt i byen Torrig.

Her finder du de mest vidunderlige glashytter, som befinder sig midt i den vilde og fantastiske natur. Fald i søvn med direkte kig til stjernerne, og vågn op til solen, der står op over markerne – måske til fuglekvidder og et dådyr, som trisser fredeligt rundt?

Foruden at vågne til en smuk udsigt fra Glashytterne kan du også se frem til en lækker morgenmad fra lokale producenter, som står klar til dig på terrassen.

En ekstra lille luksus er, at du under opholdet har adgang til et vildmarksbad, hvor du kan slappe af og komme helt ned i gear

Fraprisen for et topersoners ophold (én overnatning) er 3.450 kr. i alt. Prisen bliver derfor 1.725 kr. pr. person.

Glashytterne

1.725 kr.

Glamping i Danmark

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Glamping i Danmark: De bedste tilbud på glamping - f.eks. glampingophold i telt fra kun 495 kr. p.p.Glamping i Danmark: De bedste tilbud på glamping - f.eks. glampingophold i telt fra kun 495 kr. p.p.

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar