Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl.. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 485 kr.
Glamping-i-Danmark-banner-1080x1080
Weekendophold

Glamping i Danmark

De bedste tilbud på dansk glamping

Weekendophold |

Glamping i Danmark

En af de rejseformer, som folk virkelig er begyndt at få øjnene op for, er glamping. Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med glamping-konceptet, så er der tale om en seriøst opgraderet form for camping. En slags camping med perks. Du får nemlig alt det gode ved campingferien – naturen, hyggen og friluftslivet – samtidig med at resten af oplevelsen (komforten og faciliteterne) bringes op på et mere luksuriøst niveau. Hvis glamping i Danmark lyder som noget for dig, så har jeg i dag fundet nogle rigtig fede ophold, du helt sikkert skal kigge nærmere på!  ⛺

Unikke glamping-ophold i Danmark

fra

485 kr.

📍 Jylland og Sjælland

🌳💚 Hygge, nærvær og luksuriøse naturoplevelser

Tilbuddene er fundet hos truestory.dk, der tilbyder et fint udvalg af forskellige glampingpladser rundt omkring i Danmark.

Herudover tilbyder de også en lang række andre ophold. Så er du typen, der ikke kan få nok af friluftsliv tilsat et ordentlig skud luksus, gourmetophold, spaophold og andre spændende lækkerier, så er jeg sikker på, at du vil elske at gå på opdagelse på truestory.dk.

Jeg har selvfølgelig allerede selv været på en mindre opdagelsesrejse inde på siden. Derfor tænkte jeg, at jeg ville præsentere dig deres bedste glamping-tilbud. 🤠Glamping i Danmark

Truestory tilbyder Glamping i hele Danmark, og herunder finder du en håndfuld glampingophold i både Jylland og på Sjælland.


Glamping hos Holmely

Første glampingplads på listen finder vi i Brædstrup, Midtjylland – ca. 50 minutters kørsel fra Aarhus og tæt på Silkeborg, Skanderborg og Horsens.

Her kan du booke et ophold hos Glamping hos Holmely.

Selvom Holmely hører til i den billige ende af glamping-skalaen, illustrerer opholdet meget godt, hvad glamping gør godt.

For det første kan du glæde dig til et ophold omgivet af den skønneste natur. Fra glampingteltet har I udsigt over marker, dal og skov, hvor i kan sidde eller ligge og kigge ud, slappe af og trække vejret.

Når I er kommet på plads, kan I gå ad de små stier på marken og udforske det smukke landskab. Ved glampingteltene er der en bålplads, hvor i kan lave og spise mad. Det er en mulighed at tilkøbe en lækker tapasplatte eller morgenmad.

For det andet er glampingteltene udstyret med gode og komfortable senge. Herudover er faciliteter som en lille vask, potter, pander, elkedel og fryser tilgængeligt. Og bare rolig, du kan også oplade din telefon! 😉

Fraprisen for et topersoners ophold (én overnatning) er 990 kr. i alt. Prisen bliver derfor kun 485 kr. pr. person. Der er som sagt også mulighed for at tilkøbe aftensmad og morgenmad.

Glamping hos Holmely

fra

485 kr.

Glamping hos Holmely

Glamping hos Holmely

Glamping hos Holmely
Glamping hos Marsk Camp

Det næste ophold er Glamping hos Marsk Camp i Skærbæk i Syddanmark.

Campen ligger i det skønne naturområde ved Nationalpark Vadehavet. En lille fun fact er, at nationalparken er en del af UNESCO’s verdensarv! 🥰

Dette ophold er lidt mere luksuriøst, da du får et stort glampingtelt med gode senge, stole og service – og mulighed for at grille på den tilhørende træterrasse.

Herudover er opholdet inklusive wi-fi, slutrengøring og adgangsbilletter til Marsk Tower, hvilket er en bonus!

Et ophold for to personer koster fra 1.495 kr. Ved en rejse for to bliver prisen derfor 748 kr. pr. person.

Glamping hos Marsk

748 kr.

Glamping hos Marsk Camp

Glamping hos Marsk Camp
Glamping hos Villa Skovly

Vil du have maks. hygge med bål, flot natur, skønne omgivelser og ren afslapning, så er Villa Skovly lige, hvad du søger.

Du kommer til at befinde dig i sydfynsk natur med idylliske omgivelser, hvor du kan komme langt væk fra en travl hverdag og nyde en afslappende natur-getaway. 🌳🤩

Vil du gerne have, der sker lidt i løbet af opholdet? Så har du fri brug af paddleboards, kajakker, mountainbikes og fiskeudstyr!

Et topersonersophold ved Villa Skovly koster 2.200 kr. Pr. person lyder prisen derfor på 1.100 kr.

Glamping i Danmark

Eventyrligt glamping ophold hos Villa Skovly

Eventyrligt glamping ophold hos Villa Skovly

Eventyrligt glamping ophold hos Villa Skovly


Dansk Natur Glamping ved Elverdamså

Foretrækker du glamping på Sjælland, så tilbyder Dansk Natur Glamping et glampingophold ved Elverdamsåen i nærheden af Tølløse.

Her kan du også se frem til superhyggelige telte i den danske natur. Vandreturene venter derfor lige uden for (telt)døren. 😉

Og når du kommer træt hjem efter en lang tur, kan du glæde dig til en tur i vildmarksbad og sauna! De er nemlig til fri afbenyttelse med dette glampingophold.

Fraprisen for et topersoners ophold (én overnatning) hos Dansk Natur Glamping ved Elverdamsåen er 1.795 kr. i alt. Prisen bliver derfor 898 kr. pr. person.

Glamping ved Elverdamså

898 kr.

Natur ved Elverdamså

Natur ved Elverdamså

Natur ved Elverdamså
Glamping hos Krusmølle

Det sidste levende billede er Krusmølle Glamping.

Her får du dog campingvogne snarere end telte.

Vognene er placeret idyllisk for enden af søen og ved en stor skov. Indretning er fyldt med charmerende detaljer, som gør hvert rum specielt.

Opholdet i en af vognene indeholder el, slutrengøring, en stor dobbeltseng, håndklæder, sengelinned, puder og sengetæpper.

Herudover er der også egen terrasse og adgang til køkken samt toiletfaciliteter. Og for at gøre dit ophold lidt mere luksuriøst, er der en flaske mousserende vin i køleskabet ✨

Fraprisen for et topersoners ophold (én overnatning) hos Krusmølle i en af vognene er fra 899 kr. til 1.649 kr. Prisen for det billigste ophold er fra 899 kr. Derfor bliver prisen 450 kr. p.p.

Glamping hos Krusmølle

450 kr.

Krusmølle

Krusmølle

Krusmølle

Krusmølle


Mangler du yderligere inspiration til oplevelser i Danmark? Så vil jeg anbefale dig at læse mine artikler om Danmark og smutte ind på getyourguide.dk – her finder du mange spændende ture og aktiviteter.


Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Glamping i DanmarkGlamping i Danmark

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar