• 16 Jun 2023

  Glamping i Danmark: De bedste tilbud på glamping – f.eks. glampingophold i telt fra kun 495 kr. p.p.

  En af de rejseformer, som folk virkelig er begyndt at få øjnene op for, er glamping. Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med glamping-konceptet, så er der tale om en seriøst opgraderet form for camping. En slags camping med perks. Du får nemlig alt det gode ved campingferien – naturen, hyggen og friluftslivet – samtidig med at resten af oplevelsen (komforten og faciliteterne) bringes op på et mere luksuriøst niveau. Hvis glamping i Danmark lyder som noget for dig, så har jeg i dag fundet nogle rigtig fede ophold, du helt sikkert skal kigge nærmere på! 🇩🇰⛺

  Unikke glamping-ophold i Danmark
  fra495 kr.

  Tilbuddene er fundet hos truestory.dk, der tilbyder et fint udvalg af forskellige glampingpladser rundt omkring i Danmark.

   

  Herudover tilbyder de også en lang række andre ophold. Så er du typen, der ikke kan få nok af friluftsliv tilsat et ordentlig skud luksus, gourmetophold, spaophold og andre spændende lækkerier, så er jeg sikker på, at du vil elske at gå på opdagelse på truestory.dk.

   

  Jeg har selvfølgelig allerede selv været på en mindre opdagelsesrejse inde på siden. Derfor tænkte jeg, at jeg ville præsentere dig deres bedste glamping-tilbud 😉

   

   

  Glamping i Danmark

  Truestory tilbyder Glamping i hele Danmark, og herunder finder du en håndfuld glampingophold i både Jylland, på Fyn og på Sjælland 😉

   

   

  Marsk Camp

  Første glampingplads på listen finder vi i det sydvestlige Jylland – tæt ved Vadehavet. Her kan du booke et ophold hos Marsk Camp. Og netop dette ophold illustrerer meget godt, hvad glamping gør så godt.

   

  For det første kan du glæde dig til et ophold omgivet af den skønneste natur! Naturoplevelser i marsken og Nationalpark Vadehavet venter lige uden for døren – altså teltdøren. (Vidste du i øvrigt, at Nationalpark Vadehavet er på UNESCOs verdensarvsliste?).

   

  For det andet kommer du til at bo i et 24 kvadratmeter stort luksustelt med en rigtig seng og en stue med sovesofaer (som gør, at teltet kan rumme op til 6 personer). Herudover er teltet udstyret med både køleskab, elkedel, kogeplade, service til seks personer plus adgang til eget bad og toilet få meter fra teltet. Og så er det privat træterrasse med grilludstyr og havemøbler.

   

  Opholdet inkluderer desuden adgang til Marsktårnet, der vitterligt ligger lige i baghaven 😄

   

  Fraprisen for et topersoners ophold (én overnatning) er 1.495 kr. i alt. Prisen bliver derfor kun 748 kr. pr. person. Der er som sagt også mulighed for at tilkøbe ekstra opredninger.

  Marsk Camp
  inkl. overnatning, adgang til Marsktårnet og egen terrasse
  fra748 kr.

  Glamping i Danmark

   

  Wellness glamping hos Thorséng Nature Resort

  Næste glampingplads på listen skal vi til Fyn for at finde. Nærmere bestemt Sydfyn nær Svendborg. Her tilbyder Thorséng Nature Resort nemlig en fuldstændig overdådig glampingoplevelse.

   

  Resortet ligger i naturskønne omgivelser i Tåsinge, hvor smuk natur og et roligt miljø er nøgleordene for dit ophold. Og med dette tilbud overnatter du i stemningsfulde Luxury Suites glampingtelte med beliggenhed enten i tjørneplantagen eller på engen. Teltene har behagelige dobbeltsenge og andet inventar samt en privat terrasse.

   

  Du har desuden adgang til en privat strand, hvorfra der både er badebro og bålplads. Herudover har du også adgang til resortets wellnessfaciliteter som sauna, dampbad og varmtvandsbassin. Så kan det da næsten ikke blive mere zen, hva? 😉

   

  Og opholdet lægger virkelig op til wellness for både krop og sjæl. Tilbuddet inkluderer nemlig en all inclusive-pakke med 100 % økologiske og antiinflamatoriske retter til både morgenmad, frokost, kaffe & kage og aftensmad. Wow, siger jeg bare.

   

  Fraprisen for et topersoners ophold (én overnatning) er 5.490 kr. i alt. Prisen bliver derfor 2.745 kr. pr. person. Herudover har du mulighed for at tilkøbe ekstra opredninger, vin osv.

  Wellness Glamping hos Thorséng Nature Resort
  inkl. overnatning, wellnessfaciliteter og forplejning
  fra2.745 kr.

   

  Glamping i Danmark

   

  Tree Tents hos Thorséng Nature Resort

  Hos Thorséng Nature Resort tilbyder de også overnatninger i deres såkaldte Tree Tents.

   

  Her overnatter du i et telt, der simpelthen er hævet over jorden. Og er du et naturmenneske, er jeg temmelig sikker på, at det her sted vil falde i god jord.

   

  Teltets placering under åben himmel gør det nemlig helt ideelt til at falde i søvn med kig til stjernehimlen kombineret med lyden af fugle og duften af naturen. Jeg bliver allerede helt afslappet bare ved tanken 😴

   

  Ligesom det tidligere omtalte ophold hos Thorséng, er der også her inkluderet forplejning samt kaffe og kage. Og så er måltiderne ligeledes både økologiske og antiinflamatoriske.

   

  Der er naturligvis også adgang til resortets wellnessfaciliteter som sauna, dampbad, varmvandsbassin samt deres private strand med badebro. Man må virkelig sige, at der ikke mangler noget i det her glampingophold. Glamping i Danmark bliver ikke mere glamourøs end dette.

   

  Fraprisen for et topersoners ophold (én overnatning) er 3.990 kr. i alt. Prisen bliver derfor kun 1.995 kr. pr. person.

  Tree Tents hos Thorséng Nature Resort
  inkl. overnatning, forplejning og adgang til wellnessfaciliteter
  1.995 kr.

  Glamping i Danmark

   

  Glamping i trætophytte hos Slower Place

  Fra Sydfyn tager vi nu turen videre til det sydlige Danmark, nærmere betegnet Kværndrup, hvor du kan få dig en anderledes (og superfed!) glampingoplevelse i en træhytte.

   

  Den unikke trætophytte er placeret i topppen af et 200 år gammelt bøgetræ med fin udsigt til den smukke natur.

   

  Om aftenen er der inkluderet en 3-retters vietnamesisk menu, der simpelthen bliver tilberedt af jeres vietnamesiske værtinde. Så bliver det da ikke mere autentisk 😉

   

  Der er desuden en flaske vin, frugt, sunde snacks, morgenmad og drikkevarer med i tilbuddet.

   

  Fraprisen for et topersoners ophold (én overnatning) hos Slower Place er 3.590 kr. i alt. Prisen bliver derfor 1.795 kr. pr. person.

  Ophold i trætophytte hos Slower Place
  inkl. overnatning, 3-retters menu og morgenmad
  1.795 kr.

  Glamping i Danmark

   

  Glamping ved Elverdamså

  Ville du foretrække Glamping på Sjælland, så tilbyder Dansk Natur Glamping et glampingophold ved Elverdamsåen i nærheden af Tølløse.

   

  Her kan du også se frem til superhyggelige telte i den danske natur. Vandreturene venter lige uden for døren (teltdøren, naturligvis).

   

  Og når du komme træt hjem efter en lang tur, kan du glæde dig til en tur i vildmarksbad og sauna! De er nemlig til fri afbenyttelse under dit glampingophold 😉

   

  Fraprisen for et topersoners ophold (én overnatning) hos Dansk Natur Glamping ved Elverdamsåen er 1.500 kr. i alt. Prisen bliver derfor 750 kr. pr. person.

  Dansk Natur Glamping ved Elverdamsåen
  inkl. overnatning, luksustelt, vildmarksbad m.m.
  750 kr.

  Glamping i Danmark

   

  Glamping på Lefeldtgaard

  Endnu en mulighed i det sjællandske er Lefeldtgaard. Og her kan du se frem til lidt af et luksusophold.

   

  Med glamping på Lefeldtgaard får du bl.a. et luksustelt med teltovn (til de kølige nætter), bålplads og privat spa eller pool!

   

  Fraprisen for et topersoners ophold (én overnatning) hos Lefeldtgaard er 2.195 kr. i alt. Prisen bliver derfor 1.098 kr. pr. person.

  Lefeldtgaard
  inkl. luksustelt, privat spa eller pool og all inclusive
  1.098 kr.

  Glamping i Danmark

   

  Glamping hos Villa Skovly

  Vil du have maks. hygge med bål, flot natur, skønne omgivelser og ren afslapning, så er Villa Skovly lige, hvad du søger.

   

  Du kommer til at befinde dig i sydfynsk natur med idylliske omgivelser, hvor du kan komme langt væk fra en travl hverdag og nyde en afslappende natur-getaway.

   

  Vil du gerne have, der sker lidt i løbet af opholdet? Så har du fri brug af paddleboards, kajakker, mountainbikes og fiskeudstyr!

   

  Et topersonersophold ved Villa Skovly koster 2.200 kr. Pr. person lyder prisen derfor på 1.100 kr.

  Villa Skovly
  inkl. telt, morgenmad, egen bålplads, paddleboards og mountainbikes
  1.100 kr.

  Glamping i Danmark

  Glamping hos Holmely

  Et ophold ved Holmely er et af de mere primitive af slagsen. Her kan du lade tankerne få frit løb, mens du befinder dig i midtjysk natur.

   

  Du kan for alvor vise, hvilket outdoor-menneske du er ved at lave mad over bål i naturen 🔥

   

  Et ophold for to personer koster 990 kr. Ved en rejse for to bliver prisen derfor 495 kr. pr. person.

  Holmely
  495 kr.

  Glamping i Danmark

  Luksus shelter hos Event Oasen

  Event Oasen tilbyder et ophold i den luksuriøse ende af skalaen. Hop en tur i poolen, nyd spaen eller få varmen i saunaen.

   

  Opholdet danner ramme om en hyggelig og luksuriøs oplevelse, du sent vil glemme.

   

  Der er faciliteter som brændeovn, udekøkken, gaskomfur, køleskab og eget bad. Der er altså alt, hvad du behøver og lidt mere til!

   

  Et topersoners ophold ved Event Oasen koster i alt 3.500 kr. Pr. person bliver prisen derfor 1.750 kr.

  Event Oasen
  inkl. overnatning i luksus shelter, pool, spa og sauna
  1.750 kr.

  Glamping i Danmark

   

  Er du på udkig efter flere spændende udendørs ophold og aktiviteter i Danmark, kan du få det fulde overblik på truestory.dk! 😉

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her
  Webview: false