• 23 jun 2018

  Getaway til smukke Riga: 3 dage på et skønt 4* hotel til kun 976 kr. inkl. fly

  Måske lyder en storbyferie i Letland ikke lige som dit første valg til næste rejse, men jeg vil nu mene, at Riga er det perfekte valg til din næste getaway med f.eks. kæresten, veninderne eller drengene. Den lettiske hovedstad har nemlig lidt af det hele. I den gamle bydel hersker der en skøn stemning med flotte arkitektoniske bygninger, brostensbelagte gader og charmerende cafeer, hvor du kan tage en pause fra shopping og sightseeing. Et par highlights du ikke må snyde dig selv for, er Peterskirken, hvorfra du kan nyde udsigten over byen fra 72 meters højde, et besøg på Art Museum Riga Bourse, en kanalrundfart og Riga Central Market – et af Europas største markeder, der blandt andet byder på friskfanget fisk, blomster og lokalt producerede grøntsager og frugt. Riga har også et skønt natteliv med mange forskellige barer og klubber og hvis du vil lidt udenfor byen, så tag til Jurmala – et dejligt strandområde en kort togtur fra byen.

  Smuttur til dejlige Riga
  august - oktober
  976 kr.
  København og Billund
  Riga
  Hotel i Riga
  f.eks. det 4* Europa Royale Riga
  378 kr.
  Billige fly til Riga
  inkl. håndbagage
  598 kr.
  Hotel
  378 kr.
  Fly
  598 kr.
  Total (pr.person)
  976 kr.

  Hotel

  Der er supermange fine hoteller at vælge mellem i Riga – på skyscanner.dk har jeg fundet det 4* Europa Royale Riga (4 ud af 5 på TripAdvisor). Med dette hotel kommer du til at bo lige i hjertet af Riga med kun 400 meter til den gamle bydel og der er offentlig transport lige uden for døren – det helt perfekte spot til en storbyferie. Hotellet er hyggeligt indrettet og du har adgang til sauna og gratis WiFi. Et dobbeltværelse i 2 nætter koster 756 kr., dvs. 378 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Riga, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

   

  Fly

  skyscanner.dk har jeg fundet billige fly til Riga. Du kan f.eks. rejse fra København d. 13.08. – 15.08. til kun 598 kr. inkl. 10 kg håndbagage (bemærk, at nogle af afgangene er med airBaltic, hvor du må have 8 kg håndbagage med). Du kan rejse billigt med priser fra 400-600 kr. fra august til oktober – også med afgang i efterårsferien. Det er også muligt at flyve fra Billund med priser fra 750 kr.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 13.08. – 15.08. – her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 12.08. – 15.08.
  • 19.08. – 22.08.
  • 26.08. – 29.08.
  • 02.09. – 05.09.
  • 18.09. – 21.09.
  • 14.10. – 18.10.
  • 24.10. – 28.10.
  • Og flere

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du kommer nemmest til hotellet ved at tage en bus (linje 22) fra ”Lidosta Riga” til ”Autoosta”. Herfra har du 8 minutters gang til hotellet. Hele turen tager omkring 35 minutter.

   

   

  Billeder af Riga by

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel