• 10 feb 2020

  Getaway til charmerende Gdańsk: 2 nætter på et anmelderrost og centralt 3* hotel fra kun 495 kr. inkl. fly

  Er det tid til at prøve en ny storby? Du har måske efterhånden passeret mange gader og stræder i de store europæiske byer og trænger til lidt nyt på dit rejse-CV – så skal du kigge med her. Turen går til Gdańsk i Polen. Gdańsk er en vidunderlig havneby ved Østersøkysten og byen har mange seværdigheder at byde på, deriblandt gågaden Długi Targ (det lange marked), det smukke Neptun-springvand og Mariakirken, der er Polens største kirke. Besøg også Kongevejen som er den største turistattraktion i Gdańsk. På lystbådehavnen kan du nyde en billig øl eller skøn mad på en af havnefrontens hyggelige caféer.

   

  Og spørger du mig, er der næsten ingen undskyldning for ikke at tage på opdagelse i Gdansk, når du lige nu kan finde turen til under 500 kr.! Det er altså vildt!

  Sviptur til Gdansk
  februar - juni
  fra495 kr.
  København og Billund
  Gdansk
  Storbyferie i Gdansk
  f.eks. det 3* Dom Muzyka
  fra495 kr.
  OBS: Du kan tilkøbe morgenmad til billige penge!

  Pakketilbud til Gdansk

  Et pakketilbud på en storbyferie til Gdansk – lyder det ikke lækkert? Dét synes jeg! Jeg har i dag fundet et superfedt tilbud på et 3* hotel i hjertet af den charmerende storby. Hotellet jeg taler om, er Dom Muzyka, som har til huse i en bygning fra 1800-tallet. Glæd dig til at se hotellet længere nede i artiklen. Det ser simpelthen bare hyggeligt ud.

   

  På hotellet bliver du indkvarteret i et lyst og moderne værelse med højt til loftet. Derudover får du både TV, wifi og eget badeværelse. Og hvad mere behøver man egentlig til en storbyferie? Hotellet får 4 ud af 5 på TripAdvisor og er af tidligere gæster særligt blevet rost for det hjælpsomme personale, den centrale beliggenhed og de pæne værelser.

   

  Jeg har taget udgangspunkt i en rejse fra København fra søndag den 15. marts til tirsdag den 17. marts. På disse datoer koster turen kun 495 kr. pr. person ved en rejse for 2 personer (i alt 990 kr.)

   

  De allerbilligste datoer finder du i øjeblikket fra februar og frem til juni. Du kan også sagtens finde en masse andre afgange fra juli og fremefter – her stiger prisen dog væsentligt. Alt efter hvornår du rejser, kan du finde pakkerejsen til Gdansk til mellem 490 – 975 kr. pr. person fra februar til juni fra både København og Billund.

   

  Nedenfor har jeg lavet en liste over andre datoer, hvor du kan rejse billigt til Gdansk på ovenstående hotel. Du bør være opmærksom på, at prisen kan have ændret sig, siden jeg skrev artiklen. Vil du hellere selv finde et andet hotel i Gdansk, skal du selvfølgelig være velkommen til selv at søge rundt og se, hvilket udvalg der er. Gdansk har faktisk mange fine hoteller.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København (afgange alle ugens dage)

   

  Fra Billund (afgange på tirsdage og lørdage)

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Jeg vil helt klart anbefale dig at tage taxa, når du ankommer til Gdansk lufthavn. En taxa kan køre dig direkte hen til hotellet på ca. 17 minutter og koster omkring 120 kr. Alternativt kan du også vælge at booke transfer, når du booker rejsen. Det koster 190 kr. pr. person.

   

   

  Dom Muzyka

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Getaway til charmerende Gdańsk: 2 nætter på et anmelderrost og centralt 3* hotel fra kun 495 kr. inkl. fly

  1. Thomas Brøste says:

   Hej.
   Vi er 4 gutter der gerne vil til Gdansk i april. Men kan simpelthen ikke finde nogle flybilletter der er direkte.
   Som dem du har fundet her.
   Vi vil gerne med fra Billund.
   Håber i kan hjælpe.

   Thomas B

   • Rejsespejder PK says:

    Hej Thomas 🙂

    Du kan finde direkte fly fra Billund til Gdansk på onsdage og søndage til en rigtig fin pris. Du kan f.eks. rejse fra onsdag den 15. april til søndag den 19. april for 312 kr. tur/retur. Du kan finde billetterne via linket: https://rejsespejder.dk/go/200212/.
    Det gælder altså også, hvis du vil finde en billig pakkerejse i april – så skal du kigge efter rejser fra onsdag til søndag.

  Se tilbud her