• 13 apr 2018

  Grækenlands skjulte ø-perle: 1 uge på Symi på et dejligt 3* hotel til kun 1.899 kr. inkl. transport og fly

  Er du klar til at prøve noget nyt? Og keder du dig, når du hører Kreta, Rhodos eller Korfu? Så har jeg fundet det helt rigtige til dig! Turen går til den lille græsk ø-perle Symi. Øen ligger mellem Rhodos og det tyrkiske fastland og er kun 12 km lang og 8 km bred. Men du skal ikke lade dig narre af størrelsen, for Symi byder på rigtig meget!. For det første kan du stadig opleve den ægte græske charme og gæstfrihed! Øen nemlig byder på en mange små tavernaer og de karakteristiske hvide huse, som man associerer Grækenland med. Desuden har Symi også en del smukke strande og små bugter – mange af dem er så skjulte, at man kun kan finde frem til dem via øens mange hyggelige vandreruter.

  Oplev Symi
  maj - juli, september
  1.899 kr.
  Billund
  Symi
  1 uge på Symi
  kr.

  På prissammenligningssiden travelmarket.dk har jeg fundet et lækkert tilbud til Symi. Her kan du med Spies komme afsted til kun 1.899 kr. inkl. transport og fly. Du bor på det anmelderroste 3* Sevasti Hotel (5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger i rolige omgivelser i den gamle bydel Chorio med den mest fantastiske udsigt over hele øen. Hotellet er et typisk græsk hotel. Det har altså en simpel indretning og meget venlige værter. Hvis du leder efter noget lidt mere luksuriøst, så har Spies også et par 4* hoteller på øen (længere nede i oversigten).

  For at komme til Symi flyver du til Rhodos, og derfra sejler du videre til Symi med en færge. Så det kan nogle gange være en smule uoverskueligt, hvis man selv skal stå for al logistikken. Heldigvis er transporten til hotellet allerede arrangeret og inkluderet i prisen i dette tilbud!

  I dette eksempel har jeg fundet rejsen med afrejse fra Billund fra d. 13. til d. 20. maj til kun 1.899 kr. pr. person ved en rejse for to. Men der findes også andre datoer i maj, juni og juli (og på en enkelt dato i september). Priserne i maj og juni ligger mellem 1.900 og 3.000 kr. Og i juli ligger priserne på ca. 5.000 kr. pr. person.

   

  vis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Grækenlands skjulte ø-perle: 1 uge på Symi på et dejligt 3* hotel til kun 1.899 kr. inkl. transport og fly

  1. Birthe S Gregersen says:

   Er der også afgange for to den 6. Maj?
   Mvh Birthe

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Birthe 🙂

    Desværre ikke :/ Så vidt jeg kan se, er søndag 13. maj den tidligste afrejsedato, jeg kan finde.

  Se tilbud her