Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

1.233 kr.
Formel 1-udstilling i Wien: 3 dage på 4* hotel fra kun 1.233 kr. p.p. inkl. fly, morgenmad og F1® THE EXHIBITION
Andet

Formel 1-udstilling i Wien: 3 dage på 4* hotel fra kun 1.233 kr. p.p. inkl. fly, morgenmad og F1® THE EXHIBITION

Andet |

Formel 1-udstilling i Wien: 3 dage på 4* hotel fra kun 1.233 kr. p.p. inkl. fly, morgenmad og F1® THE EXHIBITION

Storbyferie med Formel 1-udstilling – det er den korte version af denne rejse. Og det skal du glæde dig til! Er du motorsportsfan, så er Formel 1 toppen af kransekagen. Og er du til storbyferier, så er Wien en overset perle i Europa. Kombinér de to, og du har en megafed rejse! Uanset om du tager afsted for at opleve den østrigske hovedstad eller for at fordybe dig i motorsportens kongeklasse (eller begge dele), så er der masser af oplevelser i vente! Udstillingen starter den 2. februar 2024 (og løber frem til 16. juni) og kan derfor være den perfekte optakt til 2024-sæsonen! 

Storbyferie og Formel 1-udstilling

2. februar – 16. juni

fra

1.233 kr.

København og Billund ✈ Wien

Fly til Wien

418 kr.

Fra Billund

Hotel + entrébilletter

815 kr.

Hotel

815 kr.

Fly

418 kr.

Total (pr. person):

1.233 kr.

Rejse til Formel 1-udstilling – fly

Okay, lad os lige hurtigt få styr på transporten derned.

Fra Danmark kan du flyve direkte til Wien fra både Billund og København.

Fra Billund er der direkte afgange alle fredage og søndage frem til og med marts. Fra april til oktober er der direkte afgange på mandage, onsdage og lørdage. Prisniveauet for returbilletter ligger mellem ca. 500 og 1.200 kr.

Fra København kan du flyve direkte til Wien på alle ugens dage. Priserne for de billigste returbilletter ligger ofte mellem ca. 400 og 900 kr.

Ovenfor har jeg lavet et eksempel på en rejse med afgang fra København fra mandag den 5. februar til onsdag den 7. februar. På disse datoer koster flybilletter kun 418 kr.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

Eksempler på billige rejsedatoer

Fra København

  • Alle ugens dage

Fra Billund

  • Februar – marts: Fredage og søndage
  • April – oktober: Mandage, onsdage og lørdage

Rejse til Formel 1-udstilling – hotel + entré

Det var det “kedelige”. Nu til sjove!

Jeg har nemlig fundet en superfed deal hos Travelcircus.

De har nemlig et tilbud, der både inkluderer entrébilletter til F1® THE EXHIBITION plus et hotelophold i Wien. Og nu hvor du allerede har fundet billige fly til Wien, har du jo hele pakken 

OBS: Tilbuddet fungerer således, at du først vælger, hvilken dag du ønsker at besøge udstillingen (jeg valgte f.eks. tirsdag den 6. februar). Herefter kan du så vælge datoer for dit hotelophold (jeg valgte f.eks. mandag den 5. til onsdag den 7. februar, så hotel- og flydatoer matcher).

Når du har valgt dine hoteldatoer, kan du herefter vælge mellem en god håndfuld forskellige hoteller i Wien.

Der er lidt for enhver smag, så du vælger bare det, du synes bedst om.

Mit valg faldt i dette eksempel på det firstjernede Vienna Sporthotel (4 ud af 5 på Tripadvisor) – et sportshotel passer jo perfekt til denne rejse! Og hotellet rammer en rigtig god balance mellem pris og kvalitet.

Vienna Sporthotel er ikke ligefrem nyt og moderne. Men selvom hotellet ikke er nyt, er værelserne pæne og komfortable. Og hotellets faciliteter fejler generelt intet. Der er bl.a. sæsonåben udendørs pool, indendørs tennisbaner, en lille håndfuld wellnessfaciliteter og fitnesscenter.

Hotellet ligger i den østlige del af Wien. Hvis du ikke orker at gå ind til centrum, kan du hoppe på U-Bahn’en ved Schlachthausgasse, der ligger små 500 meter fra hotellet. Fra denne station kører linje U3 direkte ind til Stephansplatz midt i Wien på 6-7 minutter.

Prisen for et topersoners ophold på Vienna Sporthotel er også god. Fra mandag den 5. februar til onsdag den 7. februar koster et topersoners ophold i alt 1.630 kr. inkl. morgenmad, fri brug af wellnessfaciliteterne og entrébilletter til Formel 1-udstillingen. Dvs. kun 815 kr. pr. person.

Formel 1-udstilling

Formel 1-udstilling

Formel 1-udstilling

Billeder fra F1® THE EXHIBITION

Formel 1-udstilling

Formel 1-udstilling

Formel 1-udstilling

Transport til/fra lufthavnen

Fra lufthavnen, der ligger øst for Wien, kan du både tage tog og bus ind til centrum. Du kan f.eks. tage CAT-toget (City Airport Train) til kun 12 euro (ca. 90 kr.). Dette tog forbinder lufthavnen med bymidten på kun 16 minutter. Alternativt kan du hoppe på en bus. De er typisk lidt billigere, men også langsommere.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Formel 1-udstilling i Wien: 3 dage på 4* hotel fra kun 1.233 kr. p.p. inkl. fly, morgenmad og F1® THE EXHIBITIONFormel 1-udstilling i Wien: 3 dage på 4* hotel fra kun 1.233 kr. p.p. inkl. fly, morgenmad og F1® THE EXHIBITION

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar