• 26 sep 2016

  Forlænget weekend i Rom til kun 657 kr. med centralt hotel, morgenmad og fly

  rsz_shutterstock_433413835

  Alle veje fører til Rom! Rom er en af Europas største turistmagneter og ses ikke bare som Italiens hovedstad, men også som et politisk magtcenter. Der er noget for alle at lave i den spændende by, hvis ikke bare du vil nyde de charmerende gader og få en god stenovns pizza eller espresso ude ved en af de mange idylliske pladser. Du kan tage en tur til Colosseum, hvor gladiatorer plejede at kæmpe på liv eller død, du kan gå de 537 trin op til den storslået Peterskirke, eller du kan også bare ønske i Trevifontænen, den mest kendte og største fontæne i Rom. Kun fantasien sætter grænser i den begivenhedsrige hovedstad.

   

  Hotellet

  trivago.dk har jeg fundet et dejligt 3* Hotel Floridia. Hotellet ligger midt i Rom, kun 5 minutter gang til Roms hovedbanegård, Termini station, og er i gåafstand til flere metrolinjer. Værelserne på Floridia har aircondition og eget badeværelse, og desuden bliver der serveret en morgenbuffet i hotellets egen restauranten på stueetagen. 

  skaermbillede-2016-09-26-kl-10-52-01SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk: priserne på trivago og deres partnere er pr. værelse.

  Der findes mange alternative muligheder til hoteller i Rom, så hvis du selv har lyst til at kigge på det er listen her.

  HOTELLER I ROM

   

  Fly

  momondo.dk har jeg fundet mange billige flybilletter til Rom. De billigeste billetter finder du midt i ugen til kun 298 kr. og der findes stort set fly til under 500 kr. fra november til marts. Jeg har fundet fly i weekenden, for eksempel fra d. 12. til 14. november, til kun 382 kr.

  skaermbillede-2016-09-26-kl-10-50-34SE FLY-TILBUD HER

  Et månedsoversigt med alle fly og priser kan du finde her.

   

  Der findes også billige billetter fra Billund, som for eksempel fra d. 11 til d. 13. oktober til kun 298 kr. Ryanair lukker desværre deres rute til Rom fra Billund i oktober, så der findes ingen direkte afgange efter dette tidspunkt.

  FLY FRA BILLUND

   

  Hotel

  276 kr.

  Fly

  382 kr.

  TOTAL (per person)

  657 kr.

   

   

  Transport fra/til lufthavnen

  Fra Ciampino lufthavn, som er den du lander i, kan du tage bussen til Termini Station i centrum af Rom for 4€ (ca. 30 kr.). Hotellet ligger 5 minutters gang fra Termini Station. 

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Forlænget weekend i Rom til kun 657 kr. med centralt hotel, morgenmad og fly

  1. Nikolai Danielsen says:

   Hej. Jeg vil gerne bestille denne rejse. Jeg undre mig over hvordan jeg for det til prisen ? JEG skal jo åbenbart først bestille fly og dereftermhotel, men total prisen bliver ikke den samme som på udsalget ? Jeg vil også gerne høre om det er muligt at bestille fly fra berlin, i stedet for dk.

    

   På forhånd mange tak

   Nikolai danielsen