• 08 nov 2017

  Luksus-smuttur til Rom: 2 nætter på et lækkert 5* hotel til kun 892 kr. inkl. fly

  Rom er en helt fantastisk by, der byder på så mange skønne oplevelser. I løbet af sådan en sviptur kan du nå at opleve meget af Rom – der er selvfølgelig de velkendte stedet som Peterskirken, Colosseum og Den Spanske Trappe, men lader du kortet ligge hjemme på hotelværelset, så kan dette også være en oplagt mulighed for at ”fare vild” i Roms gader. Jeg lover dig, at der er noget smukt at kigge på næsten lige meget, hvor du befinder dig i byen og det er tit når du kommer lidt væk fra de velkendte gader, at de charmerende og usete skatte dukker op – der er så mange skønne italienske restauranter og cafeer, der byder på god vin, hjemmelavet pizza & pasta og frisklavet gelato!

  5* smuttur til Rom
  december - marts
  892 kr.
  København
  Rom
  Hotel i Rom
  f.eks. det 5* Trevi Palace Luxury Apartments
  577 kr.
  Billige fly til Rom
  inkl. 10 kg håndbagage
  315 kr.
  Hotel
  577 kr.
  Fly
  315 kr.
  Total (pr.person)
  892 kr.

  Hotel

  I dag har jeg fundet et virkelig lækkert 4* hotel til dig, som ligger midt i Rom. Mecenate Palace ligger direkte over for Santa Maria Maggiore-basilikaen. Og i gåafstand til både Colosseum og Roms hovedbanegård. Desuden har hotellet en meget lækkert rooftop-bar, hvorfra man har den vildeste udsigt over byen. 2 nætter på dette hotel kan fås til 1.155 kr. dvs. 577 kr. pr. person inkl. morgenmad ved en rejse for to.

  Der findes så mange forskellige hoteller og B&Bs i denne skønne italienske storby – og hvis du ikke behøver et 4* hotel, kan du gøre rejsen endnu billigere! For at danne dig et overblik og finde det perfekte hotel for dig, kan du se mere her. Er du på udkig efter enkeltværelser, så kan du sætte søgningen til at søge efter dette i det blå felt til venstre på bookingsiden.

   

  Fly

  Jeg har fundet billige billetter til Rom på skyscanner.dk – du kan rejse billigt fra København fra december – marts med priser mellem 300 – 600 kr. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København d. 29.01. – 31.01. til kun 315 kr. inkl. 10 kg håndbagage.

  Fordi Ryanair kun flyver fra Billund til Rom i sommerhalvåret, er det desværre ikke rigtigt muligt at flyve fra Billund, da priserne er markant højere, og der ikke findes direkte flyruter.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 29.01. – 31.01. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne)

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 04.12. – 06.12.
  • 08.12. – 13.12
  • 08.01. – 10.01.
  • 12.01. – 15.01.
  • 22.01. – 24.01.
  • 29.01. – 31.01.
  • 02.02. – 05.02.
  • 05.02. – 05.02.
  • Og mange flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Det nemmeste vil nok være at tage bussen fra lufthavnen til Termini. Det koster 5 euro (ca. 40 kr.) og tager ca. 45 minutter. Der er to busser, som kører mellem lufthavnen og Termini – SITbus og Terravision. Begge busser har kun 1 stop på ruten, Termini-stationen, så du skal ikke frygte at misse det rigtige stoppested.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  11 kommentarer til Luksus-smuttur til Rom: 2 nætter på et lækkert 5* hotel til kun 892 kr. inkl. fly

  1. Ulrich says:

   Såvidt jeg kan se, kan man kun søge på destination og ikke lufthavn? Det fremgår heller ikke af forsiden/oversigten, fra hvilken lufthavn der flyves, så man er nødt til at gå ind og ud af hver enkelt rejse og se efter det, som er meget omstændigt, når de næsten allesammen er fra CPH. Gør jeg det forkert?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Ulrich 🙂

    Jeg forklarede mig ikke godt nok – sorry. Nej, du kan ikke søge på lufthavnen eller se lufthavnen på forsiden.

    Det jeg mente var, at du kunne søge på de destinationer, som jeg havde nævnt tidligere – der havde jeg jo angivet lufthavnen 😉

    • Ulrich says:

     Ok, så kigger jeg dem alle igennem, selvom det er noget tungt, og ser frem til at kunne filtrere søgning ift. lufthavne, som du synes er en god idé og vil se nærmere på 🙂 … Måske du også kan søge inspiration i andre rejse sites, hvor man almindeligvis altid kan se af forsiden, d.v.s. af en rejses one-liner, fra alle de danske lufthavne, hvorfra rejsen afgår, typisk AAL, AAR, BLL og CPH, samt nogle gange også HAM, og se tillægspriser inde i selve rejsebeskrivelsen, hvorvidt der er tillæg på afgang fra de jyske lufthavne eller tillæg på afgang fra Kastrup. Det kan evt. bare være tags på de enkelte rejser 🙂

  2. Ulrich says:

   Smutture kan passes ind overalt, men ikke så let med 2×4-5 timer ekstra fra CPH.
   Har du noget tilsvarende fra en af de andre lufthavne?
   Kan man søge specifikt herinde ift afgangslufthavn ligesom på de fleste andre sites?
   Pft.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Ulrich 🙂

    Lige med Rom er det svært at finde tilsvarende priser fra andre lufthavne. Som jeg skriver i artiklen, flyver Ryanair også fra Billund – men kun i sommerhalvåret. Hvis der var billige fly fra andre danske lufthavne, ville jeg have inkluderet dem i artiklen.

    Det lyder som en rigtig god ide at kunne filtrere sin søgning ift. lufthavn! Det må jeg se nærmere på 😉

    • Ulrich says:

     Hva’så med London, Paris, Dublin, Edinburgh, Prag, Budapest?

     Jeg kan se, at du får mange spg herinde ift andre lufthavne end CPH, så kunne sikkert også lette dit arbejde her 🙂

     Hvad har du i tiden fra andre lufthavne?

     Pft.

     • Rejsespejder_SB says:

      Hej igen Ulrich 🙂

      Faktisk har jeg den seneste halvanden uge haft rigtig mange rejser fra andre lufthavne end CPH.

      Jeg har bl.a. skrevet om Gdansk (AAR), Athen (BLL), Hamborg (kør-selv), Malaga (BLL), Harzen (kør-selv), Thy (kør-selv) og London (AAL).

      Sidst jeg skrev om Budapest var det også fra BLL.

      Så der burde være lufthavne/rejser nok at vælge imellem 😉

      • Ulrich says:

       Det lyder rigtigt godt, at du har haft fokus på lidt fra de mange andre lufthavne i landet den sidste 1,5 uges tid – Hvordan finder jeg dem nemmest, da jeg ikke har fundet ret meget med fly til de europæiske hovedstæder og verden i øvrigt ved bare at kigge rundt her mellem de mange rejser i øvrigt?

       Pft

       • Rejsespejder_SB says:

        Hej Ulrich 🙂

        De burde være til at finde, hvis blot du scroller ned gennem artiklerne. Ellers kan du finde dem ved at bruge søg-funktionen. 🙂

  3. Maria says:

   Husk, at når der flyves med Ryanair lander man i Ciampino, hvor der IKKE kører tog direkte til Termini, det er kun fra Fiumicino.
   Det letteste fra Ciampino er at tage shuttlebus, ligeledes direkte til Termini, det tager ca 35-45 min alt efter trafik, og koster max 6€.

   Men skønt område at bo, omkring Santa Maria Maggiore, masser at se og lækre restauranter lige i nærheden.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Maria

    Den transport-tjeneste jeg bruger, mente at der var en direkte togforbindelse. Men du har ret. Hvis man vil med tog, skal man først med en bus hen til togstationen, så det er nok nemmest med bus.

    Tak for din kommentar – artiklen er nu opdateret

  se fly se hotel