• 20 jan 2019

  Forlænget weekend i Napoli: 3 nætter på et 3* hotel i centrum af Napoli til kun 710 kr. inkl. fly og morgenmad

  Napoli i Syditalien er i sig selv en fantastisk spændende storby. Men det er måske alt det, der ligger omkring Napoli, som gør denne destination til noget helt særligt. Den mest kendte attraktion i nærheden af Napoli er Pompeji – en historisk by, der blev dækket af lava, da vulkanen Vesuv gik i udbrud i år 79 e.Kr. Hvis du er mere til strande og ø-charme, så er de farverige og vidunderlige øer Ischia, Procida og Capri lige noget for dig. Og er du naturelsker, så må du endelig ikke gå glip af Amalfikytsten, som er en af verdens smukkeste kyststrækninger med et væld af storslåede udsigter!

   

  Napoli og omegn er et fantastisk rejsemål, og i dag har jeg sammensat en dejligt billig forlænget weekend dertil!

  Forlænget weekend i Napoli
  februar - maj
  710 kr.
  København
  Napoli
  Hotel i Napoli
  f.eks. det 3* B&B Hotel Napoli
  444 kr.
  Billige fly til Napoli
  266 kr.
  Hotel
  444 kr.
  Fly
  266 kr.
  Total (pr.person)
  710 kr.

  Hotel i Napoli

  På en forlænget weekend i en storby vil du sikkert gerne bo centralt, så du slipper for at spilde tid på transport. Derfor har jeg fundet det superbillige 3* B&B Hotel Napoli (4 ud af 5 på TripAdvisor).

   

  Hotellet ligger ved Piazza Garibaldi i det centrale Napoli. Det er bl.a. her, du finder hovedbanegården, så transport til og fra hotellet bliver intet problem. Herudover har du kun 200 meter til den gamle, historiske bymidte, så hotellets beliggenhed fejler i det hele taget intet. B&B Hotel Napoli byder også på en flot tagterrasse med panoramaudsigt over byen.

   

  Prisen for et dobbeltværelse i 3 nætter inkl. morgenmad er 887 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor 444 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Napoli, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Billige fly

  Ryanair flyver mellem København og Napoli hele året, og lige nu kan du finde nogle rigtig billige flybilletter til mellem 300 kr. og 550 kr. fra februar til maj.

   

  Jeg har f.eks. fundet billige fly fra København til Napoli fra lørdag den 23.02. til tirsdag den 26.02. til kun 266 kr. hos Ryanair. Det er desværre ikke muligt at flyve lige så billigt til Napoli fra Jylland.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt kun medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45 og 75  kr. ekstra pr. vej (hvis du booker direkte gennem Ryanair).

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 23.02. – 26.02. (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen) – her får du et udvalg af andre billige rejsedatoer.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  (afgange tirs- og lørdage og fra april også torsdage)

  • 02.02. – 05.02.
  • 16.02. – 19.02.
  • 23.02. – 26.02.
  • 02.03. – 05.03.
  • 09.03. – 12.03.
  • 16.03. – 19.03.
  • 23.03. – 26.03.
  • 30.03. – 02.04.
  • 06.04. – 09.04.
  • 11.05. – 14.05.
  • 18.05. – 21.05./23.05.
  • Og flere

   

   

  Transport til fra lufthavnen

  Fra lufthavnen kan du køre med Alibus ind til centrum. Bussen standser bl.a. ved hovedbanegården Piazza Garibaldi – en kort gåtur fra hotellet. En billet koster 5 euro (ca. 37 kr.) og kan bookes online på lufthavnens hjemmeside. Selve busturen tager kun omkring 22 minutter. Nemmere bliver det altså ikke!

   

   

  Lejbil

  Når du rejser i Campania, som Napoli-regionen hedder, bør du helt sikkert overveje en lejebil. Sådan én kan du nemlig leje superbilligt. Du kan f.eks. leje en bil i hele rejseperioden til kun 68 kr. pr. person.

   

  Bilen får desuden en flot 9,8 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og gratis forbindelsesbus til udlejningsfirmaet. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Italien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og gratis forbindelsesbus
  68 kr.

   

  Rejseinspiration

  Pompeji

  Du kan både tage bussen og toget til Pompeji (både pris og rejsetid er ca. den samme). Det er klart billigst selv at arrangere turen, men ellers kan du også overveje diverse pakketilbud. Busturen tager 35 minutter og koster 2,80 euro (19 kr.) pr. vej. Du tager bussen fra SITA-busterminalen, og billetterne købes samme sted som færgebilletter udbydes. Toget tager 40 minutter og koster 2,10 euro (16 kr.) pr. vej. Navnet på stationen i Pompeji er Pompei S. Villa Misteri, og herfra kan du tage en bus til Mount Vesuvius. Toget kaldes circumvesuviana train og kan tages fra Corso Garibaldi eller Piazza Garibaldi.

   

  Pompeji

   

  Amalfikysten

  En af verdens smukkeste kyststrækninger ligger kun 40 km fra Napoli. Fordi du på vejen derhen skal køre gennem et særdeles bjergerigt terræn, tager turen ca. 1,5 timer i bil. Til gengæld byder turen på nogle af de smukkeste udsigter, du nogensinde har set!

   

  Alternativt kan du tage toget (samme tog som til Pompeji) til Sorrento og derfra videre med bussen til Amalfi. Turen tager ca. 2 timer og kommer til at koste omkring 10 euro (75 kr.).

   

  Positano ved Amalfikysten

   

   

  Ischia, Procida og Capri

  Lidt ud for Napoli-bugten ligger 3 af Italiens smukkeste øer, som du sagtens kan besøge på en endagstur. Der sejler færger mellem Napoli og Ischia, Procida og Capri. Du kan få overblikket over de forskellige færgeafgange på OKferry. Medmindre du rejser i højsæsonen (juni – august), vil jeg anbefale at købe billetterne i Napoli – så slipper du for bookinggebyret.

   

  Capri

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Forlænget weekend i Napoli: 3 nætter på et 3* hotel i centrum af Napoli til kun 710 kr. inkl. fly og morgenmad

  1. Inge Korskilde says:

   Det er Helt fantastisk det her. Super gode tilbud du finder

  2. FM says:

   Tak for et super tilbud!, så er rejsen bestilt! 🙂

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Morten 🙂

    Tak for din kommentar – det er jeg superglad for at høre! Jeg håber, at du får alletiders rejse til Napoli 😉

  3. Kira Olsson says:

   Fantastiske tilbud du finder

  se fly se hotel