14 dec 2017

Forlænget weekend i Napoli: 3 nætter på et 3* hotel i centrum af Napoli til kun 1.069 kr. inkl. fly

Napoli i Syditalien er en fantastisk spændende storby – med fantastiske pizzaer! Men det er måske alt det der ligger omkring Napoli, som gør denne destination til noget helt særligt. Det mest kendte sted i nærheden af Napoli er Pompei – den historiske by, der blev dækket af lava af vulkanen Vesuv i august år 79 e.Kr. Hvis du er mere til strande så er de farverige og vidunderlige øer Ischia, Procida og Capri lige noget for dig. Og er du naturelsker, så må du endelig ikke gå glip af Amalfikytsten, som er en af verdens smukkeste kyststrækninger med et væld af storslående udsigter!

Napoli og omegn er et fantastisk rejsemål, og i dag er jeg faldet over et meget lækkert tilbud dertil.

Forlænget weekend til Napoli
april - oktober
1.069 kr.
København
Napoli
Hotel i Napoli
f.eks. det 3* Colombo
381 kr.
Billige fly til Napoli
inkl. 10 kg håndbagage
688 kr.
Hotel
381 kr.
Fly
688 kr.
Total (pr.person)
1.069 kr.

Hotel

Skyscanner.dk har jeg fundet det dejlige 3* Hotel Colombo (3,5 ud af 5 på TripAdvisor), som har en supergod beliggenhed tæt ved hovedbanegården og domkirken, midt i Napolis historiske centrum! Du kan udforske den historiske bydel til fods og opleve vartegn som San Gregorio Armeno og Napolis gamle underjordiske ruiner.

Prisen for et dobbeltværelse i 3 nætter er 777 kr. inkl. morgenmad. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor 389 kr. pr. person. Har du lyst til selv at søge efter hoteller i Napoli, skal du være mere end velkommen til det. Du kan finde en hoteloversigt her, og enkeltværelser finder du lige her.

 

Fly

Skyscanner har jeg i dag fundet billige fly fra København til Napoli. Faktisk kan du finde billige billetter fra april til oktober til 600 – 800 kr. I juli stiger priserne naturligvis, men de bliver aldrig superdyre. Jeg har her fundet en lækker forlænget weekend i april fra den 21.04. – 24.04. til kun 688 kr. hos Ryanair. Når du flyver med Ryanair, har du som sædvanlig 10 kg håndbagage inkluderet i prisen.

Det er desværre ikke muligt at flyve lige så billigt til Napoli fra Jylland.

Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 21.04. – 24.04. (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen) – her får du et udvalg af andre billige rejsedatoer.

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 12.04. – 17.04.
 • 21.04. – 24.04.
 • 03.05. – 10.05.
 • 26.05. – 29.06.
 • 31.05. – 07.06.
 • 07.06. – 14.06.
 • 12.06. – 19.06.
 • 14.06. – 21.06.
 • 26.06. – 03.07.
 • 24.07. – 31.07.
 • 16.08. – 23.08.
 • Og mange flere

 

Transport til fra lufthavnen

Du kan nemt komme fra lufthavnen ind til centrum med bus. Det tager 15 minutter og koster ca. 30 kr.

 

Lejbil

Når du rejser i Napoli-området, bør du helt sikkert overveje en lejebil. Hos rentalcars.com kan du se det store udvalg af lejebiler. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Italien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

 

Pompei

Du kan både tage bussen og toget til Pompei og prisen og rejsetiden er ca. den samme. Det er klart billigst selv at stå for at arrangere turen, men ellers er der også pakketilbud ledige. Busturen tager 35 minutter og koster 2.80 Euro (19 kr.) pr. vej. Du tager bussen fra SITA busterminal, og billetterne købes samme sted som færgebilletter udbydes. Toget tager 40 minutter og koster 2.10 Euro (16 kr.) pr. vej. Navnet på stationen i Pompei er Pompei S. Villa Misteri, og herfra kan du tage en bus til Mount Vesuvius. Toget kaldes circumvesuviana train og kan tages fra Corso Garibaldi eller Piazza Garibaldi.

 

Amalfikysten

En af verdens smukkeste kyststrækninger ligger kun 40 km fra Napoli, men fordi man skal køre gennem et bjergerigt terræn tager turen ca. 1,5 timer i bilen, som til gengæld byder på nogle af de smukkeste udsigter du nogensinde har set!

Alternativt, kan du tage toget (samme tog som til Pompei) til Sorrento og derfra videre med bussen til Amalfi. Turen tager ca. 2 timer og kommer til at koste omkring 10 Euro (75 kr.).

 

Ischia, Procida og Capri

Umiddelbart udenfor Napoli-bugten ligger 3 af Italiens smukkeste øer, som man sagtens kan komme til på en endagstur. Der sejler færger mellem Napoli og Ischia, Procida og Capri. Du kan kigge på færger OKferry. Medmindre du rejser i højsæsonen (juni – august), vil jeg anbefale at købe billetterne i Napoli – så slipper du for bookinggebyret.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 kommentarer til Forlænget weekend i Napoli: 3 nætter på et 3* hotel i centrum af Napoli til kun 1.069 kr. inkl. fly

 1. Kira Olsson says:

  Fantastiske tilbud du finder

se fly se hotel