19 sep 2018

BILLIG forlænget weekend i Napoli: 3 nætter på et 3* hotel i centrum af Napoli til kun 557 kr. inkl. fly

Napoli i Syditalien er i sig selv en fantastisk spændende storby. Men det er måske alt det, der ligger omkring Napoli, som gør denne destination til noget helt særligt. Den mest kendte attraktion i nærheden af Napoli er Pompeji – en historisk by, der blev dækket af lava, da vulkanen Vesuv gik i udbrud i år 79 e.Kr. Hvis du er mere til strande, så er de farverige og vidunderlige øer Ischia, Procida og Capri lige noget for dig. Og er du naturelsker, så må du endelig ikke gå glip af Amalfikytsten, som er en af verdens smukkeste kyststrækninger med et væld af storslående udsigter!

 

Napoli og omegn er et fantastisk rejsemål, og i dag har jeg sammensat en kanonbillig forlænget weekend dertil!

Forlænget weekend i Napoli
oktober - december
557 kr.
København
Napoli
Hotel i Napoli
f.eks. det centrale 3* Colombo
339 kr.
Billige fly til Napoli
218 kr.
Hotel
339 kr.
Fly
218 kr.
Total (pr.person)
557 kr.

Hotel i Napoli

På en forlænget weekend i en storby vil du sikkert gerne bo centralt, så du slipper for at spilde tid på transport. Derfor har jeg fundet det superbillige 3* Hotel Colombo (3,5 ud af 5 på TripAdvisor), som har en fremragende beliggenhed tæt ved hovedbanegården og domkirken – midt i Napolis historiske centrum! Du kan derfor udforske den historiske bydel til fods og opleve vartegn som San Gregorio Armeno og Napolis gamle underjordiske ruiner.

 

Som du nok kan regne ud fra prisen, er Hotel Colombo ikke noget luksushotel. Men du får en fed beliggenhed i hjertet af Napoli. Og det er trods alt det vigtigste.

 

Prisen for et dobbeltværelse i 3 nætter er 677 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor 339 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Napoli, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

 

 

Billige fly til Napoli

Sidste år kunne man ikke finde billige fly til Napoli i vinterhalvåret. Men nu flyver Ryanair mellem København og Napoli hele året, og derfor kan du finde nogle hammmerbillige flybilletter helt ned til 218 kr. fra slutningen af oktober til december.

 

Jeg har f.eks. fundet billige fly fra København til Napoli lørdag den 17.11. til tirsdag den 20.11. til kun 218 kr. hos Ryanair. Det er desværre ikke muligt at flyve lige så billigt til Napoli fra Jylland.

 

På grund af nye bagageregler hos Ryanair må du som udgangspunkt kun medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45 og 75  kr. ekstra pr. vej.

 

Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 17.11. – 20.11. (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen) – her får du et udvalg af andre billige rejsedatoer.

 

Eksempler på billige rejsedatoer

 • 18.10. – 25.10.
 • 20.10. – 25.10./27.10.
 • 03.11. – 06.11./10.11.
 • 10.11. – 13.11./17.11.
 • 17.11. – 20.11./24.11.
 • 24.11. – 27.11./01.12.
 • 01.12. – 04.12./08.12.
 • Og mange flere

 

 

Transport til fra lufthavnen

Fra lufthavnen kan du køre med Alibus ind til centrum. Bussen standser bl.a. ved hovedbanegården Piazza Garibaldi – kun 700 meter fra hotellet. En billet koster 5 euro (ca. 37 kr.) og kan bookes online på lufthavnens hjemmeside. Selve busturen tager kun omkring 22 minutter. Nemmere bliver det altså ikke!

 

 

Lejbil

Når du rejser i Campania, som Napoli-regionen hedder, bør du helt sikkert overveje en lejebil. Sådan én kan du nemlig leje superbilligt. Du kan f.eks. leje en bil i hele rejseperioden til kun 92 kr. pr. person.

 

Bilen får desuden en flot 10 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnsterminalen. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

 

Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Italien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Lejebil
inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnen
92 kr.

 

Rejseinspiration

Pompeji

Du kan både tage bussen og toget til Pompeji (både pris og rejsetid er ca. den samme). Det er klart billigst selv at arrangere turen, men ellers kan du også overveje diverse pakketilbud. Busturen tager 35 minutter og koster 2,80 euro (19 kr.) pr. vej. Du tager bussen fra SITA-busterminalen, og billetterne købes samme sted som færgebilletter udbydes. Toget tager 40 minutter og koster 2,10 euro (16 kr.) pr. vej. Navnet på stationen i Pompeji er Pompei S. Villa Misteri, og herfra kan du tage en bus til Mount Vesuvius. Toget kaldes circumvesuviana train og kan tages fra Corso Garibaldi eller Piazza Garibaldi.

 

Pompeji

 

Amalfikysten

En af verdens smukkeste kyststrækninger ligger kun 40 km fra Napoli. Fordi du på vejen derhen skal køre gennem et særdeles bjergerigt terræn, tager turen ca. 1,5 timer i bil. Til gengæld byder turen på nogle af de smukkeste udsigter, du nogensinde har set!

Alternativt kan du tage toget (samme tog som til Pompeji) til Sorrento og derfra videre med bussen til Amalfi. Turen tager ca. 2 timer og kommer til at koste omkring 10 euro (75 kr.).

 

Positano ved Amalfikysten

 

Ischia, Procida og Capri

Lidt ud for Napoli-bugten ligger 3 af Italiens smukkeste øer, som du sagtens kan besøge på en endagstur. Der sejler færger mellem Napoli og Ischia, Procida og Capri. Du kan få overblikket over de forskellige færgeafgange på OKferry. Medmindre du rejser i højsæsonen (juni – august), vil jeg anbefale at købe billetterne i Napoli – så slipper du for bookinggebyret.

 

Capri

 

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 kommentarer til BILLIG forlænget weekend i Napoli: 3 nætter på et 3* hotel i centrum af Napoli til kun 557 kr. inkl. fly

 1. Kira Olsson says:

  Fantastiske tilbud du finder

se fly se hotel