• 16 dec 2019

  Forlænget weekend i Rom: 3 nætter på et spritnyt, centralt 3* hotel fra kun 724 kr. inkl. fly

  Med 28 århundreders historie bag sig er Rom en af Europas ældste og mest historierige storbyer. Den italienske hovedstad er derfor spækket med den ene imponerende, historiske seværdighed efter den anden. Rom byder dog også på meget mere end oldtidsruiner og gamle bygninger. Den italienske hovedstad er nemlig også en global og moderne storby med enestående shopping, udsøgt gastronomi, high-end fashion og meget mere. Og så skal man selvfølgelig heller ikke glemme, at Rom naturligvis ligger en klimazone længere sydpå end de fleste andre europæiske storbyer. Den slags trækker heller ikke ned. Så hvis du efterhånden synes, at det er blevet tid til en storbyferie til Rom, så har jeg i dag fundet en superbillig forlænget weekend på et splinternyt hotel med en fed beliggenhed!

  Forlænget storbyweekend i Rom
  januar - marts
  fra724 kr.
  København (og Billund)
  Rom
  Hotel i Rom
  f.eks. det nye 3* B&B Hotel Roma San Lorenzo Termini
  363 kr.
  Billige fly til Rom
  361 kr.
  Hotel
  363 kr.
  Fly
  361 kr.
  Total (pr.person)
  724 kr.

  Fly til Rom

  2,5 times flyvning er alt, hvad det kræver at komme til Rom. Og fra Danmark kan du både flyve billigt fra København året rundt og fra Billund mellem april og oktober. Ryanair vil ofte sælge de billigste billetter, men du kan også til tider finde lave priser hos f.eks. Norwegian fra København.

   

  Her om vinteren er København den eneste direkte afrejselufthavn, og prisniveauet ligger generelt dejligt lavt – også for weekendture (mellem ca. 300 og 550 kr.). I dette eksempel har jeg f.eks. fundet en afgang fra København fra fredag den 21. februar til mandag den 24. februar til kun 361 kr.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt altid medbringe en mindre håndtaske. Hvis du ønsker at tilkøbe mere bagage, kan du med fordel læse min miniguide om Ryanairs bagageregler.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København

  (daglige afgange undtagen tirsdag)

  • 17.01. – 20.01. – WE
  • 23.01. – 26.01. – WE
  • 31.01. – 03.02. – WE
  • 07.02. – 10.02. – WE
  • 10.02. – 13.02. – vinterferien (uge 7)
  • 14.02. – 17.02. – WE
  • 21.02. – 24.02. – WE
  • 27.02. – 01.03. – WE
  • 28.02. – 02.03. – WE
  • 06.03. – 09.03. – WE
  • 13.03. – 16.03. – WE
  • 20.03. – 23.03. – WE
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel i Rom

  Rom er som sagt en gammel by, men du behøver jo ikke bo på et gammelt hotel af den grund. Især ikke når man kan finde det spritnye 3* B&B Hotel Roma San Lorenzo Termini til en virkelig god pris.

   

  Hotellet åbnede så sent som i oktober 2019. Som navnet afslører, ligger hotellet i San Lorenzo-bydelen. Og skulle man vælge en strategisk beliggenhed til en Rom-getaway, så har B&B-hotellet valgt den helt rette placering. Fra hotellet har du nemlig kun 15 minutters gang til Termini (hovedbanegården), hvor du ankommer fra lufthavnen.

   

  Fordelen ved et helt nyt hotel er naturligvis, at du får fornøjelsen af moderne faciliteter overalt. Og selvom B&B Hotel-kæden befinder sig i budgetkategorien, får du alligevel fine værelser, hvor alt er flot og nyt. Alle værelserne er f.eks. udstyret med superhurtigt wi-fi (200 MB).

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 3-nætters ophold fra fredag den 21. februar til mandag den 24. februar til 726 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 363 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund meget stabilt omkring 250-500 kr. pr. nat i de fleste måneder.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Rom, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Det nemmeste vil være at tage bussen fra lufthavnen til Termini. Det koster 5 euro (ca. 40 kr.) og tager ca. 45 minutter. Der er to busser, som kører mellem lufthavnen og Termini – SITbus og Terravision. Begge busser har kun ét stop på ruten, nemlig Termini-stationen, så du skal ikke frygte at misse det rigtige stoppested. Du kan eventuelt booke busbilletter på forhånd på terravision.eu.

   

   

  Oplevelser i Rom

  Måske har du allerede en masse idéer til, hvad du skal se og opleve i Rom. Men hvis ikke du har det, eller hvis du gerne vil inspireres yderligere, kan du smutte forbi getyourguide.dk. Her finder du alt fra guidede ture (bl.a. Vatikanet og Colosseum) til hop-on-hop-off-busbilletter.

  Ture og aktiviteter

   

  Rom

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Vanessa Pedrosa (@_vanessapedrosa) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Siroj Ho’janazarov (@art_siroj) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af GABRIELA (@gabsbites) den

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Forlænget weekend i Rom: 3 nætter på et spritnyt, centralt 3* hotel fra kun 724 kr. inkl. fly

  1. joanna says:

   det står at det er også er fra Billund men jeg kan ikke finde fly fra Billund til Rom

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Joanna 🙂

    Der står, at man kan rejse “fra Billund mellem april og oktober”. Det er derfor, jeg har sat Billund i parentes i den lilla bjælke. Så her om vinteren er København (desværre) den eneste billige direkte afrejselufthavn.

  2. Helle Christensen says:

   Jeg drømmer om at komme til Rom.Men er det slet ikke muligt at flyve billigt fra Aalb lufthavn.?? Savner billige og gode tilbud fra Aalb lufthavn. Vh

   • Kør til Billund og tag Ryanair. says:

    Bestil billet hos Ryanair, hvis det skal være billigt. Fra Billund til Rom Ciampino. Lej en bil med Auto-Europe (husk Mastercard) eller tag bussen fra lufthavnen til og fra Rom. De kører ofte fra lufthavnen.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Helle 🙂

    Jeg ville selv ønske, at det var muligt at flyve billigt fra Aalborg – men det er det desværre ikke. Men ja, du kan komme billigt afsted fra Billund i sommerhalvåret med Ryanair 🙂

  se fly se hotel