• 22 jul 2019

  Forlænget weekend i Rom: 3 nætter på et lækkert 3* hotel centralt i byen til kun 1.215 kr. inkl. fly

  Hvem vil med til Rom? En by hvis historie strækker sig over 28 århundreder og som er spækket med den ene imponerende, historiske seværdighed efter den anden! Rom byder dog også på meget mere end oldtidsruiner og gamle bygninger. Den italienske hovedstad er nemlig også en global og moderne by med enestående shopping, udsøgt gastronomi, high-end fashion og meget, meget mere! Trænger du til en smuttur væk fra Danmark, så er en forlænget weekend i Rom lige noget for dig!

  Storbyweekend i Rom
  året rundt
  1.215 kr.
  København og Billund
  Rom
  Billige fly til Rom
  kr.
  Fra København
  Fra Billund
  Hotel i Rom
  f.eks. det anmelderroste 3* B&B Hotel Roma Tuscolana San Giovanni
  682 kr.
  Hotel
  682 kr.
  Fly
  533 kr.
  Total (pr.person)
  1.215 kr.

  Hotel

  Til en hyggelig smuttur til Rom bør man se, om man kan finde et charmerende hotel centralt i byen. Og det har jeg gjort her! Jeg nemlig fundet det budgetvenlige 3* B&B Hotel Roma Tuscolana San Giovanni, der ligger i den sydlige del af det centrale Rom.

   

  Hotellet har en døgnåben reception og pæne, rene og moderne værelser med wi-fi og aircondition. Fra hotellet har du kun 300 meter til Tuscolana-stationen og kun 700 meter til metrostationerne Furio Camillo and Ponte Lungo. Samtidig kører bus 85 lige uden for døren (den kører bl.a. til Colosseum). Så du får virkelig optimale forhold til at udforske Rom!

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 3-nætters weekendophold fra lørdag den 14. september til tirsdag den 17. september til 1.364 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 682 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger i skrivende stund meget stabilt omkring 400-600 kr. pr. nat i de fleste måneder.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Rom, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Fly

  2,5 times flyvning er alt, hvad det kræver at komme til Rom. Og fra Danmark kan du både flyve billigt fra København og Billund. Ryanair vil ofte sælge de billigste billetter, men du kan også til tider finde lave priser hos f.eks. Norwegian fra København.

   

  Priserne fra Billund og København ligger på et nogenlunde ens prisniveau mellem ca. 400 og 700 kr. Fra København kan du vælge mellem daglige afgange året rundt, mens du fra Billund kan finde direkte billetter fra april til oktober på tirsdage, torsdage og lørdage. I dette eksempel har jeg fundet en afgang fra København fra lørdag den 14. september til tirsdag den 17. september til kun 533 kr.

   

  Hos Ryanair må du kun medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45 og 75 kr. ekstra pr. vej (hvis du booker direkte gennem Ryanair).

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København den 14.09. – 17.09. – her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Fra København (daglige afgange)

  • 14.08. – 20.08.
  • 21.08. – 27.08.
  • 30.08. – 03.09. – WE
  • 14.09. – 17.09. – WE
  • 20.09. – 24.09. – WE
  • 28.09. – 01.10. – WE
  • 04.10. – 08.10. – WE
  • 19.10. – 22.10. – WE
  • Og flere

   

  Fra Billund (afgange tirs-, tors- og lørdage)

  • 15.08. – 22.08.
  • 22.08. – 29.08.
  • 07.09. – 10.09. – WE
  • 14.09. – 17.09. – WE
  • 17.09. – 19.09.
  • 28.09. – 03.10.
  • Og flere

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Det nemmeste vil nok være at tage bussen fra lufthavnen til Termini. Det koster 5 euro (ca. 40 kr.) og tager ca. 45 minutter. Der er to busser, som kører mellem lufthavnen og Termini – SITbus og Terravision. Begge busser har kun ét stop på ruten, nemlig Termini-stationen, så du skal ikke frygte at misse det rigtige stoppested. Du kan eventuelt booke busbilletter på forhånd på terravision.euNår du er ankommet til Termini, skal du blot med et tog videre til stoppestedet Roma Tuscolana.

   

   

  Oplevelser i Rom

  Måske har du allerede en masse idéer til, hvad du skal se og opleve i Rom. Men hvis ikke du har det, eller hvis du gerne vil inspireres yderligere, kan du smutte forbi getyourguide.dk. Her finder du alt fra guidede ture (bl.a. Vatikanet og Colosseum) til hop-on-hop-off-busbilletter.

  Ture og aktiviteter

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Forlænget weekend i Rom: 3 nætter på et lækkert 3* hotel centralt i byen til kun 1.215 kr. inkl. fly

  1. Helle Christensen says:

   Jeg drømmer om at komme til Rom.Men er det slet ikke muligt at flyve billigt fra Aalb lufthavn.?? Savner billige og gode tilbud fra Aalb lufthavn. Vh

   • Kør til Billund og tag Ryanair. says:

    Bestil billet hos Ryanair, hvis det skal være billigt. Fra Billund til Rom Ciampino. Lej en bil med Auto-Europe (husk Mastercard) eller tag bussen fra lufthavnen til og fra Rom. De kører ofte fra lufthavnen.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Helle 🙂

    Jeg ville selv ønske, at det var muligt at flyve billigt fra Aalborg – men det er det desværre ikke. Men ja, du kan komme billigt afsted fra Billund i sommerhalvåret med Ryanair 🙂

  se fly se hotel