• 17 maj 2017

  Forlænget weekend-ferie i Costa Brava på et skønt 4* spa-hotel til kun 1.409 kr. inkl. fly

  Sidder du og drømmer dig hen til strande med lækkert badevand, afslapning, sol og varme? Men du kan ikke lige få en uges ferie fra arbejde. Så har jeg fundet det rigtige til dig! Tag et smut til Costa Brava i Spaniens region Catalonien. Her kan du både slænge dig ved poolen og ved stranden, men hvis du er til lidt flere oplevelser kan du også tage på udflugter til f.eks. Cadaques eller Barcelona. Der findes også en række smukke nationalparker langs kysten.

   

  Hotel

  Jeg fundet et godt tilbud på det lækre 4* Cleopetra Spa Hotel (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger 5 minutters gang fra stranden og du får både udendørs pool og spaområde med blandt andet tyrkisk bad, sauna og spabad. Et dobbeltværelse i 5 nætter koster 2.163 kr., dvs. 1.082 kr. pr. person ved en rejse for 2. Hvis du leder efter hoteller med enkeltværelser kan du se mere her.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  Der findes et stort udvalg af hoteller ved Costa Brava – se på trivago.dk for en oversigt over de mange hoteller.

  HOTELLER I COSTA BRAVA

   

  Fly

  momondo.dk har jeg fundet billige billetter til Costa Brava (Girona). Du flyver direkte fra Billund med Ryanair (inkl. 10 kg. håndbagage). Der findes billige afgang i juni. I skolernes sommerferie kan du komme afsted fra 800 kr. og i august ligger priserne fra 673 kr. Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 10.06. – 13.06. til kun 327 kr.

  SE FLY-TILBUD HER

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Billund d. 10.06. – 13.06.  – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 27.05. – 01.06.
  • 03.06. – 08.06.
  • 08.06. – 15.06.
  • 10.06. – 13.06.
  • 10.06. – 15.06.
  • 17.06. – 20.06.
  • Og flere

   

  Hotel

  649 kr.

  Fly

  327 kr.

  TOTAL (per person)

  976 kr.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du lander i Girona, så kan du enten tage en taxa (den skulle koste mellem 300-350 kr.), leje en bil (der er lidt under 30 minutters kørsel) eller tage bussen – turen tager ca. 30 minutter og koster 10 Euro (ca. 75 kr.). Du kan se køreplanen her (søg "Aeroporto Girona" til Lloret del Mar"). Det er også muligt at booke transfer på skyscanner.dk – her kan du blive kørt til døren til kun 155 kr. tur/retur.

   

  Billeje

  På rentalcars.com kan du leje en bil, hvis du foretrækker lidt større fleksibilitet. Du kan f.eks. leje en bil i hele perioden til kun 246 kr., dvs. 123 kr. pr. person ved en rejse for 2. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  3 kommentarer til Forlænget weekend-ferie i Costa Brava på et skønt 4* spa-hotel til kun 1.409 kr. inkl. fly

  1. Rikke Petersen says:

   Kære Rejsespejder

   Jeg har booket hotel til Costa Brava d. 10.juni, men jeg har kun sort skærm,  når jeg prøver at booke fly via momondo. Er der evt andre, der har samme problem? 

   • Rikke Petersen says:

    Jeg kan så heller ikke bestille flybilletterne, når jeg nu er kommet ind.

    Det er første gang, jeg bestiller gennem rejsespejer, og måske jeg er den eneste, der synes, det er vildt besværligt. Jeg har nu brugt 2 timer og kan ikke bestille flybilletter.

     

    HJÆLP MIG !

     

    Venligst Rikke

    • Rejsespejder_AP says:

     Hej Rikke,

     Det lyder virkelig mærkeligt 🙁 Jeg har lige været inde og prøve at booke flybilletterne via samme link (fra computeren) og det virker som det skal – jeg kan se, at billetten er steget med 100 kr., men ellers ser alt ud til at være som det skal. Jeg håber det virker ved dig nu, ellers skriver du bare igen, så må vi se om vi kan finde ud af, hvad problemet er!