• 17 okt 2017

  Selvforkælelse og luksus mellem jul og nytår: 3 nætter på et forrygende 5* spa-hotel til kun 935 kr. inkl. fly og morgenmad

  Ved du ikke, hvad du skal bruge tiden mellem jul og nytår på? Jeg har et godt forslag! Hvad siger du til 4 dages luksuriøs selforkælelse på et 5* spa-hotel? Hvis det lyder som noget for dig, skal du helt sikkert en tur til Gdansk. Polske Gdansk er en moderne by med masser af shopping-muligheder, sightseeing og en spændende kultur og historie. Men byen byder også på det ene lækre spa-hotel efter det andet. I dag har jeg fundet lidt udover det sædvanlige – du skal nemlig bo på et 5* luksus-hotel, der ligger i et smukt naturområde og byder på spa og wellness, så du virkelig kan få fuldstændig ro og afslapning på programmet. Og så er det endda mellem jul og nytår, hvor billige rejser er lige så nemme at finde som en nål i en høstak!

  Wellness og spa i Gdansk
  november - januar
  935 kr.
  Aarhus, Billund og Malmø
  Gdansk
  Hoteller i Gdansk
  f.eks. det 5* Dwor Oliwski
  819 kr.
  Billige fly til Gdansk
  inkl. 10 kg håndbagage
  116 kr.
  Hotel
  819 kr.
  Fly
  116 kr.
  Total (pr.person)
  935 kr.

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det super lækre 5* Dwór Oliwski City Hotel & SPA (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Hoteller ligger som sagt i et smukt naturområde lidt uden for centrum i et palæ fra det 17. århundrede. På dette smukke hotel kan du benytte dig af den indendørspool, spabad, fitness og saunaer – og hvis du virkelig vil forkæle dig selv, så er det også muligt med diverse behandlinger (mod gebyr). Du har 5 km til Sopots strandpromenade og 10 km til den gamle bydel i Gdansk. Hotellet blev også brugt af det tyske fodboldlandshold under EM i 2012 – og det kan kun være et godt tegn! Et dobbeltværelse i 3 nætter inkl. morgenmad koster 1.638 kr., dvs. 819 kr. pr. person ved en rejse for 2.

  Der er så mange skønne hoteller i og omkring Gdansk – så det er bare med at tage et kig på listen her og finde ud af, om du vil bo i centrum af Gdansk, ved kysten eller måske noget helt tredje. Leder du efter hoteller med enkeltværelser, så kan du se mere her.

   

  Fly

  Jeg har fundet superbillige billetter til Gdansk på skyscanner.dk i perioden fra november til januar med priser fra 100 – 300 kr. F.eks. har jeg mellem jul og nytår (28.12. – 31.12.) fundet en rejse fra Aarhus til kun 116 kr. inkl. 10 kg håndbagage. Og du flyver fra hjem fra Gdansk, så du lander i Aarhus kl. 14.45 – tidsnok til at nå Dronningens nytårstale!

  Det er desværre ikke muligt at finde lige så billige priser fra København, men alternativt kan du flyve fra Malmø. F.eks. kan du rejse med Wizz Air fra Malmø d. 28.12. – 13.12. til 241 kr. inkl. håndbagage (50x40x23 cm). Du kommer nemt til Malmø med bus fra København til 100 kr. hos Neptunbus her. Bustiderne er endda tilrettelagt efter flytiderne. Så bliver det vist ikke nemmere. Du kan også flyve fra Billund med Wizz Air til billige penge i samme periode.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra Aarhus d. 28.12. – 31.12. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 04.11. – 07.11.
  • 18.11. – 21.11.
  • 09.12. – 11.12.
  • 16.12. – 19.12.
  • 06.01. – 09.01.
  • 13.01. – 16.01.
  • Og mange flere

   

  Transport fra/til lufthavnen

  Fra lufthavnen til hotellet er der ca. 16 km, så du kan f.eks. vælge at tage en taxi. Hvis du vil med offentlig transport, så er det lidt mere besværligt – her skal du med et tog fra lufthavnen til ”Abrahama” og derfra med en sporvogn (linje 6, 11 eller 12) til ”Obronców Westerplatte”, og herfra er der 2 km til hotellet. Hele turen inkl. transfer og gåtur tager lige under 1 time og koster omkring 35 – 50 kr.

   

  Hotel-indtryk

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  9 kommentarer til Selvforkælelse og luksus mellem jul og nytår: 3 nætter på et forrygende 5* spa-hotel til kun 935 kr. inkl. fly og morgenmad

  1. Rikke says:

   Linket til fly siger 530,- pr. Person ??
   Ved du iøvrigt om unge må komme med i wellnes (15 og 17 år)

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Rikke,

    Ja, prisen er desværre steget. Det skyldes højst sandsynligt, at rejsen har været meget populær. I takt med at flyselskabet har fået flere reservationer er prisen steget. Det er (desværre) helt normalt.

    På Dwors Oliwskis egen hjemmeside skriver de, at “All Guests of the Dwór Oliwski Hotel are provided with free access to the SPA zone and the Business Corner.”

    Så mon ikke børn også er tilladt. Men hvis du vil være helt sikker, kan du kontakte hotellet og spørge 🙂

  2. Lene Laursen says:

   Hej har kigget lidt på Jeres rejser. Men synes ikke det er nemt, at finde rundt i . Hvis eks. der står med fly 874 kr . Er prisen en anden , når man kigger på hotellet. Hvordan” læser” man Jeres tilbud? Vi har sølvbryllup d 31/10 17. Og ville gerne for første gang prøve at komme til udlandet med fly. Ved I hvad der er til rimelige penge? ca max 2000 for både fly og hotel:) pr styk . 2 voksne og 4 store børn alle over 16 år.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Lene 🙂

    Først vil jeg lige sige, at det ikke er Rejsespejders tilbud. Rejsespejder er ikke et rejseselskab, men derimod en rejsetilbuds- og inspirationsblog. Jeg skriver sådan set bare om de billige rejser, jeg finder.

    Hvis du overvejer at bestille en rejse, fungerer det på den måde, at du selv skal booke både fly og hotel via de links, der er i artiklen. Priserne på både fly og hotel kan variere, alt efter hvilke dage man rejser på. 🙂

    Prisen jeg skriver er i øvrigt altid pr. person ved en rejse for 2 🙂

    Hvis I vil fejre sølvbryllup, kan I måske overveje datoerne 28/10 til 31/10? Der koster flybilletter kun 145 kr. pr. person 🙂

  3. Susanne says:

   Der er også meget billige fly fra Århus, har lige booket og gav 212 kr for to personer, tur/retur

  4. Mie says:

   Tak for en fantastisk side med en masse skøn inspiration!
   Jeg har netop bestilt turen (dog ikke de datoer du viste), men vi glæder os rigtig meget!
   Vi har dog aldrig været i Polen før, og jeg vil derfor spørge lidt ind til priser på taxa til/fra hotellet? Har du nogen erfaring med dette? 🙂

   Vh Mie

   • Rejsespejder says:

    Hej Mie,
    beklager det sene svar! Generelt kan man sige, at priserne er ca. halv af det man ville betale i Danmark. En taxa fra lufthavn til hotellet kommer til at koste dig ca. 100 kr. Der kører også Uber i Gdansk, som er lidt billigere (ca. 70 kr.).

  5. Rejsespejder_CS says:

   Hej Britta 🙂

   Har du mon forsøgt at tilmelde dig nyhedsbrevet?

   Hvis du gerne vil tilmelde dig, kan du gøre det her: https://rejsespejder.dk/nyhedsbrev/ 🙂

  6. Britta christensen says:

   Nyhedsbrev

  se fly se hotel