• 26 mar 2018

  Sol og varme ved Costa Brava: 1 uge på et lækkert 3* strand-hotel til kun 1.880 kr. inkl. fly

  Hvis der er noget, man i den grad trænger til efter en maraton-vinter, så er det da en lækker forårsrejse ned til Costa Bravas solbeskinnede kyst! For mange er følelsen af at blive varmet igennem af solen nok efterhånden blot et fjernt minde. Og det betyder altså, at en spansk solskinsferie på høje tide! Heldigvis har jeg i dag fundet et billigt rejsetilbud, der nok skal gøre den tur til virkelighed.

  I Costa Blanca kan finde gode hoteller til rimelige penge, flotte strande, og så ligger Barcelona kun en time derfra. Så man kan sagtens komme på en (eller flere) dagsture til den smukke catalanske hovedstad!

  1 uge i Costa Brava
  maj
  fra1.880 kr.
  Billund og København
  Costa Brava
  Sol og strand ved kysten
  inkl. 3* hotel og fly
  fra1.880 kr.

  tripsave.dk – en ny dansk rejseside med virkelig mange spændende tilbud – kan du lige nu finde et virkelig lækkert tilbud til Costa Brava.

  Turen går til det lækre 3* GHT Maritim (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence), som ligger direkte ved stranden i Callela. Hotellet byder på en udendørs og indendørs swimmingpool og sauna. Desuden har hotellet en lækkert tagterrasse med jacuzzi og udsigten over vandet. Vil du være aktivt så kan du træne i hotellet fitnessrum. Der findes rigtig mange barer og restauranter lige ved hotellet – og vil du på et lille storby-eventyr, så ligger Barcelona ca. 1 time fra hotellet.

  Jeg har i eksemplet her fundet et tilbud med afgang fra Billund til Girona d. 03.05. til d. 10.05. til kun 1.880 kr. inkl. fly. Men der findes en del andre tilbud i maj til lignende priser – også fra København (hvor du flyver til Barcelona).

  Her er et par andre datoer (men du kan selv lege lidt med datoerne inde på TripSaves hjemmeside – eller kontakte dem direkte).

  Andre billige rejsedatoer

  Fra Billund til Girona

   

  Fra København

   

  OBS! Vær opmærksom på, at du selv skal trykke på den store lyserøde “se mere”-knap, før du bliver vist tilbuddet. Og selvom priserne på Tripsave bestemt ikke fejler noget, så er deres hjemmeside ikke den hurtigste i verden! Så det kan godt tage lidt tid, når du klikker på “se mere”.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Skal du fra Girona Lufthavn til Blanes, kan du nemt tage bussen. Girona Lufthavn oplyser, at bussen til Blanes koster i omegnen af 10 euro (ca. 75 kr.). Du kan finde en oversigt over bustiderne på lufthavnens hjemmeside. Fra Blanes kan du tage toget (R1) videre til Calella.

  Fra Barcelona kan du tage toget til Blanes direkte fra lufthavnen. Turen tager ca. 1,5 timer og koster 6,15 euro (ca. 46 kr.). Du kan læse mere om den rejse på visitblanes.com.

   

  Lejebil

  Hvis du hellere vil have mulighed for at køre selv, kan du leje en bil superbilligt på skyscanner.dk/billeje.

  Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se tilbud her