• 19 jul 2019

  Fodboldrejse til Manchester: 2 dage på et 3* hotel til kun 2.019 kr. inkl. fly og billetter til Old Trafford (Manchester United – Arsenal)!

  Om 3 uger skydes den nye Premier League-sæson i gang, og det er der uden tvivl mange fans, der glæder sig helt vildt til! Kampprogrammet er naturligvis blevet offentliggjort, og et af de opgør, der allerede nu ligger helt fast, er storkampen mellem Manchester United og Arsenal mandag den 30. september! Netop Manchester United og Arsenal har i årevis haft en rivalisering uden lige. Og selvom man til tider kan savne Ferguson mod Wenger og Keane mod Vieira, så er det stadig et utroligt imødeset opgør mellem to af Englands allerstørste klubber! Hvis du gerne vil over og opleve denne storkamp, så kan du lige nu booke en komplet fodboldrejse med både fly, hotel og billetter til Old Trafford for ca. 2.000 kr.!

  Fodboldrejse til Manchester
  30. september til 1. oktober
  2.019 kr.
  Hamborg, Billund (og København)
  Manchester
  Billige fly til Manchester
  320 kr.
  Fra Hamborg
  Fra Billund
  Fra København
  Hotel i Manchester
  f.eks. det billige 3* Premier Inn Manchester - Wilmslow
  204 kr.
  Officielle billetter til Old Trafford
  Manchester - Arsenal
  1.495 kr.
  Hotel
  204 kr.
  Fly
  320 kr.
  Kampbilletter
  1.495 kr.
  Total (pr.person)
  2.019 kr.

  Billige fly til Manchester

  Du kan flyve direkte til Manchester fra både Billund, København og Hamborg. Udfordringen med disse fodboldrejser er dog altid, at kampene ligger på bestemte dage. Derfor har du ikke så mange datoer at arbejde med, når du leder efter flybilletter.

   

  Kampen mellem Manchester og Arsenal spilles mandag den 30. september kl. 20 (lokal tid). Og heldigvis kan du lige nu finde billige direkte Ryanair-fly fra både Hamborg og Billund fra mandag den 30. september til tirsdag den 1. oktober. I begge tilfælde lander du tidligt nok til at kunne nå kampen. Fra Hamborg koster billetter 320 kr. og fra Billund 479 kr.

   

  Fra København er billetter desværre noget dyrere. De billigste billetter, hvor du lander tidligt nok til at nå kampen, koster 1.066 kr. (med en mellemlanding i Dublin på vej hjem). Normalt ville du som alternativ kunne lede efter fly til Liverpool. Manchester og Liverpool ligger nemlig kun én times kørsel fra hinanden, og der er fine busforbindelser mellem de to storbyer. Men her er det et problem, at kampen spilles mandag aften, da Ryanair kun flyver mellem København og Liverpool på fredag og mandage.

   

   

  Hotel i Manchester

  På denne tur får du kun brug for en enkelt overnatning. Fordi du (især fra Hamborg) flyver hjem tidligt om tirsdagen, har jeg fundet et lufthavnshotel til billige penge. Det drejer sig om det anmelderroste 3* Premier Inn Manchester – Wilmslow. Her får du et godt, billigt hotel med gode forbindelser til lufthavnen og ind til Manchester. Værelserne er moderne og komfortable, og til en enkelt nat har du ikke brug for meget mere.

   

  Prisen for en enkelt nat fra den 30. september til den 1. oktober er kun 408 kr. – dvs. 204 kr. pr. person ved en rejse for 2. Vil du hellere selv finde et hotel i Manchester, skal du naturligvis også være velkommen til det.

   

   

  Billetter til Old Trafford

  Jeg har fundet kampbilletterne på siden fantravel.dk (tidligere rejsefidus), der specialiserer sig i fodboldrejser. De sælger som udgangspunkt billetterne som del af et tilbud med både hotel og kampbilletter. Men det er dog også muligt kun at booke kampbilletter. Hvis du selv booker et hotel, som jeg har gjort i dette eksempel, kan du nemlig spare lidt penge.

   

  Manchester United vs. Arsenal

  Kampen mellem Manchester United og Arsenal spilles som sagt mandag den 30. september kl. 20 lokal tid, og hos fantravel får du billetter til Executive Quadrant, Blok NW3435. Således får du siddeplads i det nordvestlige hjørne af Old Trafford. Herudover får du også et gratis kampprogram og adgang til KIT Room Loungen fra 3 timer før kick-off.

   

  – Premium pladser i det nordvestlige hjørne af Old Trafford
  – Siddepladser i blok NW3435 (turkisblå område på stadionoversigten)
  – Adgang til KIT Room Loungen fra 3 timer før kick-off
  – Gratis kampprogram
  – Mulighed for køb af mad og drikke i loungen
  – Garanteret siddepladser sammen uanset antal
  – Billetterne skal enten afhentes på The National Football Museum i centrum af Manchester eller vil blive leveret til jeres hotel

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen kan du tage et tog direkte til Wilmslow, hvor hotellet ligger. Toget kører hver time, og en enkeltbillet koster kun 3,40 pund (ca. 29 kr.). Så det er supernemt. Selve togturen tager kun 11 minutter. Fra togstationen i Wilmslow har du ca. 2 km til hotellet.

   

  Når du skal ind til Manchester centrum, skal du med et tog fra samme station (Wilmslow). Togene ind til centrum kører ca. hver halve time, og turen ind til Manchester Piccadilly Station tager kun 26 minutter. Herfra kan du så enten gå de 5 km til Old Trafford eller tage en sporvogn (lilla linje) til stationen Trafford Bar.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Fodboldrejse til Manchester: 2 dage på et 3* hotel til kun 2.019 kr. inkl. fly og billetter til Old Trafford (Manchester United – Arsenal)!

  1. Awal says:

   Hvad koster kommer hele pakken til at koste hvis man bestiller flybilletter fra Københavns Lufthavn?

   • Rejsespejder says:

    Det ville koste
    840 kr. for fly (de er blevet en smule billigere – hvis du ikke har noget imod en kort mellemlanding).
    ca.500 kr. for et dobbeltværelse. Dvs. 250 kr. pr. person (det er blevet en smule dyrere)
    og 1.495 kr. for billetterne.
    I alt ca. 2.585 kr. pr. person.

  2. Michael says:

   Gode ideer/tilbud på Chelsea/London eller ideer til, hvor man bør søge?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Michael 🙂

    Jeg benytter selv ofte siden fantravel.dk, når jeg skriver om fodboldture til London/England 🙂 Og ift. rejser til London kan du jo altid kigge her på rejsespejder 😉