• 10 jan 2017

  Fodboldrejse til Madrid: 4 dage på et 4* hotel til kun 2.729 kr. inkl. fodboldbillet, morgenmad og fly

  rsz_shutterstock_154175861

  Madrid er en meget spændende og farverig storby med blandt andet vidunderlige kunstmuseer, lækkert mad, fristende butikker og varmere himmelstrøg. Men Madrid byder også på Santiago Bernabéu Stadium med plads til 85.454 tilskuer. Det er her Ronaldo og Real Madrid sparker til bolden og har hjemmebane og med denne rejse kan du komme til at opleve netop dette på tæt hold.

  travelbird.dk har jeg fundet et super godt tilbud på en fodboldrejse til Madrid. Her får du 4 dage i Madrid med 3 overnatninger på et 4* hotel inkl. morgenmad, billet til en La Liga hjemmekamp og flybilletter fra enten Hamborg eller København fra kun 2.729 kr. Så selvom du ikke lige er til fodbold, kan du sagtens tage derned med en fodboldtosset ven eller kæreste, da du har nok dage i Madrid til at gå på opdagelse i byens skønne køkken og se alle seværdighederne.

  zzscreenshot-travelbird-dk-2017-01-10-12-39-28BOOK REJSEN HER

   

  Hotel

  Travelbird.dk giver der mulighed for at vælge i mellem 4 forskellige 4* hoteller i Madrid

  – Hotel Weare Chamartín ligger i Madrids finansdistrikt og tilbyder døgnåben reception, en engelsk bar og værelser med aircondition.
  – Hotel Nuevo Madrid har wellness- og fitnessområde (mod gebyr), en lobbybar, en restaurant der serverer middelhavsretter og elegante værelser med aircondition.
  – Rafaelhoteles Atocha ligger nær byens smukke kunstgallerier og byder på en flot terrasse, en lounge og restaurant samt fine værelser med aircondition.
  – Hotel H10 Tribeca er stilfuldt indrettet og ligger i finansdistriktet kun 10 minutters gang fra stadion, og her finder I en flot restaurant og stilfulde værelser med aircondition.

   

  Kampene

  travelbird.dk kan du se de forskellige kampe de tilbyder billet til, f.eks. 15.02.17: Napoli (foreløbig dato, kl. 20.45, Champions League-kamp) eller 23.04.17: FC Barcelona (foreløbig dato, kl. 19.00) (se mere på hjemmesiden). OBS: Travelbird.dk gør opmærksom på, at kampskemaet endnu ikke er bekræftet for alle datoer, og det kan derfor ske, at en kamp spilles tirsdag eller torsdag i stedet for onsdag, eller lørdag i stedet for søndag. Det er derfor vigtigt, at du dobbeltchecker den endelige kampdato senest 1 uge inden selve dagen.

   

  Rejsen indeholder:

  • – 3 overnatninger på et 4-stjernet hotel i Madrid (ca. 30 minutter med offentlig transport fra stadion)
  • – Morgenmad
  • – Billetter til en La Liga-kamp med Real Madrid på hjemmebane (billetkategori 1-3 eller VIP-billetter)
  • – Fly tur-retur fra København eller Hamborg (Ryanair)
  • – 10 kg håndbagage (maks. 55x40x20 cm)

   

  Som altid med tilbud fra Travelbird, er der forskel i priser på de forskellige datoer. Jeg har f.eks. fundet rejsen med afrejse d. 17.02 til kun 2.729 kr. Men du kan også komme afsted til denne pris i marts. Bare gør brug af deres kalender for at finde de datoer (og kampe), som passer dig bedst!

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *