• 16 nov 2018

  Fodboldrejse til Madrid: 3 nætter med hotel, fly og billetter til Real Madrid – Sevilla til kun 1.791 kr.!

  Så er der igen en fodboldrejse på programmet – og denne gang går turen til Spanien og et meget imødeset storopgør i La Liga! I weekenden 18.01. – 21.01. tager Real Madrid hjemme på Santiago Bernabéu imod titel-outsiderne fra Sevilla (som forhåbentligt har Simon Kjær med på holdet). Udover El Clásico og El Derbi Madrileño er denne kamp nok det største La Liga-opgør på Bernabéu denne sæson. Sevilla blander sig i skrivende stund helt i toppen af rækken, og hvis Solari ellers kan få styr på Madrid-stjernerne, så tegner det til at blive en klassekamp!

   

  Som bonus strækker denne rejse sig over en hel weekend og lidt til (fra fredag til mandag). Derfor får du ikke blot en stor fodboldoplevelse, men også en lækker miniferie i fantastiske Madrid!

  Fodboldrejse til Madrid
  18.01. - 21.01.
  1.791 kr.
  København og Hamborg
  Madrid
  Billige fly til Madrid
  362 kr.
  Fra København
  Fra Hamborg
  Hotel i Madrid
  f.eks. det billige Ibis Budget Madrid Centro las Ventas
  534 kr.
  Officielle billetter til Bernabéu
  Real Madrid - Sevilla
  895 kr.
  Hotel
  534 kr.
  Fly
  362 kr.
  Kampbillet
  895 kr.
  Total (pr.person)
  1.791 kr.

  Hotel i Madrid

  Madrid er fyldt med hoteller i alle prisklasser. Generelt er det dog ret dyrt at bo på hotel i Spaniens hovedstad. Ovenfor har jeg derfor fundet et rigtig fint hotel i budgetklassen i form af det anmelderroste Ibis Budget Madrid Centro las Ventas (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence).

   

  Hotellet har en rigtig fin placering – lige mellem lufthavnen og Bernabéu. Som det er tilfældet med de fleste budgethoteller, får du ikke noget stort luksusværelse, men du får til gengæld alle de vigtigste faciliteter som wi-fi, toilet og bad til en rigtig god pris.

   

  Prisen for 3 nætter på et dobbeltværelse er 1.067 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 534 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Madrid, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Fly til Madrid

  Kampen spilles i tredje weekend i januar – enten om lørdagen eller søndagen. Fordi kampen endnu ikke er præcist fastlagt, giver det mest mening at booke flybilletter fra fredag den 18.01. til mandag den 21.01. På disse datoer kan du finde billetter fra København til 362 kr. hos Ryanair. Fra Jylland er der desværre ingen billige direkte fly, men som alternativ kan du flyve fra Hamborg til kun 432 kr.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt kun må medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45-75 kr. ekstra pr. vej.

   

   

  Kampbilletter

  Jeg har fundet kampbilletterne på siden rejsefidus, der specialiserer sig i fodboldrejser. De sælger som udgangspunkt billetterne mellem Los Blancos og Sevilla som del af et tilbud med både hotel og kampbilletter. Men det er dog også muligt kun at booke kampbilletter. Hvis du selv booker et hotel, som jeg har gjort i dette eksempel, kan du spare lidt penge.

   

  Det er muligt at vælge mellem kategori 1-, 2-, 3-, 4- og premium-billetter. Jeg har i eksemplet her valgt kategori 4-billetter, der koster 895 kr. Med disse billetter kommer du til at sidde på en af endetribunerne – men du skal selvfølgelig være velkommen til at vælge de billetter, du helst vil have.

   

   

  OBS! Rejsefidus gør opmærksom på, at de som udgangspunkt kun tilbyder billetter sammen i par. Hvis du køber billetter til 3 personer, der skal sidde sammen, stiger prisen med 200 kroner pr. person. Køber du billetter til 4 personer, vil I blive opdelt 2+2 så tæt på hinanden som muligt. Vil du være sikker på 4 sammenhængende pladser, kan Rejsefidus måske stadig klare det – men så skal du kontakte dem før bestillingen.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen kan du nemt tage metroen ind til centrum. Metrolinje 8 forbinder lufthavnen (hvor der faktisk er 2 stationer) med stationen Nuevos Ministerios i centrum af Madrid. Togene kører fra kl. 06.05 om morgenen til kl. 01.30 om natten. En enkeltbillet koster ca. 5 euro (ca. 37. kr.).

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *