• 10 okt 2018

  Fodboldrejse til London med overnatning på et centralt 3* hotel fra kun 863 kr. inkl. fly og billetter til enten Arsenal eller Chelsea!

  London er måske verdens bedste destination, når det gælder fodboldrejser! Englands prægtige hovedstad er nemlig hjemby for en række af Europas største klubber. Og 2 af dem skal i aktion i Carabao Cuppens 1/8-finaler! Arsenal tager hjemme på Emirates Stadium imod Blackpool, mens Chelsea hjemme på “Broen” får prominent besøg i form af deres gamle klub-legende, Frank Lampard, der denne sæson skrev under på sin første manager-kontrakt for Derby! Kampene spilles samme dag (31.10.), så du kan frit vælge, om det skal være Unai Emerys Arsenal eller Maurizio Sarris Chelsea!

  Fodboldrejse til London
  31.10. - 01.11.
  863 kr.
  Aarhus, Billund, Aalborg og København
  London
  Hotel i London
  f.eks. det centrale 3* Point A Hotel Paddington
  517 kr.
  Billige fly til London
  146 kr.
  Billetterne er billigst fra Aarhus
  Alternativt fra Billund med endnu bedre flytider! Læs om København og Aalborg nedenfor
  Officielle billetter til Emirates Stadium
  inkl. siddepladser, forfriskninger i pausen, Museum Tour m.m.
  200 kr.
  læs mere om Chelsea billetter længere ned
  Hotel
  517 kr.
  Fly
  146 kr.
  Kampbilletter
  200 kr.
  Total (pr.person)
  863 kr.

  Hotel i London

  Hoteller i det centrale London ligger generelt i den dyre ende, men jeg har her fundet et godt tilbud på det anmelderroste 3* Point A Hotel Paddington (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence). Hotellet ligger supercentralt i London, og det får rigtig fine anmeldelser på TripAdvisor. En del af anmelderne er endda fra Danamrk, og de beskriver Point A Hotel Paddington som et godt byhotel, hvor du får meget for pengene.

   

  Prisen for en enkelt nat på et dobbeltværelse er 1.034 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 517 kr. pr. person. Er hotellet steget i pris, eller vil du gerne selv finde et hotel i London (måske tættere på netop det stadion du skal se fodbold på), skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Billige fly til London

  Kampene spilles den 31.10. om aftenen, så den billigste tur får du ved at flyve fra den 31.10. til den 01.11. På disse datoer kan du f.eks. finde superbillige fly fra Aarhus til Stansted til kun 146 kr. hos Ryanair. Jeg vil dog næsten anbefale at flyve fra Billund, hvor du kan få markant bedre flytider for kun 23 kr. ekstra. Bor du på Sjælland, kan du finde billetter fra København Lufthavn til ca. 600 kr. Og fra Aalborg finder du de billigste billetter fra den 30.10. – 01.11. til kun 219 kr. Her får du altså en rejse på 2 nætter i stedet for 1, så hotellet bliver lidt dyrere.

   

  Nye bagageregler hos Ryanair betyder, at du som udgangspunkt kun må medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45-75 kr. ekstra pr. vej.

   

   

  Kampbilletter

  Jeg har fundet kampbilletterne på siden rejsefidus, der specialiserer sig i fodboldrejser. De sælger som udgangspunkt billetterne som del af et tilbud med både hotel og kampbilletter. Men det er dog også muligt kun at booke kampbilletter. Hvis du selv booker et hotel, som jeg har gjort i dette eksempel, kan du nemlig spare lidt penge.

   

  Arsenal

  Kampen mellem Arsenal og Blackpool spilles onsdag den 31.10. kl. 19.45 lokal tid, og her får du såkaldte Club Level-billetter. Disse billetter inkluderer bl.a. siddepladser i den midterste ring på Emirates, forfriskninger i pausen og et officielt kampprogram. Herudover er der også en gratis museumstur og stadionrundvisning med i prisen!

   

  – Premium siddepladser i den midterste ring på Emirates, oftest blok 69 eller 75.
  – Forfriskninger i pausen (øl, vin, sodavand, te eller kaffe)
  – Gratis Museum Tour (muligt på kampdagen)
  – Gratis stadionrundvisning på Emirates (ikke muligt på kampdage)
  – Officielt kampprogram
  – 5 pund voucher til Arsenal Fan Shop eller køb af mad/drikke
  – Neutrale pladser. Fans af udeholdet også velkomne, så længe de ikke bærer udeholdets trøjer eller anden merchandise.

   

   

   

  Chelsea

  Til kampen mellem Chelsea og Derby, der også spilles den 31.10. kl. 19.45, er der tale om en lidt anden form for billetter. Foruden forfriskninger i pausen får du nemlig også en 3-retters menu med i købet, som bliver serveret på “55-Restaurant” på Chelsea FC Millenium Hotel. Og – næsten vigtigst af alt – så er der fri bar i en hel time efter kampen i Delta Loungen på Millenium Hotellet! Med mad og fri bar inkluderet i billetterne bliver prisen derfor også lidt dyrere – nemlig 595 kr. pr. billet. Du ender dog stadig med en superskarp samlet pris på kun 1.258 kr. pr. person for fly, hotel og kampbilletter m.m.!

   

  – Billetter til West Stand Lower Tier
  – 3-retters menu serveret på “55-Restaurant” på Chelsea FC Millenium Hotel
  – En halv flaske vin pr. person til middagen
  – Fri kaffe og te gennem hele arrangementet
  – Officielt Chelsea FC kampprogram og Team Sheets
  – Fri bar (øl, vin, vand) i Delta Loungen på Millenium Hotel i en time efter kampen

   

  Officielle Chelsea-billetter

   

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra Stansted Airport kan du tage Stansted Express’en ind til London. En billet koster ca. 160 kr.

   

  Hvis du vil direkte fra lufthavnen og ind til Emirates Stadium, er det nemmest at tage Stansted Express’en til Tottenham Hale. Herfra kan du så tage Victoria line til Finsbury Park, hvor du kan skifte til Piccadilly line, der kører til stationen Arsenal. Arsenal er i øvrigt det eneste fodboldhold i London, der har en metrostation opkaldt efter sig 😉

   

  Skal du direkte til Stamford Bridge, skal du også med Stansted Express’en til Tottenham Hale. Herfra tager du med Victoria line til Victoria Station, hvor du kan skifte til District line, der kører til Fulham Broadway – tæt på Stamford Bridge.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Fodboldrejse til London med overnatning på et centralt 3* hotel fra kun 863 kr. inkl. fly og billetter til enten Arsenal eller Chelsea!

  1. Kristoffer says:

   Er det muligt at forlænge, så det bliver en rejse fra onsdag-fredag med adgang fra Aarhus. Og hvad vil prisen ændre sig til?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Kristoffer,
    Hvis du følger de links der er i artiklen, så kan du selv ændre datoerne i toppen, så det passer med hvornår du gerne vil afsted – og dermed kan du også se, hvad prisen bliver 🙂