• 03 jan 2019

  Fodboldrejse: Chelsea mod Tottenham inkl. hotel, fly og billetter til kun 1.233 kr.

  Så er jeg igen faldet over et fodboldrejse-kanontilbud! Denne gang er det til et ægte London-derby, hvor Chelsea tager i mod Tottenham på Stamford Bridge i Carabao Cuppen (den tidl. EFL Cup)! Og ja, det er måske nogen der siger, at det “kun” er Carabao-cuppen, men det er trodsalt semi-finalen, så du kan tro på, at de nok skal komme med deres A-hold!

  Sidste gang jeg skrev om et lignende tilbud, var billetterne meget hurtigt udsolgt! Så man skal være hurtig, hvis man er interesseret!

   

   

  ** OPDATERING ** Kampen bliver spillet d. 24.01. og ikke som i denne artikel beskrevet d. 23.01. Som skrevet har jeg stolet på den info jeg har fået fra billetudbyderen (Rejsefidus). Jeg er både sur og rigtig ked af det og har også snakket med de folk bag Rejsefidus, som gav udtryk for, at de vil finde en tilfredsstillende løsning til alle. Jeg vil derfor bede alle, at kontakte dem i første omgang. Hvis der stadig skulle være problemer eller udfordringer må man gerne sende en mail til [email protected]

   

  Fodboldrejse: Chelsea mod Tottenham
  23. - 24. januar
  1.233 kr.
  Billund, København, Aalborg
  London
  Fly til London
  Fra Billund - du kan også vælge at flyve tilbage kl. 19 til 20 kr. oveni
  Fra København - Husk at vælge en af de tidlige afgang til London, hvis du rejser på kampdagen! (som er lidt dyrere end de sene afgange)!
  Fra Aalborg findes der ikke en afgang om onsdagen - det betyder du skal rejse fra d. 22. til d. 24.
  Hotel i London
  226 kr.
  Officielle billetter
  895 kr.
  Hotel
  226 kr.
  Fly
  112 kr.
  Kampbilletter
  895 kr.
  Total (pr.person)
  1.233 kr.

   

  Fly til London

  Du kan finde billige fly til London fra både Billund, København og Aalborg. Jeg har i ovenstående eksempel valgt afgange fra d. 23. til d. 24. januar (undtagen fra Aalborg). Dvs. man rejser (tidligt) på kampdagen og tilbage igen dagen efter – bare fordi det er billigst. Men selvfølgelig kan man også blive flere dage i London, hvis man har lyst til det. Der findes billige billetter til Englands hovedstad stortset på alle datoer i januar og fra Billund og København findes der afgange hver dag.

  Vær opmærksom på at den billigst billet ikke nødvendigvis er den billet du skal vælge, hvis du vil se kampen. Jeg anbefaler at du senest skal flyve fra Danmark omkring kl. 14, så du ikke kommer for sent til kampen! I de ovennævnte eksempler flyver man allerede tidligt om morgen. Og skal man selvfølgelig også vælge den afgang, som passer bedst på vejen hjem. Tit er det kun et par kroners forskel på de forskellige afgange. Fra Aalborg findes der ikke afgange om onsdagen til London. Dvs. man skal rejse dagen før (d. 22.01.).

  Du flyver med Ryanair, så det betyder der er en lille håndbagage inkluderet i prisen, som efter min mening burde være nok til sådan en endagstur. Hvis du skal have mere med koster det 45 kr. hver vej (hvis du booker direkte gennem Ryanair). Fra København og Billund kan du også fly med Norwegian, easyJet, osv., hvor der er mere 10 kg håndbagage med i prisen.

   

   

  Hotel i London

  Der findes selvfølgelig rigtig mange muligheder her. Jeg synes dog, at jeg har fundet et meget godt bud på et hotel. Det 3* Amsterdam Hotel ligger centralt i Earls Court område og kun få meter fra en District Line metro-station, som betyder, at man kan være på Samford Bridge i mindre end 10 minutter med offentlig transport. Og så er det også rimelig nemt (og hurtigt) at komme til Paddington Station, hvorfra du kan komme til/fra lufthavnen. Selve hotellet får gode anmeldelser på TripAdvisor (4 ud af 5) og har moderne værelser og mulighed for at vælge 2 enkeltsenge (der er nok nogen drenge herind som bliver glad for det 🙂 ). Og så er prisen på 452 kr. pr. nat også super god! Dvs. hver person betaler 226 kr. ved en rejse for 2.

   

   

  Kampbilletter

  Som altid med Rejsefidus, er det officielle billetter man får. Og det gode ved billetterne denne gang er, at det er hospitality billetter. Dvs. der er mad og andre ting inkluderet udover selve billetterne. Man får nemlig bl.a. en 3-retters-menu på på Chelsea FC Millenium Hotel (som ligger ved siden af stadionen), en halv flaske vin pr. person til middagen, fri kaffe og te under arrangementet og officielt Chelsea FC kampprogram og Team Sheets. Og det hele til 895 kr. pr. person – det er det jeg kalder en skarp pris!

   

  Officielt er opgøret stadig planlagt til d. 22. januar (not confirmed). Men Rejsefidus skrev til mig, at det er stensikker, at kampen bliver spillet d. 23. Tottenham spiller mod Fulham d. 20, derfor kan kampen regelmæssigt ikke blive spillet allerede tirsdag med mindre Tottenham giver dispensation til dette – og det sker ikke, da det er et meget vigtigt opgør for dem. De plejer at være gode til at have fingeren på pulsen og er også gode til at skrive, hvis den endelige dato ikke er fastlagt – så jeg tager deres ord for det.

   

   

   

  Transport fra Lufthavn

  Fra Stansted kan du tage toget (Standsted Express) ind til Liverpool Street Station og derfra kan man komme videre til alle andre områder i London. Det er helt klart den hurtigste måde at komme ind til byen, og, hvis du booker tidligt kan du få returbilletter til 15 pund – men som regel kommer det til at koste omkring 25-30 pund. Et billigere alternativt, som jeg selv er glad for er National Express. Her kan du i lufthavnen i en af deres automater i ankomsthalen får billetter til 10 pund. Bussen kører til alle mulige stationer ind i London. Men jeg plejer at vælge at hoppe af på Liverpool Street (tager lidt over 1 time) og så tage metroen derfra videre – så slipper man for at sidde i bussen gennem Londons tætte trafik.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  9 kommentarer til Fodboldrejse: Chelsea mod Tottenham inkl. hotel, fly og billetter til kun 1.233 kr.

  1. Mads says:

   Kan det passe at prisen er steget?
   Jeg skal give 2590 alene for billetterne?

  2. Lukas says:

   På alle kamp-programmer, står der kampen er d. 22/1…?

   • Rejsespejder says:

    Hej Lukas,
    de står som “not confirmed”. Som skrevet, så stoler jeg på det, som udbyder af billetten har skrevet til mig.

  3. Daniel says:

   Hvordan kan jeg se kampen hvis jeg kommer 23.15 d 23. og skal rejse hjem d. 24. Tidligt om morgenen??

   • Rejsespejder says:

    Hej Daniel,
    som skrevet i artiklen, skal man helst sørge for ikke at tage de sene afgange til London, hvis man vil se kampen :). Der findes en del afgange fra både København og Billund på forskellige tidspunkter. Prøv lige at scrolle lidt igennem listen på inde momondo 🙂 .

   • Rejsespejder says:

    Men kan godt se nu, at jeg tog screenshot af den forkerte afgang med turen fra Billund (som også kostede 112 kr.)….Det retter jeg lige!

  4. Jeppe says:

   Hej kan det virkelig passe det er så billigt?

   • Rejsespejder says:

    Hej Jeppe,
    Det passer. Har brugt Rejsefidus til en del opsalg nu og dem, som jeg har hørt tilbage fra har været meget tilfredse. Altid officielle billetter og god service :).