• 26 jul 2018

  Billige fly til USA’s vestkyst: tur/retur til Los Angeles til kun 1.982 kr. INKL. bagage

  USA’s berømte vestkyst er et slaraffenland af uforglemmelige rejseoplevelser! Et par billige tur/retur-billetter til storbyen Los Angeles kan derfor være adgangsbilletten til det helt store roadtrip-eventyr op og ned ad vestkysten! De kan selvfølgelig også bruges på rendyrket storbyferie i LA (evt. suppleret med et smut til Las Vegas). I det hele taget er mulighederne mange! I dag har jeg fundet billige tur/retur-billetter til netop LA hos et af de eneste flyselskaber, der stadig inkluderer indchecket bagage på fly til USA.

  USA-rejse til Los Angeles
  september - marts
  1.982 kr.
  København
  Los Angeles
  Billige fly til Los Angeles
  inkl. 23 kg bagage

  Fly til Los Angeles med bagage

  Billige billetter til omkring 2.000 – 2.500 kr. er ikke længere det hel vilde at skrive om (i hvert fald ikke for en Rejsespejder 🙂 ). Men som jeg fik nævnt i introen, er det nu om dage næsten umuligt at finde flybilletter til USA med indchecket bagage. Stort set alle flybilletter inkluderer kun håndbagage, og hvis du vil have indchecket bagage med, koster det som regel nogle hundrede kroner oveni. Derfor er dette tilbud virkelig noget særligt!

   

  skyscanner.dk har jeg dog i dag fundet en masse billige flybilletter til Los Angeles hos Virgin Atlantic, som faktisk stadig tillader dig at slæbe 23 kg indchecket bagage med uden beregning. Du kan finde billetter til under 2.000 kr. fra september til et godt stykke ind i 2019 (også i vinterferien).

   

  Jeg har f.eks. fundet billetter fra København den 13.11. til 22.11. til 1.982 kr. Isoleret set er prisen sådan set ganske fin. Men når man tænker på, at 23 kg indchecket bagage følger med gratis, bliver tilbuddet lige pludselig noget mere attraktivt! Flytiderne er desuden ganske lækre. Du har kun en enkelt kort mellemlanding i Heathrow hver vej.

   

  Det er desværre kun muligt at finde disse billetter fra København.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 04.09. – 13.09.
  • 18.09. – 27.09.
  • 25.09. – 04.10.
  • 02.10. – 11.10.
  • 16.10. – 25.10. – efterårsferien (uge 42/43)
  • 23.10. – 01.11.
  • 30.10. – 08.11.
  • 06.11. – 15.11.
  • 13.11. – 22.11.
  • 20.11. – 29.11.
  • 27.11. – 06.12.
  • 15.01. – 23.01.
  • 05.02. – 14.02.
  • 12.02. – 21.02. – vinterferien (uge 7/8)
  • 05.03. – 14.03.
  • Og mange flere

   

   

  Hoteller

  På din tur til USA får du naturligvis også brug for et hotel (eller flere). Nedenfor kan du på skyscanner.dk søge efter hoteller i Los Angeles, men du kan sagtens tilpasse søgningen til dine egne ønsker. Uanset om du har tænkt dig at blive i Los Angeles eller også gerne vil drage videre mod San Diego, San Francisco, Las Vegas eller et helt fjerde sted.

  Hoteller i Los Angeles
  kr.

   

  Lejebil

  Lejebil og USA hører nærmest sammen som gin og tonic, så du bør bestemt overveje at leje en bil – i hvert fald hvis du vil ud og opleve noget mere end bare Los Angeles. Og på skyscanner.dk kan du finde lejebiler fra kun 618 kr. pr. person for 10 dage!

   

  Bilen nedenfor får en 9,5 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og en gratis forbindelsesbus til udlejningsfirmaet. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i USA (og udlandet generelt) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 10 dage
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og gratis forbindelsesbus
  618 kr.

   

  Pas og visum

  USA er visumfrit i op til 90 dage. Visumfriheden er dog betinget af, at du har en elektronisk registrering i ESTA. Du kan læse mere om ESTA og udfylde en ansøgning her.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  4 kommentarer til Billige fly til USA’s vestkyst: tur/retur til Los Angeles til kun 1.982 kr. INKL. bagage

  1. Casper says:

   Hej rejsespejder.
   Kan det passer, at disse billetter ikke længere er til rådighed – hvis ikke, tror I så det samme tilbud kommer igen.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Casper 🙂

    De er godt nok steget lidt i pris, men på mange af datoerne vil de faktisk stadig være de billigste billetter, hvis du vil have bagage med. Om tilbuddet kommer igen, er umuligt at spå om. Men en pris på 2.500 kr. med bagage (som prisen i skrivende stund er på de fleste datoer) er stadig en fin pris. 🙂

  2. Marc says:

   Du er et dyrt bekendtskab hr rejsespejder 🙂
   Har rejst 5 gange i år og har 2 rejser endnu.
   Har netop lige bestilt denne rejse til 4 personer. Fedt tilbud!

   Fortsæt det gode arbejde.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Marc 🙂

    Tusind tak for de rosende ord 🙂 Det betyder meget – og jeg skal nok gøre mit bedste. Og så må I have en fantastisk tur til Californien! 😉

  Se fly-tilbud her