Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 6.755 kr.
Californien-Fiji-New-Zealand-banner
Fly

Vild kombi-rejse: fly til Californien, Fiji og New Zealand fra kun 6.755 kr.

Fly |

Vild kombi-rejse: fly til Californien, Fiji og New Zealand fra kun 6.755 kr.

Har du problemer med en alt for lang bucket list? Så har jeg i dag fundet nogle vilde flybilletter, der kan hjælpe dig med at strege mindst tre destinationer af listen! Endda til en pris, der i virkeligheden nok er lige så vild som selve destinationerne. For at være helt præcis kan du glæde dig til en fortryllende rejse fra lille Danmark til først Californien og San Francisco, derefter stillehavspardiset Fiji, så mageløse New Zealand og til sidst et stop tilbage i San Francicso, før turen atter går hjem mod Danmark. Alle flybilletterne til denne lækre rundrejse har jeg fundet fra under 7.000 kr.!

Tre på stribe – Californien, Fiji, New Zealand

april-juni + september-oktober

fra

6.755 kr.

København, Billund og Aalborg ✈ San Francisco, Fiji og New Zealand

Billige fly til Fiji og New Zealand

inkl. håndbagage og indtjekket bagage

Billige fly til San Francisco

inkl. håndbagage

Billund

Aalborg

Fly

2.305 kr.

Andet

4.450 kr.

Total (pr. person):

6.755 kr.

Billige flybilletter

Som du kan se ovenfor, kræver det blot to flybilletter at booke alle fem flyvninger. Den øverste flyboks linker nemlig til en såkaldt rundrejsebillet. Det betyder, at du kan inkludere flere forskellige rejsemål på samme billet – i dette tilfælde fly fra San Francisco til både Fiji og New Zealand. Den anden flyboks linker til helt almindelige tur/retur-billetter fra Danmark til San Francisco.

Hvis du gerne vil afsted på denne rejse, vil jeg anbefale dig først at finde rundrejsebilletterne og derefter tur/retur-billetterne. Rejsen er nemlig nok nemmest at planlægge på denne måde. Derfor vil jeg starte med at beskrive rundrejsebilletterne.

Billige rundrejsebilletter til Fiji og New Zealand

Rundrejsebilletterne tillader dig som sagt at inkludere flere destinationer på samme billet.

I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter, hvor du flyver fra San Francisco til Nadi, fra Nadi til Auckland og fra Auckland tilbage til San Francisco. Flyvningerne finder sted på datoerne 28.04. – 02.05. – 12.05., og prisen er kun 4.450 kr. Fordi du flyver med Fiji Airways (tidl. Air Pacific), får du både håndbagage og indtjekket bagage med i prisen.

**OBS** Når du flyver mellem San Francisco og Fiji/New Zealand, skal du være opmærksom på, at du krydser den internationale datolinje. Og det giver mildt sagt nogle lidt besynderlige afgangs- og ankomstdatoer og -tider! F.eks. flyver du fra San Francisco tirsdag aften den 28. april, men ankommer først til Fiji torsdag morgen den 30. april (selvom flyveturen er direkte og “kun” tager 11 timer). Og omvendt flyver du fra Auckland tirsdag den 12. maj kl. 13.05 og ankommer til San Francisco små 40 minutter senere – på trods af en 13 timer lang flyvetur og en 6 timer lang mellemlanding.

Jeg har fundet de billige billetter i både april, maj, juni, september og oktober. De allerbilligste billetter fra 4.500 kr. finder du primært med et kort ophold på Fiji (tirsdag-lørdag-tirsdag). Men vil du gerne have længere tid på Fiji, kan du på andre datoer også finde afgange til mellem ca. 5.000 og 6.000 kr.

Eksempler på billige rejsedatoer

  • 21.04. – 25.04. – 05.05.
  • 28.04. – 02.05. – 12.05.
  • 05.05. – 09.05. – 19.05.
  • 12.05. – 16.05. – 26.05.
  • 02.06. – 06.06. – 16.06.
  • 15.09. – 19.09. – 29.09.
  • 22.09. – 26.09. – 06.10.
  • 13.10. – 17.10. – 27.10.
  • Og flere

Billige fly til San Francisco

Så er der tur/retur-billetterne fra Danmark til San Francisco. Her har jeg fundet billige flybilletter hos KLM/Air France fra både København, Billund og Aalborg.

Der er heldigvis ret mange billige afgange, så jeg vil som sagt anbefale, at du først finder rundrejsebilletterne. Herefter kan du så lede efter tur/retur-billetter til San Francisco, der passer til rundrejsebilletterne. I dette eksempel har jeg f.eks. fundet billetter fra København fra mandag den 27. april til onsdag 13. maj til kun 2.305 kr. Hos KLM og Air France er 12 kg håndbagage og forplejning som udgangspunkt inkluderet i billetten. Hver vej har du i øvrigt næsten altid en enkelt kort mellemlanding i enten Amsterdam eller Paris.

Hoteller

Hoteller skal der selvfølgelig også til. Herunder kan du lede efter hoteller til den første nat i San Francisco – og derefter skal du være velkommen til at ændre søgningen, så den passer til din rundrejse.

Hoteller i San Francisco

Rejsen i billeder

Alcatraz

Vild kombi-rejse: fly til Californien, Fiji og New Zealand fra kun 6.755 kr.

Golden Gate Bridge

Vild kombi-rejse: fly til Californien, Fiji og New Zealand fra kun 6.755 kr.

Fiji

Vild kombi-rejse: fly til Californien, Fiji og New Zealand fra kun 6.755 kr.

Champagne Pool ved Waiotapu

Vild kombi-rejse: fly til Californien, Fiji og New Zealand fra kun 6.755 kr.

Mt. Cook National Park

Vild kombi-rejse: fly til Californien, Fiji og New Zealand fra kun 6.755 kr.

Milford Sound

Vild kombi-rejse: fly til Californien, Fiji og New Zealand fra kun 6.755 kr.

Pas og visum

USA er visumfrit i op til 90 dage. Visumfriheden er dog betinget af, at du har en elektronisk registrering i ESTA. Du kan læse mere om ESTA og udfylde en ansøgning her.

Fiji er visumfrit i op til fire måneder. Herudover skal dit pas være gyldigt i seks måneder ud over opholdets sidste dag. Hvis du gerne vil læse mere op på reglerne om visum og pas, inden dit besøg til Fiji, kan du læse meget mere på Udenrigsministeriets hjemmeside um.dk.

New Zealand kræver en NZeTA (New Zealand Electronic Travel Authority), der i høj grad minder om amerikanernes ESTA. Herudover skal du også kunne fremvise en gyldig returbillet eller en flybillet videre til et andet land, når du ankommer. Ligesom den amerikanske ESTA vil en NZeTA være gyldig i to år. Hvis du benytter NZeTA-appen (som er gratis), er prisen 9 NZD (ca. 39 kr.), og hvis du udfylder din ansøgning online, er prisen 12 NZD (ca. 51 kr.). Du kan læse mere om NZeTA på immigration.govt.nz og om pas- og visumreglerne på um.dk.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Vild kombi-rejse: fly til Californien, Fiji og New Zealand fra kun 6.755 kr.Vild kombi-rejse: fly til Californien, Fiji og New Zealand fra kun 6.755 kr.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud