Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Få datoer tilbage! fra 1.735 kr.
Atlanta-Georgia-USA-lille
Fly

Billige fly til Atlanta

Direkte flybilletter tur/retur til Atlanta, Georgia

Fly |

Billige fly til Atlanta

Drømmer du om USA til sommer, så har jeg lige fundet en god håndfuld superbillige fly til Atlanta i skønne Georgia! USA er så smækfyldt med fantastiske rejsemål, at Atlanta ikke ligefrem er første indskydelse, når snakken falder på ferie i USA. Men Atlanta – og resten af Georgia – gemmer bestemt på forrygende ferieoplevelser!

Med billige flybilletter til Atlanta får du vaskeægte storbyferie, hvor sydlig charme møder moderne livsstil. Du kan udforske historiske steder, opdage statens rige madkultur og opleve byens pulserende musikscene. Samtidig er klimaet mildt og lækkert året rundt. Herudover gemmer Georgia også på en overraskende lækker kystlinje og rejseperler som Savannah (og Charleston i nabostaten South Carolina).

Derfor er Atlanta og Georgia den perfekte destination til at opleve sydstatskultur og storbyliv i USA! ✈️☀️

Billige fly til Atlanta

19. juni – 21. juli

fra

1.735 kr.

✈️ Fra København

🔥 Superskarp pris

Direkte fly

Fly til Atlanta

Billige fly til Atlanta

Direkte fly til USA til under 2.000 kr. tur/retur er meget, meget billigt. Så er det sagt.

Og selv hvis Georgia og Atlanta ikke lige er din foretrukne destination i USA, vil du snildt kunne kombinere billetterne med billige indenrigsfly – så du kan sagtens bruge dem som udgangspunktet for andre USA-rejsemål.

Hvorom alting er, så sælger SAS lige nu en god håndfuld virkeligt billige fly fra København til Atlanta.

Du kan finde de direkte afgange på datoer i slutningen af juni og ind i juli. Og priserne ligger altså lige omkring 1.700-1.800 kr. tur/retur 🔥

Ovenfor har jeg f.eks. fundet fly til Atlanta fra den 27. juni til den 7. juli. På disse datoer koster billetterne kun 1.735 kr.!

Der er tale om SAS Go Light-billetter. Derfor er én taske under sædet, én stor håndbagagekuffert samt mad og drikke inkluderet i prisen. Du kan selvfølgelig også tilkøbe indtjekket bagage.

Fly til Atlanta – eksempler på billige rejsedatoer

  • 17.06. – 07.07.
  • 18.06. – 07.07.
  • 19.06. – 07.07.
  • 20.06. – 07.07.
  • 21.06. – 07.07.
  • 22.06. – 07.07./08.07.
  • 23.06. – 07.07./08.07./09.07.
  • 24.06. – 07.07./08.07./09.07.
  • 25.06. – 07.07./08.07./09.07./10.07.
  • 27.06. – 08.07./09.07./10.07./14.07./15.07./16.07./17.07./21.07.

Hoteller

Fly til Atlanta er ikke helt nok i sig selv. Hotel(ler) skal der også til.

Herunder kan du lede efter hoteller i Atlanta – men du skal naturligvis være velkommen til at tilpasse hotelsøgningen, som du har lyst til.

Hoteller i Atlanta

Fly til Atlanta – lejebil

Hvis du gerne vil opleve mere af Georgia end bare Atlanta, er en lejebil nødvendig. Og du kan selv bestemme, om det skal være en økonomi-model eller én med lidt flere hestekræfter!

Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i USA og generelt i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Fly til Atlanta – oplevelser i Georgia

Udover storbyferie i Atlanta byder Georgia også ind med en række andre spændende oplevelser.

Jeg vil især fremhæve byen Savannah, der nok må være Georgias mest charmerende by. Savannah er især berømt for sine smukke, velbevarede historiske kvarterer – omgivet af store, flotte egetræer.

Atmosfæren har en snært af tidløs elegance og sydlig mystik, og byens rige kulturarv og kulinariske scene tiltrækker besøgende fra hele verden.

Fly til Atlanta

Fly til Atlanta

Selvom Charleston teknisk set ligger i nabostaten South Carolina, ville den bestemt også være oplagt at besøge. Her får du også en unik blanding af sydstatscharme, arkitektur, gastronomi og en skøn havnefront.

Fly til Atlanta

Du skal også altid være velkommen til at gå på opdagelse i Getyourguides store udvalg af ture og aktiviteter.


Pas og visum i USA

USA er visumfrit i op til 90 dage. Du skal blot sørge for at have en gyldig ESTA.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til AtlantaBillige fly til Atlanta

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud