Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 4.357 kr.
Miami-Beach-lille-3
Andet

Roadtrip langs USA’s østkyst: 2 ugers rundrejse med fly og lejebil til kun 4.357 kr.

Andet |

Roadtrip langs USA’s østkyst: 2 ugers rundrejse med fly og lejebil til kun 4.357 kr.

USA er helt igennem fantastisk roadtrip-materiale. Uanset om du kører på langs eller på tværs, er landet spækket med enestående natur og byer, der hver især har sin helt egen identitet og historie. I dag har jeg brugt tid på at sammensætte en fascinerende rejse fra New Yorks storbyjungle mod nord til Miamis solbeskinnede palmestrande mod syd. Rejsen tager dig således på et eventyrligt roadtrip ned langs den amerikanske østkyst! Undervejs har du muligheden for at skræddersy rejsen, som du vil. Senere kommer jeg dog med lidt inspiration til, hvilke steder du kunne overveje at gøre stop ved på din færd ned langs kysten.

USA-roadtrip langs østkysten

året rundt

4.357 kr.

København, Billund, Aalborg ✈ New York

Billige fly til USA

inkl. håndbagage

2.060 kr.

Bus til Washington

59 kr.

Lejebil i 11 dage

2.238 kr.

Billige fly til USA

På dette roadtrip starter din rejse i New York og slutter i Miami. Derfor har jeg valgt “flere rejsemål” i stedet almindelige tur/retur-billetter. På den måde kan du nemlig finde billetter, hvor du først flyver fra København til New York og derefter fra Miami retur til København.

Roadtrip langs USA's østkyst: 2 ugers rundrejse med fly og lejebil til kun 4.357 kr.

Jeg har f.eks. fundet flybilletter fra København til New York torsdag 19. september og fra Miami til København torsdag den 3. oktober til kun 2.060 kr. Priserne fra København ligger typisk omkring 2.000-2.500 kr.

Du kan også finde lignende multi-city-billetter fra Billund og Aalborg. Fra Billund er billetterne typisk et par hundrede kroner dyrere end fra København, mens Aalborg igen er lidt dyrere end Billund.

Eksempler på billige rejsedatoer

  • 04.09. – 19.09.
  • 09.09. – 27.09.
  • 17.09. – 31.09.
  • 18.09. – 06.10.
  • 19.09. – 03.10.
  • 01.10. – 16.10.
  • 10.10. – 24.10.
  • 22.10. – 05.11.
  • 07.11. – 21.11.
  • Og mange flere

Lejebil

Lejebiler og USA er lidt ligesom kaffe og kage. De går bare rigtig godt sammen. Det eneste problem er dog, at lejebiler i New York som regel er megadyre. Det problem har jeg dog løst ved at leje bilen i Washington i stedet for New York. Turen fra New York til Washington kan du alligevel nemt og billigt klare med en busbillet hos Flixbus fra kun 59 kr. (lørdag den 21. september).

Bilen ovenfor kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnsterminalen. For 11 dages leje (fra 22. september til 3. oktober) skal du betale 2.425 kr. Fordi du afhenter bilen i Washington og afleverer den i Miami, kommer der dog en såkaldt “one-way fee” oveni. Dette envejsgebyr lyder på 306,44 USD (2.049 kr.). Ved en rejse for 2 personer bliver den samlede pris for lejebil og envejsgebyr således 2.237 kr. pr. person.

Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i USA (og udlandet generelt) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis. Bilen kommer med forsikring (med selvrisiko) og ubegrænset kilometer.

Rejseinspiration

Som lovet får du her lidt inspiration til, hvad et East Coast-roadtrip kunne byde på. Turens første og sidste stop – New York og Miami – behøver næppe nogen yderligere introduktioner. New York er storbyferie i sin reneste form. Skyskrabere, menneskemylder, butikker, ikoniske seværdigheder osv. osv. Miami er også en ægte storby, men leverer på alle måder en helt anden oplevelse. Det sørger det varme, solrige klima og de palmeklædte strande for!

Udsigten over Lower Manhattan fejler intet

Roadtrip langs USA's østkyst: 2 ugers rundrejse med fly og lejebil til kun 4.357 kr.

Miamis berømte South Beach

Roadtrip langs USA's østkyst: 2 ugers rundrejse med fly og lejebil til kun 4.357 kr.

Washington D.C.

Selvom Washington i en rejsemæssig sammenhæng står i skyggen af New York, så har hovedstaden en imponerende liste af must-see-attraktioner, du ikke må snyde dig selv for. Bl.a. US Capitol, Washington-monumentet, Det Hvide Hus, Lincoln Memorial og National Mall (som alle kan ses på samme dag).

Tre på stribe: Lincoln Memorial, Washington-monumentet og US Capitol

Roadtrip langs USA's østkyst: 2 ugers rundrejse med fly og lejebil til kun 4.357 kr.

Philadelphia, Pennsylvania

Philadelphia ligger godt nok “den forkerte vej” (dvs. mod nord) ift. Washington, men du bør alligevel overveje at slå et smut forbi byen. Philadelphia er bl.a. kendt for fodboldholdet Philadelphia Eagles, sine lækre philly cheese steak sandwiches og for uafhængighedserklæringen og USA’s forfatning, der begge blev skrevet her. Nogle af byens allerstørste highlights tæller bl.a. Independence Hall og Liberty Bell (frihedsklokken).

Skyline over downtown Philadelphia

Roadtrip langs USA's østkyst: 2 ugers rundrejse med fly og lejebil til kun 4.357 kr.

Charleston, South Carolina

USA bugner som sagt med verdensberømte byer og rejsemål. Selvom Los Angeles, New York, Miami og de andre metropoler trækker de største overskrifter, fortjener en by som Charleston i den grad også lidt krælighed og opmærksomhed fra os rejsende. For Charleston er skøn og charmerende, som dagen er lang. Byen er om nogen indbegrebet af sydstatscharme og er bl.a. kendt for sin klassiske sydstatsarkitektur, talrige plantager og velsmagende sydstatskøkken. Derudover har øerne rundt omkring Charleston nogle helt fantastiske strande! Jeg kan i hvert fald varmt anbefale at svinge forbi Charleston på din vej sydpå.

Charlestons historiske bydel i downtown

Roadtrip langs USA's østkyst: 2 ugers rundrejse med fly og lejebil til kun 4.357 kr.

Savannah, Georgia

Fortsætter du sydpå fra Charlestone, kører du ind i staten Georgia, hvor du finder byen Savannah. Og her får du endnu et pragteksempel på sydstatsidyl! I Savannah kan du bl.a. nyde en gårtur langs Savannah River, shoppe i byens hyggelige handelsgader og opleve den smukke Forsyth Park. Herudover ligger Savannah helt ud til kysten, så en strandtur til Tybee Island (ca. 20 minutters kørsel fra centrum) ligger lige til højrebenet!

Forsyth Park – et must-see i Savannah

Roadtrip langs USA's østkyst: 2 ugers rundrejse med fly og lejebil til kun 4.357 kr.

Hoteller

Om du vil planlægge hele rejsen på forhånd eller hellere vil booke hoteller hen ad vejen, styrer du helt selv. Herunder kan du i hvert fald lede efter hoteller i New York til den første nat.

Hoteller i New York

Pas og visum

USA er visumfrit i op til 90 dage. Visumfriheden er dog betinget af, at du har en elektronisk registrering i ESTA. Du kan læse mere om ESTA og udfylde en ansøgning her. Hvis du mellemlander i Canada, skal du også udfylde en eTA, der er Canadas svar på en ESTA. Det kan du gøre på canada.ca.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Roadtrip langs USA's østkyst: 2 ugers rundrejse med fly og lejebil til kun 4.357 kr.Roadtrip langs USA's østkyst: 2 ugers rundrejse med fly og lejebil til kun 4.357 kr.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud