• 07 Jun 2015

  Billige fly til Singapore: tur/retur til kun 3.545 kr.

  singapore-431421_1280

  Vil du billigt til Sydøstasien? Så kan du gøre det nu med dette flytilbud, som jeg har fundet.

  Skyscanner.dk får du lige nu meget billige tur/retur-billetter til Singapore. For kun 3.545 kr. flyver du med Qatar Airways/Cathay Pacific fra København d. 10.09 og du rejser tilbage igen d. 29.09.

  Singapore i sig selv er en kæmpe oplevelse. Jeg har været der i 2 dage for et par år siden, og jeg vil altid elske at komme tilbage. Byen er en sammensmeltning af mange kulturer og det kan man opleve på hvert et gadehjørne. Jeg anbefaler også en tur til den berømte Singapore Zoo, som er kåret til verdens bedste, og helt klart et af mine yndlingssteder i Singapore.

  Singapore er en af Asiens største transportknuder og det betyder, at du kan komme alle mulige andre steder rundt omkring i verden meget billigt.

  F.eks. kan du flyve videre til Bangkok til kun 554 kr., Bali til 786 kr., eller endda til Australien til kun 1.510 kr. Alle billetter er tur/retur.

  Så måske er det oplagt at opleve Singapore i et par dage og så tage videre til et af de andre steder.

  Passer datoerne måske ikke lige, så kig selv ind på Skyscanner.dk. Du kan finde billige afgange fra København fra september til januar 2016.

  Tilbudet til 3.545 findes f.eks. også fra d. 10.09 til 01.10. Desuden kan du flyve med SAS eller Etihad til omkring 3.800 kr. i oktober og september.

  Som sagt er Singapore perfekt som udgangspunkt til at rejse billigt videre til enten Australien eller New Zealand.

  Skal du booke et hotel, så finder du de bedste tilbud (med prisgaranti) på Booking.com.

   

  singapore

   

  BOOK FLYET

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *