• 08 jan 2020

  Billige fly til Sydøstasien: tur/retur til Singapore fra kun 3.119 kr. inkl. bagage

  Leder du efter billige fly til Sydøstasien? Så kan du komme billigt afsted med det flytilbud, som jeg her har fundet til Singapore. Selv hvis du leder efter fly til andre destinationer i Sydøastasien, kan billetter til Singapore stadig være den rette løsning for dig. Den lille bystat syd for Malaysia er nemlig en af Asiens vigtigste transportknuder. Derfor kan du tit finde billige flybilletter videre tilf.eks. Bali, Phuket og andre sydøstasiatiske paradisdestinationer! Selv fly til Australien plejer at være forholdsvis billige herfra.

  Flyv til Singapore - og udforsk Sydøstasien!
  januar - maj
  fra3.119 kr.
  København og Billund
  Singapore
  Billige fly til Singapore
  inkl. indchecket bagage
  Fra København
  Fra Billund

  Billige fly til Singapore

  I dag har jeg fundet billige flybilletter fra både København og Billund til Singapore til lidt over 3.000 kr. Som i forvejen er en ret god pris. Men her er der endda tale om billetter, hvor der indgår både forplejning, håndbagage og indchecket bagage i prisen – som jo ikke længere er en selvfølge. Og hvis man tager det i betragtning, så vil jeg faktisk kalde billetterne for et meget godt tilbud!

  I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet en afgang fra København fra mandag den 27. januar til lørdag den 8. februar til kun 3.119 kr. hos Swiss.

   

  Fra Billund vil Turkish Airlines næsten altid tilbyde de billigste billetter, mens du fra København kan finde billetter hos selskaber som Swiss, Lufthansa, Turkish Airlines og Air China. Fra begge lufthavne kan du finde afgange til mellem 3.100 og 3.400 kr. på mange datoer fra januar til maj.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  (Fra både Billund og København)

  • 15.01. – 27.01.
  • 18.01. – 28.01.
  • 25.01. – 03.02.
  • 27.01. – 08.02.
  • 03.02. – 12.02./17.02.
  • 05.02. – 17.02.
  • 10.02. – 24.02.
  • 14.02. – 24.02.
  • 19.02. – 02.03.
  • 24.02. – 09.03.
  • 04.03. – 16.03.
  • 11.03. – 25.03.
  • 18.03. – 28.03./30.03.
  • 17.04. – 29.04.
  • 04.05. – 13.05.
  • 11.05. – 20.05.
  • Og flere

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Rejseinspiration

  Singapore i sig selv er en fascinerende storby. Jeg var der selv for nogle år siden, og jeg ville elske at komme tilbage. Byen er en sjov sammensmeltning af mange forskellige kulturer, og det oplever man på hvert et gadehjørne. Jeg anbefaler også en tur i den berømte Singapore Zoo, som er kåret til verdens bedste – og helt klart et af mine yndlingssteder i Singapore.

   

  Singapore skyline og Marina Bay Sands

   

  Helix Bridge

   

  Supertree Grove

   

  Herudover er Singapore også en af Asiens allerstørste transportknuder. Det betyder med andre ord, at du kan komme alle mulige andre steder rundt om i verden meget billigt. Du kan f.eks. få tur/retur-billetter til lande som Indonesien, Thailand, Vietnam, Malaysia for for billige penge. Så muligheder har du nok af.

   

   

  Hoteller i Singapore

  Der findes et væld af hoteller i Singapore – og du kan se det store udvalg nedenfor, hvor du kan finde det perfekte hotel for dig. Du kan også bruge linket til at finde hoteller alle de andre steder, du måtte besøge, hvis du laver en rundrejse!

  Hoteller i Singapore

   

  Oplevelser i Singapore

  Hvis du gerne vil ind og opleve Gardens by the Bay eller afsted på en segway-tur til Marina Bay (eller prøve andre spændende ting i Singapore), så kan du booke billetter på forhånd nedenfor.

  Ture og aktiviteter

   

  Vaccinationer

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. I den forbindelse kan du kigge forbi sikkervaccination.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Billige fly til Sydøstasien: tur/retur til Singapore fra kun 3.119 kr. inkl. bagage

  1. Ulrik says:

   Er der en speciel grund til at du finder tilbud på tur/retur? Er det billigere sådan? Jeg tænker det fungere bedre (for mig) med billige udrejsedage, og så billige hjemrejsedage. Så kan man jo selv sammensætte, en ønsket rejselængde.
   I dette tilfælde, hvordan vil det så være billigst at booke en rejse fra Singapore og så videre til puket, via Momondo, eller noget lokalt?
   På forhånd tak.

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Ulrik 🙂

    Tak for din kommentar.

    Jeg skriver om tur/retur-billetter, fordi det er disse billetter, der er billige. Du vil altså ikke kunne finde f.eks. billige enkeltbilletter hos Swiss, Lufthansa eller Turkish Airlines til Singapore (det er ofte kun lavprisselskaber, der sælger billige enkeltbilletter). Men du kan jo evt. prøve at kombinere forskellige datoer fra listen. Det er især nemt fra Billund, fordi alle afgangene fra Billund er med det samme flyselskab (Turkish).

    I artiklen er flybilletten fra Billund f.eks. fra den 19.02. – 02.03. Vil du gerne have en senere hjemrejsedato, kan du erstatte den 02.03. med en anden hjemrejsedato på listen. F.eks. kan du ændre datoerne til 19.02. – 09.03. – så bliver prisen stadig den samme 😉

    Så selv hvis du gerne vil rejse lidt rundt i regionen (fx til Thailand), vil det nok stadig være billigst at booke tur/retur-billetterne til Singapore – og så sammensætte din rundrejse med billige enkeltbilletter derfra 🙂

    Håber det gav mening – ellers må du sige til 😉

  Se fly-tilbud her