Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

Henover nytår 🎆 fra 2.960 kr.
rsz_1singapore
Fly

Billige fly til Sydøstasien: Tur/retur-billetter til Singapore fra kun 2.960 kr.

Fly |

Billige fly til Sydøstasien: Tur/retur-billetter til Singapore fra kun 2.960 kr.

Leder du efter billige fly til Sydøstasien? Så kan du komme billigt afsted med det flytilbud, som jeg her har fundet til Singapore – endda også henover nytår! Selv hvis du leder efter fly til andre destinationer i Sydøastasien, kan billetter til Singapore stadig være den rette løsning for dig. Den lille bystat syd for Malaysia er nemlig en af Asiens vigtigste transportknuder. Derfor kan du tit finde billige flybilletter videre til f.eks. Bali, Phuket og andre sydøstasiatiske paradisdestinationer! Selv fly til Australien plejer at være forholdsvis billige herfra ✈🌏

Flyv til Singapore – og udforsk Sydøstasien!

september – januar

fra

2.960 kr.

København og Billund ✈ Singapore

Billige fly til Singapore

Fra Billund

Fly til Singapore

Fly til Singapore – og Sydøstasien i al almindelighed – koster som regel en god sjat penge. Og da især henover nytår. Men lige nu kan du altså booke virkeligt billige fly henover netop nytår!

Polens nationalflyselskab LOT tilbyder nemlig tur/retur-billetter fra under 3.000 kr. (med håndbagage)! Hvis du i øvrigt er i tvivl om, hvor billigt dette egentligt er, så prøv at scrolle lidt ned og se, hvad Lufthansa, Swiss Air og de andre flyselskaber tager for sådan et par nytårsbilletter 😉

Du kan både finde billetterne fra København og Billund.

Fra København får du glimrende flytider, da du hver vej kun har en enkelt kort mellemlanding i Warsawa.

Fra Billund har du også kun en enkelt mellemlanding hver vej. Dog må du på udrejsen leve med en 10-timers mellemlanding. Heldigvis ligger den om dagen, og heldigvis er det på din første rejsedag, hvor du er helt frisk. Så det giver dig faktisk muligheden for at tage på sightseeing i den polske hovedstad.

Nedenfor kan du finde en liste over billige rejsedatoer til Singapore, hvor jeg har fokuseret på nytårsdatoerne. Men du kan også sagtens rejse i andre perioder.

Især fra København kan du finde rigtig fine flybilletter. Fra september til december tilbyder f.eks. Turkish Airlines gode billetter fra 3.200 kr. (med indtjekket bagage), og SAS tilbyder direkte billetter fra ca. 3.700 kr.

Fra Billund vil KLM/Air France ofte tilbyde de billigste afgange til priser fra omkring 3.500 kr.

Fly til Singapore – billige rejsedatoer

  • 22.12. – 02.01.
  • 24.12. – 05.01.
  • 26.12. – 07.01./09.01./12.01.
  • 27.12. – 07.01./09.01./12.01.

Fly til Singapore – rejseinspiration

Singapore i sig selv er en fascinerende storby. Jeg var der selv for nogle år siden, og jeg ville elske at komme tilbage. Byen er en sjov sammensmeltning af mange forskellige kulturer, og det oplever man på hvert et gadehjørne. Jeg vil bl.a. anbefale en tur i den berømte Singapore Zoo, som er kåret til verdens bedste – og helt klart et af mine yndlingssteder i Singapore.

Singapore skyline og Marina Bay Sands

Fly til Singapore

Fly til Singapore

Helix Bridge

Fly til Singapore

Supertree Grove

Fly til Singapore

Fly til Singapore

Herudover er Singapore som sagt også en af Asiens allerstørste transportknuder. Det betyder med andre ord, at du kan komme alle mulige andre steder rundt om i verden meget billigt. Du kan f.eks. ofte finde tur/retur-billetter til lande som Indonesien (Bali), Thailand, Vietnam, Malaysia for for billige penge. Så muligheder har du nok af.

Hoteller i Singapore

Der findes et væld af hoteller i Singapore – og du kan se det store udvalg nedenfor, hvor du kan finde det perfekte hotel for dig. Du kan også bruge linket til at finde hoteller alle de andre steder, du måtte besøge, hvis du laver en rundrejse!

Hoteller i Singapore

Oplevelser i Singapore

Hvis du gerne vil ind og opleve Gardens by the Bay eller afsted på en segway-tur til Marina Bay (eller prøve andre spændende ting i Singapore), så kan du booke billetter på forhånd nedenfor.

Ture og aktiviteter

Vaccinationer

Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. I den forbindelse kan du kigge forbi sikkervaccination.dk.

Corona

Nu hvor der er så lang tid til rejsen, vil jeg ikke gå i dybden med Singapores indrejserestriktioner. For der er en stor sandsynlighed for, at de ændrer sig før afrejse (forhåbentligt er corona slet ikke et problem til den tid).

Men kort sagt har Singapore indført Vaccinated Travel Lanes (VLT). Med disse VLT-flyruter skal du ikke i karantæne, hvis du tager en PCR-test før afrejse og en kviktest efter indrejse.

OBS: Disse oplysninger er fundet efter bedste evne. Jeg vil derfor altid anbefale, at du selv undersøger reglerne grundigt og holder dig opdateret om corona-situationen på Udenrigsministeriets hjemmeside.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Billige fly til Sydøstasien: Tur/retur-billetter til Singapore fra kun 2.960 kr.Billige fly til Sydøstasien: Tur/retur-billetter til Singapore fra kun 2.960 kr.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud