• 31 maj 2019

  Billige fly til Sydøstasien: tur/retur til Singapore til kun 2.935 kr. inkl. bagage – og videre til f.eks. Bali for kun 754 kr. ekstra

  Leder du efter billige fly til Sydøstasien? Så kan du komme billigt afsted med det flytilbud, som jeg her har fundet til Singapore. Selv hvis du leder efter fly til andre destinationer i Sydøastasien, kan billetter til Singapore stadig være den rette løsning for dig! Den lille østat syd for Malaysia er nemlig en af Asiens vigtigste transportknuder. Derfor kan du tit finde billige flybilletter videre til f.eks. Bali, Phuket og andre sydøstasiatiske paradisdestinationer!

  Flyv til Singapore - og udforsk Sydøstasien!
  november - februar
  2.935 kr.
  København
  Singapore
  Billige fly til Singapore
  inkl. 23 kg bagage

  Billige fly til Singapore

  Singapore er som regel en ret dyr destination, men i dag har jeg fundet billige flybilletter fra København til under 3.000 kr. Det er Air China, der tilbyder billige fly fra november til marts.

   

  I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter fra den 1. november til den 12. november til kun 2.935 kr. inkl. 23 kg bagage. Flyturen inkluderer en enkelt mellemlanding i Beijing begge veje (ca. 2 og 4 timer).

   

  Jeg har især haft held med at finde billige billetter på rejser fra fredage til tirsdage.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 01.11. – 12.11.
  • 08.11. – 19.11.
  • 15.11. – 26.11.
  • 22.11. – 03.12.
  • 03.01. – 14.01.
  • 10.01. – 21.01.
  • 31.01. – 11.02.
  • 14.02. – 25.02.
  • 21.02. – 03.03.
  • 28.02. – 10.03.
  • 06.03. – 17.03.
  • 13.03. – 24.03.
  • Og flere

   

  Rejseinspiration

  Singapore i sig selv er en fascinerende storby. Jeg var der selv for nogle år siden, og jeg ville elske at komme tilbage. Byen er en sjov sammensmeltning af mange forskellige kulturer, og det oplever man på hvert et gadehjørne. Jeg anbefaler også en tur i den berømte Singapore Zoo, som er kåret til verdens bedste – og helt klart et af mine yndlingssteder i Singapore.

   

  Herudover er Singapore også en af Asiens allerstørste transportknuder. Det betyder med andre ord, at du kan komme alle mulige andre steder rundt om i verden meget billigt. Du kan f.eks. få tur/retur-billetter til lande som Indonesien, Thailand, Vietnam, Malaysia for for billige penge. Så muligheder har du nok af. Som eksempel på dette kan du f.eks. finde tur/retur-fly videre til Bali til under 800 kr.

   

  Hoteller i Singapore

  Der findes et væld af hoteller i Singapore – og du kan se det store udvalg nedenfor, hvor du kan finde det perfekte hotel for dig. Du kan også bruge linket til at finde hoteller alle de andre steder, du måtte besøge, hvis du laver en rundrejse!

  Hoteller i Singapore
  Tag det roligt - det er langt fra alle hoteller i Singapore, der er lige så dyre som det legendariske Marina Bay Sands!

   

  Oplevelser i Singapore

  Hvis du gerne vil ind og opleve Gardens by the Bay eller afsted på en segway-tur til Marina Bay (eller prøve andre spændende ting i Singapore), så kan du booke billetter på forhånd nedenfor.

  Ture og aktiviteter

   

  Vaccinationer

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. I den forbindelse kan du kigge forbi sikkervaccination.dk.

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se fly-tilbud her