15 feb 2018

Flixbus-kampagne: Superbillige busser på kryds og tværs af Danmark til 55 kr.

Flixbus har fødselsdag i dag – de bliver 5 år! For at fejre fødselsdagen kører de lige nu en kampagne, hvor du kan få superbillige busbilletter på kryds og tværs af Danmark. Du kan derfor finde busbilletter helt ned til 55 kr.! Hvad siger du f.eks. til en busbillet fra Aalborg eller Aarhus til København for kun 55 kr.? Ikke værst! Det eneste du skal være obs på er, at tilbuddet kun findes gennem deres app. Og så skal du skynde dig lidt, for kampagnen kører kun indtil i aften kl. 21.00!

Billige busbilletter i hele Danmark
26.02. - 21.03.
55 kr.
Flixbus-kampagne
superlave priser på direkte forbindelser
55 kr.
HUSK! TILBUDDET GÆLDER KUN GENNEM DERES APP

Flixbus' app kan du lige nu finde superbillige busbilletter rundt i Danmark takket være deres fødselsdagskampagne. De har sat prisen ned på mange af deres direkte forbindelser i hele landet. Derfor kan du f.eks. finde billetter mellem Aalborg, Aarhus, Odense, Silkeborg og København til kun 55 kr. Så hvis du har venner eller familie et sted i landet, som du ikke har besøgt længe, så er det altså nu, du skal slå til!

Kampagnen kører kun indtil kl. 21.00 i aften (15.02.), og billetter kan kun købes på Flixbus' app – du kan altså ikke finde dem på deres hjemmeside. Du kan finde busbilletter til kampagnepriser i perioden 26.02. –  21.03.

Eksempler på billige busrejser

Odense – København for 55 kr.

Aarhus – København for 55 kr.

København – Silkeborg for 55 kr.

Aalborg – København for 55 kr.

 

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

Hvad synes du?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *