• 30 nov 2015

  Flixbus Cyber Monday Sale: fra København til Berlin, Bremen eller Hamborg til kun 75 kr. ** SLUT **

  rsz_berlin-269426_1280

  Så har jeg et helt genialt tilbud til dig. Busselskabet FlixBus tilbyder lige nu billetter på alle deres ruter til 9,99 Euro (74 kr.), hvis du booker over deres app (findes til både iOS og Android).

  I Danmark har Flixbus direkte ruter fra København til Berlin, Bremen og Hamborg.

  Det betyder, at du kan rejse til Hamborg, Bremen eller Berlin til helt vanvittige 75 kr. (150 kr. tur/retur).

  Der findes 2-3 afgange til begge byer dagligt, en af dem er en natbus, så man tager af sted sent om aftenen og er der tidligt om morgen.

  Men du skal virkelig skynde dig for at få billetterne til denne pris. Tilbuddet varer kun i dag d. 30.11. eller indtil 99.000 billetter er solgt. Derfor skynd dig med at downloade Flixbus-appen.

  Det eneste, man skal holde øjne med, er, at man skal rejse i perioden fra d. 01. til d. 16. december, som jo er perfekt til en lille jule-storbyferie. Og som sagt findes tilbuddet kun gennem deres gratis app.

  DOWNLOAD APPEN

  buw

   

  Hvis du har brug for et hotel i Bremen, Hamborg eller Berlin, anbefaler jeg at kigge forbi trivago.dk, hvor du f.eks. kan booke det dejlige 3* hotel Lichtburg Kudamm til kun 140 kr. pr. person!

  Book Hotellet her

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *