• 11 maj 2016

  Feriebolig i Pinsen: 4 dage i 6 personers feriehus på dayz-resort til kun 427 kr. inkl. adgang til badeland

  rsz_sunset-240606_1280

  Har du endnu ikke besluttet hvad den kommende pinse skal bruges til, så har jeg idag fundet et rigtig godt bud på, hvordan den kan spenderes.

  Hvad siger du til at leje et dejligt feriehus i et af Danmarks mange skønne områder? På Dayz.dk kan du finde rigtig gode tilbud på leje af et feriehus forskellige steder i Danmark, til rigtig gode priser.

  Dayz Resorts er et dansk foretagende med i alt 5 feriecentre fordelt rundt i Jylland. Der er aktiviteter for alle, om det er badeland, sportshal, udendørs- og indendørs aktiviteter, swimmingpools og meget meget mere.

   

  Eksempel – Grønhøj Strand

  I det dejlige ferieområde, ikke langt fra Løkken i Nordjylland ligger det dejlige feriecenter Dayz Grønhøj Strand, lige ud til Nordsøen. Her kan du leje et hel feriehus, med plads til 6 personer fra d. 13 – 16. maj til kun 2.559 kr. eller rettere 427 kr. pr. person, hvis i rejser 6. Vil du have flere dage, kan det fås endnu billigere.

  Ferieboligen er i 2 plan med 3 soveværelser hvor der er plads til 2 personer i hver. Der er 2 bad/toiletter, en på hver etage. Derudover er der et dejligt opholdsrum/stue samt spisebord og sofa. Alt dette ligger i åben forbindelse med køkkenet, der har alt hvad man skal bruge. Derudover er der en terrasse med havemøbler og grill – perfekt til en god grillaften.

  Feriecenteret er et rigtig dejligt sted med både badeland, sportscenter og udendørs swimmingpool. Området er især også kendt for attraktioner som Fårup Sommerland, Aalborg Zoo, feriebyen Løkken og meget mere.

  Der findes også andre lignende tilbud til deres andre resorts i Pinsen.

  Læs mere om feriecenteret og boligen her.

  rsz_dayz

  SE FERIEBOLIG HER

  Alt på nær el- og vandforbrug er inkluderet i prisen, så slutrengøring skal du heller ikke tænke på.

   

  Dayz har i alt 5 ferie-resorter rundt i landet, så er der lidt langt til Nordjylland, findes der også mange gode alternativer. Her er de andre 4:

   

  Du kan få et overblik over de forskellige feriecentre her.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *