• 12 mar 2018

  Ferie ved nogle af Europas bedste strande: 1 uge på et lækkert 3* hotel ved Algarvekysten til kun 1.981 kr. inkl. fly

  3.000 solskinstimer hvert år og en kilometerlang kyststrækning med nogle af Europas allerbedste strande – det er altså noget nær ideelle forudsætninger for en lækker strandferie, hvis du spørger mig! Det er ikke for ingenting, at Portugals ikoniske Algarvekyst er en rejsesklassiker. Med sine fantastiske strande og stejle klipper, det turkisblå hav og hele områdets uimodståelige naturskønhed er Algarvekysten bare ikke til at komme udenom – den skal opleves!

  Sol, strand og natur ved Algarvekysten
  maj - juni
  1.981 kr.
  København
  Faro - Algarvekysten
  Fly til Algarvekysten
  inkl. 10 kg håndbagage
  841 kr.
  Hotel ved Algarvekysten
  f.eks. det 3*
  1.140 kr.
  Hotel
  1.140 kr.
  Fly
  841 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  1.981 kr.

  Fly

  travelmarket.dk kan du lige nu finde en masse billige flybilletter fra København til Faro ved Algarvekysten. Du kan finde en del billige billetter fra slutningen af april til juni til omkring 841 – 941 kr. I dette eksempel har jeg f.eks. fundet billige fly hos Norwegian fra den 14.05. – 21.05. til kun 841 kr. inkl. 10 kg håndbagage.

  Det er desværre ikke muligt at finde disse billige Norwegian-billetter fra Aalborg eller Billund.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 14.05. – 21.05. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  (alle eksemplerne her er mandag – mandag)

  • 30.04. – 07.05.
  • 07.05. – 14.05.
  • 14.05. – 21.05.
  • 21.05. – 28.05.
  • 04.06. – 11.06.
  • 11.06. – 18.06.
  • Og flere

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet en lille perle af et hotel! Der er tale om det superlækre og meget anmelderrost 3* lejlighedshotel Quinta do Mar da Luz (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence).

  Hotellet ligger lidt vest for Lagos i naturskønne omgivelser meget tæt på stranden! Tidligere gæster har beskrevet hotellet som en juvel, og i det hele taget er anmeldelserne overvældende positive. Hotellet har desuden gratis wi-fi og en skøn swimmingpool – selvom stranden på denne rejse nok spiller hovedrollen!

  Prisen for en studiolejlighed i en hel uge er 2.280 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 1.140 kr. pr. person.

  Vil du hellere selv finde et hotel ved Algarvekysten, skal du være velkommen til det. Du kan finde en hoteloversigt her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Du kan godt komme fra lufthavnen til hotellet med tog eller bus, men jeg vil helt klart anbefale dig at leje en bil. På den måde har du den største frihed til at udforske mest muligt af den fantastiske Algarvekyst!

   

  Lejebil

  Lejebil vil som sagt være oplagt i forbindelse med en ferie ved Algarvekysten. Fra lufthavnen til hotellet har du ca. 1 times kørsel. Og på skyscanner.dk kan du finde lejebiler til under 200 kr. pr. person for en hel uge!

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Portugal (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis. Bilen kommer med forsikring (med selvrisiko) og ubegrænset kilometer.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly