• 21 aug 2017

  Ferie ved dejlige Abruzzo: 1 uge på et fantastisk 3* hotel til kun 1.345 kr. inkl. fly

  Abruzzo regionen i Italien har virkelig noget for alle – her er noget for dig, der elsker sol, strand og afslapning, dig der elsker natur og aktiv ferie med f.eks. vandreture og også noget for dig, der bare er helt forelsket i italiensk mad, vin og kultur. Du kan blandt andet besøge nogle af Abruzzos nationalparker, f.eks. ”Parco Nazionale del Gran Sasso”, der byder på ”Gran Sasso” regionens højeste bjerg, fine vandreruter og Europas sydligste gletsjer. Hvis du elsker italiensk mad, så bliver du bestemt ikke skuffet i denne region – her kan du finde lækre og simple retter lavet på friske lokale råvarer alt imens du nyder et glas vin. Og dejligst af alt, så kan du nyde det lækre og milde vejr med 24-26 grader i september og ca. 20 grader i oktober!

  Ferie i Abruzzo
  september - oktober
  1.345 kr.
  København
  Pescara
  Hoteller i Abruzzo
  f.eks. 3* Kiara Residence
  948 kr.
  Billige fly til Pescara
  inkl. håndbagage
  397 kr.
  Hotel
  948 kr.
  Fly
  397 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  1.345 kr.

  Hotel

  booking.com har jeg fundet det dejlige 3* Kiara Residence (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”). Du kommer til at bo nærmest lige på stranden med kun 1 minuts gang til du står med sand mellem tæerne. Hotellet har et skønt poolområde, privat strand og gratis WiFi. Hvis du har børn med, så kan de blandt andet benytte sig af en stor legeplads på grunden. Lejlighederne har balkon og komplet køkken. Du kan f.eks. bo 7 nætter i en studiolejlighed til kun 1.896 kr., dvs. 948 kr. pr. person ved en rejse for 2. Rejser du en større gruppe afsted er det muligt at booke lejligheder, der kan rumme helt op til 6 personer.

  Du kan finde mange skønne hoteller i Abruzzo regionen, så det er bare med at kigge listen igennem her og finde det perfekte hotel for dig. Hvis du leder efter enkeltværelser, så tilbyder Kiara Residence også dette til 1.636 kr. for 7 nætter. Vil du gerne kigge efter andre hoteller, så kan du bare ændre søgningen øverst på bookingsiden til at vise hoteller med enkeltværelser.

   

  Fly

  Jeg har i dag fundet billige billetter på momondo.dk til Pescara i september og oktober. Priserne findes fra 397 – 595 kr. (der findes også en enkelt afgang hen over noget af efterårsferien d. 17.10. – 24.10. til 844 kr.) – jeg har f.eks. fundet en afgang fra København d. 03.10. – 10.10. til 397 kr. inkl. 10 kg håndbagage.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 03.10. – 10.10.  – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 12.09. – 19.09.
  • 16.09. – 23.09.
  • 19.09. – 26.09.
  • 23.09. – 30.09.
  • 10.10. – 17.10.
  • 21.10. – 28.10.
  • 24.10. – 28.10.
  • Og flere

   

  Transport fra/lufthavnen

  Fra lufthavnen til hotellet er der 52 km, så hvis du har tænkt dig at leje bil, så kan du sagtens selv køre. Hvis du ikke har det, så kan du enten tage bus 38 eller 8 til ”Pescara Centrale” og herfra skal du videre med toget til Giulianova, herfra kan du enten gå eller tage en taxi de sidste 1,6 km til hotellet. Denne tur tager omkring en times tid.

   

  Lejebil

  Hvis du har tænkt dig at udforske noget af regionen på egen hånd, så vil jeg anbefale dig at leje en bil – du kan se et stort udvalg ved holidaycars.com. Her kan du f.eks. leje en bil i hele perioden til kun 695 kr., dvs. 348 kr. pr. person ved en rejse for 2. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Italien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Ferie ved dejlige Abruzzo: 1 uge på et fantastisk 3* hotel til kun 1.345 kr. inkl. fly

  1. Helle jensen says:

   Vi ser efter en rejse medafgang fra Billund d. 23 eller 24 september og i en uge. Vi vil gerne til varme, Rhodos, Kreta eller noget der ligner. Sidste år var vi i Sivota, på denne tid og det var meget vådt, pga regntid og det vil vi gerne undgå.
   Kan i tilbyde noget spændende, hotellet må gerne 3 , 4 eller 5 stjerner. Vi er 60 år.

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Helle,
    Her kan du se de rejser jeg har fundet i september indtil videre – så skal I bare selv prøve at lege lidt med datoerne, og se om I kan få det til at passe med hvornår I gerne vil afsted 🙂 Men ellers kan du tro, at jeg holder skarpt øje med de gode slut-september-tilbud og opdaterer bloggen løbende 🙂

  se fly se hotel