• 16 maj 2017

  Fantastiske Madeira: 1 uge på et dejligt 3* hotel til kun 2.101 kr. inkl. fly

  Er du til fantastisk natur, solrige kyster og skønne strande, så er Madeira stedet for dig! Den portugisiske ø, der ligger i Atlanterhavet, har den smukkeste natur med blandt andet klippeskråninger, frugtplantager og frodig skov. I slutningen af maj til start juni kan du forvente sol og omkring 22 grader. Hvis du er glad for at vandre i fuldstændig fantastiske omgivelser vil jeg anbefale, at du prøver at tage på en levada-vandring, hvor du i timevis kan gå gennem bjerge og dale langs vandingskanaler. Konceptet er fra de oprindelige indbyggere, og det er de samme stisystemer, der benyttes i dag. Ellers er der også rig mulighed for at ligge på stranden, få noget sol og måske spotte delfiner.

   

  Hotel

  trivago.dk har jeg fundet det super skønne 3* hotel Casa da Capelinha (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”), der ligger i Ponta Delgadas. Hotellet tilbyder udendørs swimmingpool og så ligger stranden kun 3 minutters gang fra hotellet. Hotellet har sin egen restaurant, hvor der serveres traditionelle retter og om sommeren er der grillaftener. Desuden finder du vandrestier kun 50 meter fra hotellet. Du får 7 nætter på dette hotel for kun 2.604 kr., altså kun 1.302 pr. person ved en rejse for 2. For hoteller med enkeltværelser kan du se mere her.

  SE HOTEL-TILBUD HER

   

  trivago.dk kan du finde rigtig mange gode hoteller på Maderia, så se listen igennem, og find det rigtige hotel for dig.

  HOTELLER PÅ MADEIRA

   

  Fly

  spies.dk har jeg fundet billige flybilletter med afgang fra København. Rejs f.eks. d. 05.06. – 12.06. til kun 799 kr. Der findes flere rejsedatoer, og der er rejser på både 1 og 2 uger. Du kan se en oversigt over alle rejsedatoer her.

  SE FLY-TILBUD HER

  OBS! Prisen er pr. person, når du kigger på oversigtskalenderen, men når du klikker ind på selve flyafgangen for at booke, bliver prisen det dobbelte, da den vises for 2 personer, hvilket du bare kan lave om alt efter, hvor mange personer der rejser. Hos Spies er der håndbagage inkluderet i prisen – vil du have mere med, koster det 250 kr. Og husk, at bestille dette hjemmefra, da det bliver dyrere i lufthavnen.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 05.06. – 12.06.  – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 22.05. – 05.06.
  • 29.05. – 12.06.
  • 05.06. – 12.06.
  • 05.06. – 19.06.
  • 12.06. – 19.06.
  • 12.06. – 26.06.

   

  Hotel

  1.302 kr.

  Fly

  799 kr.

  TOTAL (per person)

  2.101 kr.

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Jeg vil anbefale, at du tager en shuttlebus til fra lufthavnen til hotellet, da de offentlige busser ikke kører direkte til hotellet, og du derfor kan risikere, at skulle gå en længere strækning. På skyscanner.dk kan du booke shuttle-transfer – du kan f.eks. komme med en shuttlebus til 166 kr. t/r.

   

  Lejebil

  Hvis du ønsker, at opleve øen på egen hånd, kan du kigge forbi rentalcars.com. Her kan du f.eks. leje en bil hele ugen for 1.003 kr., dvs. 501 kr. pr. person ved en rejse for 2. Du kan selvfølgelig også vælge at booke lejebil i noget af perioden. Husk, de fleste biludlejningsfirmaer generelt i udlandet kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *