• 01 maj 2017

  Fantastiske Azorerne: billige fly tur/retur til kun 498 kr. inkl. bagage

  Hvad siger du til en tur til Azorerne her i maj? Azorerne er en ø-gruppe midt i Atlanterhavet, og her bliver du mødt af den smukkeste natur, der både byder op til en aktiv ferie med vandreture, klatring, kajak- eller kanoture og der er også rig mulighed for at spotte hvaler, delfiner og spækhuggere – men ferien er også for dig, der trænger til et pusterum og total afslapning.

   

  Fly

  bravotours.dk har jeg fundet super billige flybilletter til denne smukke ø. Du kan f.eks. rejse fra København eller Billund d. 08.05. – 15.05. til kun 498 kr. inkl. 23 kg. bagage. Ellers kan du rejse i hele maj (afgang om mandagen) til 998 kr. fra både Billund og København.

  SE FLY-TILBUD HER

  OBS. Når du vil booke billetten vises prisen for 2 personer (996 kr.) – du ændrer bare selv antallet alt efter, hvor mange rejsende der er og så tilpasser prisen sig.

   

  Du kan se de andre rejsedatoer her

   

  Hoteller

  Der findes et stort udvalg af hoteller på Azorerne – du kan se det her, hvor du også kan danne dig et overblik og derved finde det hotel, der bedst passer til dig.

  HOTELLER PÅ AZORERNE

   

  Lejebil

  Jeg vil anbefale at du lejer en bil fordi det er ret dyrt at komme på organiserede ture og man kan sagtens selv udforske øen San Miguel, hvis man bor i Ponta Delgada. På rentalcars.com kan du få en bil i en uge til 1.242 kr. med ubegrænset kilometer og forsikring (med selvrisiko – tjek din rejseforsikring om den dækker den).

  SE LEJEBIL-TILBUD HER

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Fantastiske Azorerne: billige fly tur/retur til kun 498 kr. inkl. bagage

  1. Ole Silberg Johansen says:

   ingen af linksne i opslaget til Azorerne virker, desværre 🙁

    

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Ole,

    Jeg har lige tjekket og de virker fint ved mig (både fra computer og fra mobil). Jeg håber de virker ved dig nu, ellers er du meget velkommen til at skrive! 🙂