• 20 jun 2017

  Familieferie i Gøteborg: overnatning, morgenmad og entré til Liseberg til kun 579 kr.

  Er du klar til at hive et par dage ud af kalender i sommerferien og drage mod sjov og hygge i Sverige med familien? I dag har jeg fundet et super godt tilbud på en familieferie i Gøteborg, hvor der er inkluderet overnatning på et 3* hotel, morgenmad og entré til Nordens største forlystelsespark, Liseberg. Gøteborg er en super smuk by ved den svenske vestkyst – her finder du shopping, hyggelige caféer og restauranter og der er både plads til storbystemning og svensk idyl med byens smukke skærgård.

  Familieferie i Gøteborg
  juni - august
  579 kr.
  Overnatning, morgenmad og entré
  på et 3* hotel
  579 kr.

  travelbird.dk kan du lige nu booke et familieophold på det 3* First Hotel Kviberg Park (4 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet har sauna og spabad (mod gebyr), fitnesscenter og gratis WiFi. Gøteborg centrum ligger kun 7 km. væk og sporvogn nr. 6 kører dig lige til centrum og samme sporvogn tager dig direkte til Liseberg også. Et familieophold (max 2 voksne og 2 børn) koster 579 kr. pr. person (børn 0-11 år er gratis og børn over 12 år koster ca. 200 kr. ekstra) og er inkl. overnatning, morgenmad og entré til Liseberg.

   

  Godt at vide

  • Tilbuddet kan benyttes på udvalgte datoer i sommerferien
  • Turpas til Lisberg er ikke inkluderet – det koster 279 kr. (365 SEK) for et turpas eller 183 kr. (240 SEK) for et børneturpas, der giver adgang til 21 børne-attraktioner
  • Parkering ved hotellet koster 23 kr. pr. døgn for udendørsparkering eller 122 kr. for at parkere indendørs
  • Check-in fra kl. 15:00-22:00 – Check-ud indtil kl. 11:00
  • Travelbird tager et bookinggebyr på 150 kr. pr. booking
  • Du kan læse mere om Liseberg her

   

  Hvordan kommer jeg til Gøteborg?

  Hvis du kommer fra Jylland kan du tage færgen fra Frederikshavn. StenaLine har tit udsalg og man kan finde tur/retur billetter fra kun 99 kr. Kommer du fra Sjælland så kan du tage bus eller tog. Med bus tager turen omkring 4 timer og koster ca. 200 kr. Alternativt kan du også tage toget, som kun tager 3,5 timer og koster omkring 250 kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *