Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

49 kr.
Endagstur til Göteborg fra kun 49 kr. tur/retur
Andet

Endagstur til Göteborg fra kun 49 kr. tur/retur

Andet |

Endagstur til Göteborg fra kun 49 kr. tur/retur

Trænger du til en lille pause fra hverdagen (eller noget at fylde marts-/påskedagene ud med)? Så har jeg fundet en hyggelig nordisk storbyferie til dig til næsten igen penge! Hvad siger du til en tur til Sveriges næststørste by? Göteborg er en fantastisk charmerende by, der byder på shopping, kultur og madoplevelser i verdensklasse! Mulighederne er mange, men det bedste er, at jeg har fundet billige endagsbilletter, hvor du kan komme tur/retur til Göteborg fra kun 49 kr.!

Endagstur til Göteborg

hele året (tilbudspris kun t.o.m. 11. april)

fra

49 kr.

Frederikshavn ✈ Göteborg

Endagstur til Göteborg

Billig endagstur til Göteborg

Du kan lige nu finde superbillige færgebilletter til Göteborg. Færgen sejler fra Frederikshavn, og det tager ca. 3 timer, før du står midt i den svenske storby. Det er Stena Line, der udbyder tur/retur-billetter fra kun 49 kr. i hele marts og frem til og med den 11. april.

Færgeafgangene passer som regel også godt, så du får en hel dag i byen – du ankommer nemlig ofte i Göteborg kl. 12 og sejler hjem kl. 18. Det er selvfølgelig også en mulighed at planlægge et længere ophold i den svenske storby. I den forbindelse har jeg et godt tip: i stedet for at købe en almindelig tur/retur-billet, kan du booke to endagsbilletter. Du skal bare sørge for at booke den ene endagsbillet (Frederikshavn – Göteborg – Frederikshavn) fra den danske hjemmeside og den anden endagsbillet (Göteborg – Frederikshavn – Göteborg) fra den svenske side (stenaline.se). Det er nemlig ofte billigere end at købe almindelige tur/retur-billetter.

Selvom tilbudspriserne i denne omgang findes til og med den 11. april, kan du selvfølgelig også booke heldagsture resten af året. Så koster billetter omkring 99 kr.

Eksempler på billige rejsedatoer

Her kan du se, at der er masser af billige rejsedatoer – også i påskeferien. De populære dage (weekender og påsken) skal du dog nok være hurtig for at få fat i til tilbudsprisen.

Endagstur til Göteborg fra kun 49 kr. tur/retur

Endagstur til Göteborg fra kun 49 kr. tur/retur

Hvordan kommer jeg til Frederikshavn?

Hvis du f.eks. kommer fra Aalborg, kan du enten tage bussen (973X) eller toget. Begge tager ca. en times tid. Kommer du fra Midtjylland, kan du f.eks. tage toget fra Aarhus – dette tager ca. 2,5 time. Det er selvfølgelig også muligt at tage bilen til Frederikshavn og så parkere på havnens parkeringsplads (betalingsparkering) eller i en af de nærliggende gader eller parkeringspladser.

Rejsetips til Göteborg

Göteborg er en utrolig hyggelig by med masser af fine steder. F.eks. kan jeg anbefale at gå en tur ned i den store slotspark, der ligger tæt på Liseberg, hvor der både er mini-zoo, minigolf, mulighed for at leje segways og andre sjove ting. Herudover er den smukke havn bestemt også et besøg værd.

Hvis du vil en tur ud til havet, kan du tage sporvognen ud til Saltholmen. Svenskerne anbefaler selv, at du skal smage en kebabpizza med pommes frites. Og det bedste sted i byen at gøre det er ved Sannegårdens Pizzeria, der har vundet prisen som Sveriges bedste pizzeria flere år i træk.

Shopping er selvfølgelig et must, når du tager til Sverige. Og Göteborg er lidt af et shoppers’ paradise. Særligt shoppingcenteret Nordstan er et besøg værd – her har du rig mulighed for at straffe dankortet i et væld af kendte butikker. Faktisk er Nordstan Skandinaviens største shoppingcenter med mere end 150 forskellige butikker. Så mon ikke du kan finde et tilbud eller to dér 😉

Herudover bør du også kigge forbi Avenyn – hovedgaden i Göteborg. Elsker du mærkevarer, bør du helt sikkert også holde øje med sidegaderne – særligt Kungsgatan, Östra Lärmgatan og Vallgatan. Avenyn er i øvrigt også godt sted at sondere terrænet, hvis sulten eller tørsten melder sig. Her er nemlig et bredt udvalg af restauranter og barer.

Sidst, men ikke mindst, er der Innerstaden – Göteborgs centrale bykerne. Som det ofte er tilfældet med storbyer, vil det centrale område være værd at udforske for spændende butikker, frokostrestauranter og diverse arrangementer. Göteborgs Innerstad er ingen undtagelse.

Billeder fra Göteborg

Man sejler under Älvsborgsbron, når man ankommer til og forlader Göteborg.

Endagstur til Göteborg fra kun 49 kr. tur/retur

Göteborg Rådhus ligger på Gustaf Adolfs Torg i centrum af byen.

Endagstur til Göteborg fra kun 49 kr. tur/retur

Oscar Fredriks Kyrka er bestemt et besøg værd, hvis du kan lide gotiske kirker.

Endagstur til Göteborg fra kun 49 kr. tur/retur

Liseberg Forlystelsespark er fra midten af november pyntet op til jul med alverdens lys og dekorationer.

Endagstur til Göteborg fra kun 49 kr. tur/retur

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Endagstur til Göteborg fra kun 49 kr. tur/returEndagstur til Göteborg fra kun 49 kr. tur/retur

Denne artikel er ikke længere ny. Priser og tilgængelighed kan have ændret sig, siden artiklen blev offentliggjort.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar