• 04 jan 2019

  Sommerferie på Færøerne OG Island: 7 dage til kun 1.527 kr. inkl. alle fly

  Sommerferie kan være meget mere end bare pool og strand .. Hvis du er til de vildeste naturoplevelser, så skal du læse med her! I dag har jeg sammensat en rejse i sommerferien, hvor du kommer til at opleve noget af den smukkeste natur Norden har at byde på. Du skal nemlig til Færøerne OG Island! Begge destinationer byder på unikke landskaber og en natur så smuk. På din tur kan du komme til at opleve bjerge, vilde klippeformationer, smukke vandfald, fascinerende dyreliv, vulkaner, varme kilder og meget mere. Denne sommerferie er i sandhed for dig, der elsker at være ude og mærke naturens kræfter på egen krop.

  Sommerferie på Færøerne og Island
  februar - oktober
  1.527 kr.
  København, Billund og Aalborg
  Færøerne og Island
  Danmark - Færøerne
  inkl. bagage
  409 kr.
  Der findes også billige afgange fra Aalborg og Billund
  Færøerne - Island
  inkl. bagage
  404 kr.
  Island - Færøerne
  714 kr.

  Fly til Færøerne

  Lige nu kan du komme virkelig billigt afsted til Færøerne. Atlantic Airways holder nemlig udsalg og du kan finde billetter til kun 409 kr. one way inkl. bagage. Med dette tilbud kan du også finde afgange til denne pris midt i skolernes sommerferie, hvor priserne plejer at ligge noget højere – og det skal da udnyttes! Du finder de billige billetter fra februar – oktober og tilbuddet gælder til d. 06.01.

   

  Det bedste ved dette tilbud er nok, at du kan finde billetter til denne pris fra både Aalborg, København og Billund! Med dette eksempel har jeg fundet en afgang fra København d. 12.07. til kun 409 kr. inkl. bagage. Fra København kan du finde afgange på mange af ugens dage (fra februar – oktober), hvor mange af datoerne er til 409 kr. Fra Billund flyver Atlantic Airways på mandage, tirsdage og torsdage – og kun fra juni frem august. Fra Aalborg findes der afgange på tirsdage og torsdage (og også kun fra juni til august).

   

  I princippet kan du også sagtens flyve fra Danmark til Island og så tilbage til Danmark via Færøerne – priserne er ca. de samme.

   

  Fly til Island

  Efter et par dage på Færøerne (det er helt op til dig, hvor længe du vil blive der), så går turen videre mod nye oplevelser i Island. Her kan du finde billige billetter på mange datoer i juli også (mandage, onsdage og fredage) – jeg har f.eks. fundet en afgang d. 15.07. til kun 404 kr. inkl. bagage.

   

  Eventyret skal selvfølgelig slutte på et tidspunkt, og her har jeg valgt en afgang tilbage til København d. 18.07. til kun 716 kr. I juli finder du billige afgange på tirsdage, torsdage og nogle søndage. Du flyver med SAS, hvor der som udgangspunkt er inkluderet håndbagage. Hvis du rejser med mere bagage, så kan du booke indchecket bagage via SAS hjemmeside. Det er også muligt at flyve fra Reykjavik til Billund, dette er dog noget dyrere.

   

  Hoteller på Færøerne og Island

  Du har selvfølgelig også brug for hoteller på både Færøerne og Island. Nedenfor finder du en oversigt over hoteller i begge lande, så er det bare med at finde dem, der passer bedst til dine behov og ønsker.

  Hoteller på Færøerne
  kr.
  Hoteller i Island
  kr.

  Transport på Færøerne

  Du kan komme til næsten alle steder på Færøerne med busser og færger. Hvis du alligevel har lyst til lidt større frihed og gerne vil køre rundt selv, så kan du også sagtens det. Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Færøerne (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Transport i Island

  Island er et perfekt sted at leje en bil og tage på eventyr – f.eks. til The Blue Lagoon! Vil du leje en bil, vil jeg anbefale dig at kigge forbi her, hvor du kan sammenligne tilbud fra alle de største biludlejningsfirmaer. Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Island (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Du kan læse mere om andre transportmuligheder og tips til din ferie i Island.

   

  Færøerne

  Island

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Et svar på Sommerferie på Færøerne OG Island: 7 dage til kun 1.527 kr. inkl. alle fly

  1. Zunja says:

   Jeg kunne godt tænke mig en uge begge steder.
   Dine links virker ikke her, og når jeg søger på atlantic airways er billigste mulighed fra Billund 499 kr.
   Hvornår ville vi kunne tage af sted i maj -juni med en uge på Færøerne, videre til Island i en uge og retur til Billund.
   Er det nødvendigt at forudbestille hoteller og bil?