• 05 nov 2019

  Forlænget weekend på Færøerne: 4 dage med 3* hotel og morgenmad til kun 2.890 kr. inkl. fly og bagage

  Hvis du er klar til en forlænget weekend med naturskønne oplevelser ud over det sædvanlige, så må du afsted til Færøerne! Denne smukke ø-gruppe er noget af en oplevelse. Især for dig der elsker naturen. For når man snakker om Færøerne, er det uundgåeligt ikke at nævne naturen. Helt enestående, rå og uspoleret – faktisk blev Færøerne i 2007 kåret som verdens mest autentiske og uspolerede ø af et ekspertpanel fra National Geographic, som undersøgte 111 forskellige øer i verden. Så smid et par gode vandresko i tasken og tag afsted mod nye eventyr!

  Miniferie på Færøerne
  marts
  2.890 kr.
  København
  Færøerne
  Oplev fantastiske Færøerne
  inkl. 3* hotel, morgenmad, fly og bagage
  2.890 kr.

  Forlænget weekend på Færøerne

  Du kan godt begynde at glæde dig! Færøerne er noget helt specielt og naturen så unik 😍. I dag har jeg fundet et tilbud på en rejse, hvor både hotel og fly er inkluderet. Du kommer til at bo på det anmelderroste 3* Hotel Hafnia (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence). Her får du et hotel med en skøn beliggenhed i den gamle bydel af Thorshavn. Værelserne er hyggeligt indrettede – nogle mere nyrenoveret end andre. Tidligere gæster roser især beliggenheden, transportmuligheder herfra og personalets høje serviceniveau.

   

  Fire dage med hotel, morgenmad, fly og bagage koster 2.890 kr. pr. person ved en rejse for 2. Der findes i alt seks afgange i marts – alle med afgang enten torsdag eller fredag, så perfekt til en forlænget weekend!

   

  Tilbuddet indeholder

  • Direkte fly tur/retur fra København – Færøerne med SAS
  • 8 kg håndbagage pr. person
  • 23 kg indchecket bagage pr. person
  • 4 dage (inkl. transporttid) på det centrale Hotel Hafnia i Tórshavn
  • Daglig morgenmad
  • Gratis Wi-Fi på hotellet
  • Gratis parkering ca. 4 minutter fra hotellet

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen til hotellet er der omkring 47 km. Du kan sagtens leje en bil og køre selv, men du kan også booke transfer eller tage en bus. Hvis du er interesseret i transfer, så modtager du efter dit køb af rejsen en email, hvor du kan booke dette. En shuttle-taxi koster ca. 200 kr. pr. vej pr. person. Du kan som sagt også vælge at tage en bus. Busserne på Færøerne er blå, så de er nemme at spotte. Linje 300 tager dig fra lufthavnen til Thorshavn på omkring 1 time og koster ca 90 kr. pr. vej. Du kan også købe et “Travel Card” – det kan du læse mere om nedenfor.

   

   

  Transport på Færøerne

  Når du nu er taget til Færøerne, har du selvfølgelig ikke tænkt dig at sidde og kukkelure på dit hotelværelse. Og selvom du springer lejebil over, er det stadig supernemt at tage på eventyr. Du kan købe et “Travel Card” på enten 4 eller 7 dage. 4 dage koster 500 kr. (250 kr. for børn), og så må du rejse lige så tosset du vil med både bus og færge (Mykines er dog ikke inkluderet her). Du kan købe kortet i informationen i lufthavnen eller ved Thorshavn busterminal.

   

   

  Lejebil på Færøerne

  Du har som sagt base i Thorshavn, hvilket er helt perfekt som udgangspunkt for forskellige eventyr rundt på Færøerne med f.eks. bus. Skulle du have lyst til at tage af sted på egen hånd, så kan du leje en bil – du kan se udvalget på momondo.dk. Lejebil på Færøerne er dog som udgangspunkt ikke billigt.

   

  Du skal være opmærksom på, at de fleste biludlejningsfirmaer i Færøerne (og mange andre lande) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

   

  Færøerne

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Visit Faroe Islands (@visitfaroeislands) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Stories by light (@kristof.massoels) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Visit Faroe Islands (@visitfaroeislands) den

   

  Vis dette opslag på Instagram

   

  Et opslag delt af Visit Faroe Islands (@visitfaroeislands) den

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Se rejsen her