• 31 maj 2018

  Marokkansk solrejse til efteråret: 1 uge på et superlækkert 4* strandhotel ved Agadir til kun 2.167 kr. inkl. fly og morgenmad

  Jeg ved godt, at vejret i Danmark p.t. slår rekorder på stribe. Og derfor kan det forståeligt nok være lidt svært at bekymre sig om efterårets kolde og triste vejr. Men hvis du allerede nu gerne vil have styr på efterårets solrejse, så har jeg fundet tilbuddet til dig! Du skal en tur til Agadir – Marokkos fantastiske strandparadis! Byen ligger helt ud til Atlanterhavet, og med 300 årlige solskinsdage og temperaturer omkring 30 grader i november er Agadir det perfekte sted til en strand- og solferie i efteråret!

  Efterårsrejse til Marokko
  september - december
  2.167 kr.
  København
  Agadir
  Hotel i Agadir
  f.eks. det 4* Sol House Taghazout
  1.173 kr.
  315 euro svarer til 2.345 kr.
  Billige fly til Agadir
  inkl. 10 kg håndbagage
  994 kr.
  Hotel
  1.173 kr.
  Fly
  994 kr.
  Total (pr.person)
  2.167 kr.

  Hotel

  Tager man til en stranddestination som Agadir, er det altid fedt med et hotel tæt på stranden. Så det har jeg fundet! På trivago.dk har jeg nemlig fundet det superflotte 4* Sol House Taghazout Bay Surf (4 ud af 5 på TripAdvisor og Certificate of Excellence), der tilbyder virkeligt lækre bungalows. Og her kan man da tale om et strandresort – du har nemlig kun 2 minutter ned til stranden!

  Selvom stranden er hotellets nærmeste nabo, har du stadig en lækker udendørs pool til rådighed. Herudover finder du spa-center, bar, gratis parkering og gratis wi-fi på hotellet. Elsker du at være aktiv på din ferie, finder du næppe et bedre hotel – Sol House Taghazout tilbyder nemlig et udvalg af spændende aktiviteter som surfing, yoga og windsurfing! (Vil du bare gerne dase en uge på stranden, er Sol House stadig et supergodt valg!). Og drømmer du om at opleve lidt mere af Marokko, tilbyder hotellet desuden også biludlejning.

  Prisen for et dobbeltværelse i en hel uge er 315 euro (2.345 kr.) inkl. morgenmad. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 1.173 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Agadir, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

  Fly

  Lige nu kan du på prissammenligningssiden travelmarket.dk finde en masse billige fly fra København til Agadir i efteråret og den tidlige vinter – fra september til december. Det er Air Arabia, som udbyder fly til ca. 1.000 kr. inkl. 10 kg håndbagage. Du finder som regel de billige billetter med afgange på onsdage og søndage. I efterårsferien har de desværre sørget for at skrue priserne markant op.

  Det er desværre ikke muligt at finde tilsvarende billige fly fra Jylland.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 14.11. – 21.11. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 19.09. – 26.09.
  • 03.10. – 10.10.
  • 24.10. – 31.10.
  • 31.10. – 07.11.
  • 14.11. – 21.11.
  • 18.11. – 25.11.
  • 21.11. – 28.11.
  • 28.11. – 05.12.
  • 05.12. – 12.12.
  • 12.12. – 19.12.
  • Og flere

   

  Transport til/fra hotellet

  Hotellet ligger ikke i Agadir men ca. 18 km nord for byen. Derfor har du heller ikke de store valgmuligheder ift. transport. Du kan tage en taxi for ca. 150 kr. pr. person.

   

  Hotel-indtryk

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  7 kommentarer til Marokkansk solrejse til efteråret: 1 uge på et superlækkert 4* strandhotel ved Agadir til kun 2.167 kr. inkl. fly og morgenmad

  1. Trine og Ronni says:

   Hej! Lækkert tilbud
   Hvad vil prisen være for 2 personer i februar fra Spanien(Malaga) til Marokko, med hotel inkl.? Og hvordan er vejret i februar?
   Glæder os til at høre fra jer

  2. Ida says:

   Hej!
   Jeg kan ikke få den samme billige pris på hotellet som du… to voksne og et barn – 3 år – d. 7.-14./1-2018; da bliver prisen på det hotel du anbefaler over 6000kr for en uge,,, hvad gør jeg forkert?

   Tak for for et fantastisk site!! Godt arbejde!
   Bedste hilsner på en regnfuld tirsdag ☀️

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Ida 🙂

    Tak for de pæne ord 😉

    Jeg forstår ikke helt, hvordan du får de 6.000 kr. Jeg har lige været inde og prøve selv og fik en pris på 3.361 (dvs. 1.680 kr. pr. person). Her er hvad jeg gjorde:

    Klik på hotellinket ovenfor.

    Ændr datoerne til 07.01. og 14.01. og klik på “Se tilbud”.

    Nu kommer du ind på Elvoline, hvor du kan tilføje et barn og efterfølgende angive barnets alder.

    Så ender du med en pris på de 3.361 kr. (se screenshot nedenfor)

    http://ibb.co/k6Zmxm

  3. Maibritt says:

   Hej.
   Hvad vil prisen være for 2 voksne og to børn en på 9 og en på 7 år?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Maibritt 🙂

    På Trivago kan du selv indstille antallet af personer. Det kan du gøre ved at klikke på feltet, hvor der står “dobbeltværelse”. Der vælger du “familieværelse”, og så kan du indtaste antallet af børn og børnenes alder.

    Så får du priserne for familieværelser 🙂

    Det har jeg gjort for dig her: https://rejsespejder.dk/dh76 😉

  se fly se hotel