• 07 feb 2019

  Caribiske strande i Europa: 1 uge på Korsika med 3* hotel og fly til kun 1.782 kr.

  Endelig! Jeg har længe haft lyst til at skrive en artikel om Korsika – en ufattelig naturskøn fransk ø i Middelavet lidt sydøst for Cote d’Azur. Men det er næsten altid megadyrt at rejse dertil. Lige nu kan du dog faktisk finde tre superbillige afgange i foråret plus én i august! Korsika byder på nogle af Middelhavets allersmukkeste strande, som man ellers kun kender fra Caribien! Øen bliver også kaldt for bjerget i havet, idet to tredjedele af øen udgøres af en bjergkæde. Og det er en både fascinerende og ubeskriveligt flot oplevelse at se, hvor hurtigt øen fuldstændig kan skifte karakter over korte afstande. Det ene øjeblik kan du nyde synet af himmelske strande og flotte kystbyer, mens du det næste øjeblik beskuer imponerende bjergtinder!

  Middelhavsferie på Korsika
  maj + 17.08. - 24.08.
  1.782 kr.
  København
  Bastia
  Hotel på Korsika
  f.eks. det 3* Résidence Odalys Acqua Linda & Acqua Bella
  929 kr.
  OBS! Der er faktisk plads til 4 personer
  Billige fly til Korsika
  inkl. 10 kg håndbagage
  853 kr.
  1. Sørg for at du videresendes til Norwegian
  2. I bunden af bookingsiden skal du indtaste rabatkoden "1906BIGSALE"
  3. Prisen med rabat
  Hotel
  929 kr.
  Fly
  853 kr.
  Total (pr.person)
  1.782 kr.

  Hotel på Korsika

  Korsika er en af Middelhavets største øer, så udbuddet af hoteller er ganske fint – omend en del af hotellerne ligger i den halvdyre ende af skalaen. I dette eksempel har jeg dog fundet et glimrende overnatningssted i den budgetvenlige afdeling.

   

  Det 3* Résidence Odalys Acqua Linda & Acqua Bella (4 ud af 5 på TripAdvisor) ligger i Poggio Mezzana på den østlige kyststrækning, der populært kaldes Costa Verde. Her får du superfine ferielejligheder tæt på sandstranden og forholdsvis tæt på Bastia, hvor du lander.

   

  Lejlighederne er fuldt udstyrede og har egen terrasse. Résidence Odalys har også en udendørs swimmingpool, men booking.com skriver dog, at den først åbner til juni – hvilket lyder lidt mærkeligt. Stranden ligger heldigvis tæt på, og ellers finder du både legeplads, udendørs bowlingområde og en sportsplads på ejendommen.

   

  Prisen for en lejlighed i en hel uge ligger på 1.858 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 929 kr. pr. person. Vær dog opmærksom på, at lejligheden har en sovesofa, så man kan faktisk klemme op til 4 personer ind i lejligheden. Og så vil prisen blot blive endnu lavere.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Korsika, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Billige fly til Korsika

  Koriska er normalt en ekstremt dyr destination. Lige nu kan du dog finde tre hammerbillige afgange hos Norwegian i maj til under 1.000 kr. plus en enkelt afgang i august til ca. 1.500 kr. I eksemplet ovenfor har jeg fundet billetter fra København til Bastia fra lørdag den 11.05. til lørdag den 18.05. til kun 853 kr. inkl. 10 kg håndbagage.

   

  Vær opmærksom på, at Norwegian lige nu kører et udsalg. Så når du kommer ind på deres bookingside, kan du benytte dig af rabatkoden “1906BIGSALE” – så sparer du ca. 100 kr.

   

  Udover afgangen fra den 11.05. til den 18.05. kan du også finde billige fly fra den 27.04. til den 04.05., fra den 04.05. til den 11.05. og fra den 17.08. til den 24.08. På alle andre datoer ligger priserne for tur/retur-billetter på minimum 2.854 kr.!

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hotellet ligger kun ca. 20 kilometer fra Bastia Lufthavn, men der er umiddelbart ikke specielt meget offentlig transport. En taxi fra lufthaven til hotellet koster dog kun i omegnen af 225 kr. pr. person (baseret på priser fra corsica-taxis.com). Men du bør helt sikkert overveje at leje en bil!

   

   

  Lejebil

  En lejebil på Korsika vil i den grad gøre underværker for din ferie, hvis du spørger mig! Med en lejebil har du nemlig den ultimative frihed til at opleve hele øen. Og faktisk kan du leje en bil ganske billigt.

   

  Nedenfor har jeg fundet et tilbud på en lejebil i en hel uge til kun 350 kr. pr. person. Bilen får en 8,8 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og kan afhentes i lufthavnsterminalen. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Frankrig (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og afhentning i lufthavnsterminalen
  350 kr.

   

  Korsika i billeder

   

  Palombaggia Beach

   

  Erbalunga

   

  Bonifacio

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  9 kommentarer til Caribiske strande i Europa: 1 uge på Korsika med 3* hotel og fly til kun 1.782 kr.

  1. Tine says:

   Hej. Hvordan bliver man vidrestillet til Norwegians hjemmeside. Jeg har også prøvet at gå direkte på deres hjemmeside. Kan kun finde prisen i aug til lige over 4000 pr næse for fly

  2. Seb says:

   Hej
   Ved du om der er sengetøj og håndklæder med i prisen på Lejligheden eller om det er noget man skal tilkøbe, syntes ikke jeg kan finde oplysninger herom?
   VH Seb

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Seb 🙂

    Hvis du klikker på “lejlighed med 2 værelser” inde på bookingsiden, ser det ud til, at det er med. Men hvis du vil være helt sikker, kan du evt. sende en mail til hotellet 🙂

  3. Gammelskrot says:

   Hejsa
   Tak for fantastisk Site med rejseforslag lige efter min smag. Har benyttet en del af dine forslag med stor fornøjelse, succes og besparelse;-)!! Snupper også lige Korsika med som længe har ligget på Bucket Listen.
   Håber du bliver ved;-)
   Hilsen trofast fan!!

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Gammelskrot 🙂

    Tusind tak for din fine kommentar – det er jeg virkelig glad for at høre!

    Jeg håber, at du får alletiders ferie til Korsika. Jeg er overhovedet ikke det mindste misundelig … 😉

  4. Liv says:

   Hej
   Hvordan med gode rejse tilbud omkring Grundlovsdag? Fra Kbh?
   Tak for de mange fine ideer- vi rejser, efter din beskrivelse, til Kreta
   Hilsen liv

   • Rejsespejder_MG says:

    Hej Liv,

    Tak for de fine ord, det er jeg rigtig glad for! 🙂

    Nu ved jeg ikke helt, hvor du vil hen og hvor længe du vil afsted, men jeg har lavet en søgning til dig her

    Her kan du i højre side af skærmen se et kort, hvor der er en oversigt over destinationer, der passer til dine ønsker 🙂

    Hvis du har lidt is i maven og har mod på at vente lidt endnu, kan priserne falde tættere på grundlovsdag 😉

    Sig endelig til, hvis du har spørgsmål 🙂

  5. Allan says:

   Fond gerne flere rejser ud fra Aalborg

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Allan 🙂

    Jeg leder skam også 😉 I går skrev jeg f.eks. om en rejse til London, hvor man rejste fra Aalborg. Men jeg skal nok fortsat holde øje med fly fra Aalborg 🙂

  se fly se hotel