• 27 feb 2020

  Forårstur til Korsika: 1 uge med hotel og fly fra kun 1.892 kr.

  Én af Middelhavets allersmukkeste øer er uden tvivl Korsika – en ufatteligt naturskøn fransk ø i Middelavet lidt sydøst for Cote d’Azur. Problemet med Korsika er dog, at det næsten altid er megadyrt at rejse dertil. Men lige nu kan du faktisk finde en håndfuld billige flybilletter i april og maj plus én i oktober. Korsika byder på nogle af Middelhavets allersmukkeste strande, som man ellers kun kender fra Caribien. Øen bliver også kaldt for bjerget i havet, da to tredjedele af øen udgøres af en bjergkæde. Og det er en både fascinerende og ubeskriveligt flot oplevelse at se, hvor hurtigt øen fuldstændig kan skifte karakter over korte afstande. Det ene øjeblik kan du nyde synet af himmelske strande og flotte kystbyer, mens du det næste øjeblik beskuer imponerende bjergtinder!

  Middelhavsferie på Korsika
  april og oktober
  fra1.892 kr.
  København
  Bastia
  Billige fly til Korsika
  786 kr.
  OBS: Når du kommer ind på Norwegians bookingside, kan du bruge rabatkoden 2009bigsale
  Så ender du med en pris på kun 786 kr.
  Hotel på Korsika
  f.eks. det 3* Résidence Odalys Acqua Bella
  1.106 kr.
  Hotel
  1.106 kr.
  Fly
  786 kr.
  Total (pr.person)
  1.892 kr.

  Billige fly til Korsika

  Koriska er normalt en ekstremt dyr destination. Lige nu kan du dog finde billige afgange hos Norwegian i både april og maj til mellem ca. 800 og 1.600 kr. plus en enkelt afgang i oktober til ca. 1.400 kr.

   

  I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter fra København til Bastia fra lørdag den 11. april til lørdag den 18. april til kun 866 kr. Denne pris kan du dog reducere til 786 kr., hvis du gør brug af Norwegians rabatkode “2009bigsale” (som gælder til og med den 1. marts). Du skal udfylde kampagnefeltet nederst på Norwegians bookingside.

   

  Fordi du flyver med Norwegian, må du som udgangspunkt have en lille taske med, som kan være under dit sæde (30 x 20 x 38 cm). Vil du have mere håndbagage med, kan det tilkøbes på Norwegians bookingside.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  (afgange alle lørdage fra april til oktober)

  • 11.04. – 18.04.
  • 18.04. – 25.04.
  • 02.05. – 09.05.
  • 09.05. – 16.05.
  • 16.05. – 23.05.
  • 23.05. – 30.05.
  • 30.05. – 06.06.
  • 17.10. – 24.10.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

   

  Hotel på Korsika

  Korsika er en af Middelhavets største øer, så udbuddet af hoteller er ganske fint – omend en del af hotellerne ligger i den halvdyre ende af skalaen. I dette eksempel har jeg dog fundet et glimrende overnatningssted i den budgetvenlige afdeling.

   

  Det anmelderroste Résidence Odalys Acqua Bella ligger i Poggio Mezzana på den østlige kyststrækning, der populært kaldes Costa Verde. Her får du superfine ferielejligheder tæt på sandstranden. Samtidig ligger hotellet forholdsvis tæt på Bastia, hvor du lander.

   

  Lejlighederne er fuldt udstyrede og har egen terrasse. Herudover finder du både udendørs swimmingpool (sæsonåben), legeplads, udendørs bowlingområde og en sportsplads på ejendommen. Til prisen får du altså rigtigt fine faciliteter.

   

  Jeg har i dette eksempel fundet et 7-nætters ophold fra lørdag den 11. april til lørdag den 18. april til 2.212 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 1.106 kr. pr. person. Prisniveauet for lignende ophold ligger ret stabilt omkring 300-400 kr. pr. nat i april.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Korsika, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hotellet ligger kun ca. 20 kilometer fra Bastia Lufthavn, men der er umiddelbart ikke specielt meget offentlig transport. En taxi fra lufthaven til hotellet koster dog kun i omegnen af 225 kr. pr. person (baseret på priser fra corsica-taxis.com). Men du bør helt sikkert overveje at leje en bil!

   

   

  Lejebil

  En lejebil på Korsika vil i den grad gøre underværker for din ferie, hvis du spørger mig! Med en lejebil har du nemlig den ultimative frihed til at opleve hele øen. Og faktisk kan du leje en bil ganske billigt. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Frankrig (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Lejebiler

   

   

  Korsika i billeder

  Palombaggia Beach

   

  Erbalunga

   

  Bonifacio

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  12 kommentarer til Forårstur til Korsika: 1 uge med hotel og fly fra kun 1.892 kr.

  1. Peter says:

   Jeg elsker simpelthen den ø – og er specielt forelsket i østsiden af øen. Østkysten er et lidt overset område på øen, de fleste oplever de mere pulserende områder som Bonifacio, Calvi og Ajaccio – men østkysten kan tilgengæld byde på mere ro og helt sindsygt lækre strande.

   Vi har været der en del gange og kan læse mere om østkysten af Korsika her https://eventyrsstyrelsen.dk/korsikas-oestkyst/

   Kan kun opfordre for vildt til at besøge Korsika. Vi har været er 4 gange og jeg kommer helt sikkert tilbage …

   MVH
   Peter / Eventyrsstyrelsen.dk

  2. Saaaarr says:

   Hvad med billige rejser i påsken?

  3. Tine says:

   Hej. Hvordan bliver man vidrestillet til Norwegians hjemmeside. Jeg har også prøvet at gå direkte på deres hjemmeside. Kan kun finde prisen i aug til lige over 4000 pr næse for fly

  4. Seb says:

   Hej
   Ved du om der er sengetøj og håndklæder med i prisen på Lejligheden eller om det er noget man skal tilkøbe, syntes ikke jeg kan finde oplysninger herom?
   VH Seb

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Seb 🙂

    Hvis du klikker på “lejlighed med 2 værelser” inde på bookingsiden, ser det ud til, at det er med. Men hvis du vil være helt sikker, kan du evt. sende en mail til hotellet 🙂

  5. Gammelskrot says:

   Hejsa
   Tak for fantastisk Site med rejseforslag lige efter min smag. Har benyttet en del af dine forslag med stor fornøjelse, succes og besparelse;-)!! Snupper også lige Korsika med som længe har ligget på Bucket Listen.
   Håber du bliver ved;-)
   Hilsen trofast fan!!

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Gammelskrot 🙂

    Tusind tak for din fine kommentar – det er jeg virkelig glad for at høre!

    Jeg håber, at du får alletiders ferie til Korsika. Jeg er overhovedet ikke det mindste misundelig … 😉

  6. Liv says:

   Hej
   Hvordan med gode rejse tilbud omkring Grundlovsdag? Fra Kbh?
   Tak for de mange fine ideer- vi rejser, efter din beskrivelse, til Kreta
   Hilsen liv

   • Rejsespejder_MG says:

    Hej Liv,

    Tak for de fine ord, det er jeg rigtig glad for! 🙂

    Nu ved jeg ikke helt, hvor du vil hen og hvor længe du vil afsted, men jeg har lavet en søgning til dig her

    Her kan du i højre side af skærmen se et kort, hvor der er en oversigt over destinationer, der passer til dine ønsker 🙂

    Hvis du har lidt is i maven og har mod på at vente lidt endnu, kan priserne falde tættere på grundlovsdag 😉

    Sig endelig til, hvis du har spørgsmål 🙂

  7. Allan says:

   Fond gerne flere rejser ud fra Aalborg

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Allan 🙂

    Jeg leder skam også 😉 I går skrev jeg f.eks. om en rejse til London, hvor man rejste fra Aalborg. Men jeg skal nok fortsat holde øje med fly fra Aalborg 🙂

  se fly se hotel