• 03 Jul 2023

  Rejse til Korsika: 1 uge på et 3* hotel fra kun 3.129 kr. p.p. inkl. fly

  Én af Middelhavets allersmukkeste øer er uden tvivl Korsika – en ufatteligt naturskøn fransk ø lidt sydøst for Cote d’Azur. Problemet med Korsika er dog, at det næsten altid er megadyrt at rejse dertil. Men lige nu kan du faktisk finde et par billige flybilletter. Korsika byder på nogle af Middelhavets allersmukkeste strande, som man ellers kun kender fra Caribien. Øen bliver også kaldt for bjerget i havet, da to tredjedele af øen udgøres af en bjergkæde. Og det er en både fascinerende og ubeskriveligt flot oplevelse at se, hvor hurtigt øen fuldstændig kan skifte karakter over korte afstande. Det ene øjeblik kan du nyde synet af himmelske middelhavsstrande og flotte kystbyer, mens du det næste øjeblik beskuer imponerende bjergtinder! 🏝🇫🇷

  Middelhavsferie på Korsika
  august
  fra3.129 kr.
  København
  Bastia
  Hotel på Korsika
  f.eks. det 3* Residence Cabanaccia
  2.119 kr.
  Prisen pr. nat for et topersoners værelse
  Totalprisen for 2 personer (7 nætter)
  Billige fly til Korsika
  1.010 kr.
  Hotel
  2.119 kr.
  Fly
  1.010 kr.
  Total (pr.person)
  3.129 kr.

   

  Rejse til Korsika – hotel

  Korsika er en af Middelhavets største øer, så udbuddet af hoteller er ganske fint – omend en del af hotellerne ligger i den halvdyre ende af skalaen. I dette eksempel har jeg fundet et hyggeligt, trestjernet hotel i den budgetvenlige afdeling.

   

  Det drejer sig om det charmerende Résidence Cabanaccia (4 ud af 5 på Tripadvisor).

   

  Hotellet ligger på Korsikas vestkyst – kun 800 meter fra landsbyen Serreria og 5 kilometer fra Porto. Og hvad, der er endnu bedre, er, at der kun er ca. 1,5 kilometer til stranden Bussaglia.

   

  Er du mere til pool, så har hotellet også en skøn en af slagsen samt en dejlig solterrasse – begge omgivet af en frodig have. Og så er der også en bar, hvor du kan forsyne dig med en drink, når du trænger til noget læskende 😉

   

  Værelserne er meget basale, men de har, hvad man skal bruge som fladskærms-tv, eget badeværelse og aircondition.

   

  Fra lørdag den 26. august til lørdag den 2. september koster en studiolejlighed (med plads til 4 personer) i alt 4.237 kr. Ved en rejse for 2 personer bliver prisen derfor kun 2.119 kr. pr. person. Og selvfølgelig mindre hvis I rejser flere.

   

  Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel på Korsika, skal du naturligvis være velkommen til selv at finde et andet hotel.

   

  Korsika

  Korsika

  Korsika

  Korsika

   

  Rejse til Korsika – fly

  Korsika er normalt en ekstremt dyr destination. Og det er den sådan set stadig. Dog kan du i august finde ganske få, men meget billige afgange hos Norwegian til under 2.000 kr. tur/retur.

   

  I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter fra København til Bastia fra lørdag den 26. august til lørdag den 2. september til kun 1.010 kr.

   

  Norwegian tillader altid en lille taske under sædet (maks. 30×20×38 cm). Vil du gerne tilføje håndbagage (til bagagehylden), kan du tilkøbe dette i bookingprocessen (billigst hvis du booker direkte hos Norwegian).

   

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 05.08. – 12.08.
  • 12.08. – 19.08.
  • 19.08. – 26.08.
  • 26.08. – 02.09.

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hotellet ligger et stykke fra Bastia Lufthavn, og der er umiddelbart ikke specielt meget offentlig transport. Derfor synes jeg, du bør overveje at leje en bil.

   

   

  Rejse til Korsika – lejebil

  En lejebil på Korsika vil i den grad gøre underværker for din ferie, hvis du spørger mig! Med en lejebil har du nemlig den ultimative frihed til at opleve hele øen.

  Lejebiler

   

  Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Frankrig (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

   

  Korsika i billeder

  Palombaggia Beach

  Korsika

   

  Erbalunga

  Korsika

   

  Bonifacio

  Korsika

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  14 kommentarer til Rejse til Korsika: 1 uge på et 3* hotel fra kun 3.129 kr. p.p. inkl. fly

  se fly se hotel
  Webview: false