• 26 dec 2017

  Caribiske strande i Europa: 1 uge på Korsika med hotel og fly til kun 1.804 kr.

  Endelig! Jeg har længe haft lyst til at skrive en artikel om Korsika – en ufattelig naturskøn fransk ø i Middelavet lidt sydøst for Cote d’Azur. Men det har både været dyrt og besværligt at rejse dertil. Indtil nu! Norwegian har nemlig fået øjnene op for Korsika og begynder at flyve til øen til maj. Korsika byder på nogle af Middelhavets smukkeste strande, som man ellers kun kender fra Caribien! Øen bliver også kaldt for “bjerget i havet”.  2/3 aføen udgøres nemlig af en bjergkæde. Og det er fascinerende, hvor hurtigt øen fuldstændig kan skifte karakter over korte afstande. Det ene øjeblik kan du nyde synet af himmelske strande og flotte kystbyer, mens du det næste øjeblik beskuer imponerende bjergtinder!

  Middelhavsferie på Korsika
  maj - oktober
  1.804 kr.
  København
  Bastia
  Hotel på Korsika
  f.eks. Residence Les Chenes
  719 kr.
  Billige fly til Korsika
  inkl. 10 kg håndbagage
  1.085 kr.
  Hotel
  719 kr.
  Fly
  1.085 kr.
  Total (pr.person)
  1.804 kr.

  Hotel

  Korsika er en af Middelhavets største øer, så mulighederne ift. hotel er mange. I dette eksempel har jeg på skyscanner fundet et glimrende overnatningssted.

  Residence Les Chenes tilbyder superfine ferielejligheder med swimmingpool og liggestole. Hver lejlighed har desuden tekøkken, privat badeværelse og lidt havemøbler. Lejlighederne ligger ved byen Figareto, der ligger ud til Korsikas nordøstlige kyst.

  Prisen for en lejlighed i en hel uge ligger på 1.437 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 719 kr. pr. person. Som sagt kan du finde hoteller på hele Korsika, og vil du gerne selv sondere terrænet, skal du være velkommen til det. Du kan finde en hoteloversigt her, og enkeltværelser finder du her.

   

  Fly

  Jeg har fundet billige fly fra København til Korsika på momondo. Som jeg fik nævnt i intro’en, er det Norwegian, som begynder at flyve til Korsika til maj. Jeg har f.eks. fundet fly fra den 05.05. – 12.05. til 1.085 kr. . Du kan finde fly fra maj og helt til oktober. De billigste billetter findes i maj og starten af juni. Men også hen over sommeren i august kan du finde billetter til omrking 1.000 kr.

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 05.05. – 12.05. – her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af rejsedatoen).

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 05.05. – 12.05.
  • 19.05. – 26.05.
  • 02.06. – 09.06.
  • 11.08. – 18.08.
  • 18.08. – 25.08.
  • 25.08. – 01.09.
  • Og flere

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Hotellet ligger ca. 20 kilometer fra hotellet. Den billigste måde er med den lokale bus direkte fra lufthavenen til Figareto, som kører 4 gange om dagen. Turen tager omkring 20 minutter og koster 3 Euro. Alternativt kan du også tage en taxa, som kommer til at koste dig omkring 450 kr., så især, hvis man er flere kan det godt betale sig at tage taxen.

   

  Lejebil

  Hvis du gerne vil udforske mere af Korsika, bør du kraftigt overveje en lejebil. Hos rentalcars.com kan du se det store udvalg af lejebiler. Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Frankrig (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Caribiske strande i Europa: 1 uge på Korsika med hotel og fly til kun 1.804 kr.

  1. Allan says:

   Fond gerne flere rejser ud fra Aalborg

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Allan 🙂

    Jeg leder skam også 😉 I går skrev jeg f.eks. om en rejse til London, hvor man rejste fra Aalborg. Men jeg skal nok fortsat holde øje med fly fra Aalborg 🙂

  se fly se hotel