Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 5.492 kr.
rsz_halkidikishutterstock_582180010
Pakkerejser

Europas bedste all inclusive-resort! 1 uge på det eksklusive 5* Ikos Olivia til kun 5.492 kr. inkl. fly og all inclusive

Pakkerejser |

Europas bedste all inclusive-resort! 1 uge på det eksklusive 5* Ikos Olivia til kun 5.492 kr. inkl. fly og all inclusive

Er du klar til at tage all inclusive-luksusferie til det næste niveau? Af alle de luksuriøse all inclusive-rejser jeg i tidens løb har skrevet om, så tager denne her førstepladsen. Med afstand! Hotelkæden Ikos har nemlig nytænkt hele all inclusive-konceptet, og resultatet er et nyt og unikt produkt, som bl.a. er blevet kåret til “Best all-inclusive resort in Europe and the Mediterranean og “2nd best all-inclusive resort in the World”. 

Rendyrket luksus på Ikos i Halkidiki

5.492 kr.

København ✈ Thessaloniki

Hotel i Halkidiki

5.075 kr.

Billige fly til Thessaloniki

417 kr.

Hotel

5.075 kr.

Fly

417 kr.

Total (pr. person):

5.492 kr.

Hotel i Halkidiki

Som du sikkert kunne fornemme i introen, så befinder Ikos Resorts sig i en kategori for sig selv. Ikos kalder deres koncept “INFINITE LIFESTYLE”, hvor de kombinerer gastronomiske oplevelser, service, aktiviteter og design for at skabe den perfekte ferieoplevelse.

Deres flagskib er det 5* resort i Halkidiki ved navn Ikos Olivia (5 ud af 5 på TripAdvisor og Travellers’ Choice Award).

Resortet ligger ved byen Gerakini og byder på en strålende udsigt over Toroneos-bugten. Med en beliggenhed helt ud til kysten har Ikos Olivia naturligvis en kanonlækker privat sandstrand, som i den grad kan gøre venner og familie misundelige derhjemme. Som alternativ til den smukke middelhavstrand har du naturligvis også et fornemt udvalg af tre elegante udendørs pools, en enkelt indendørs pool og udsøgte spafaciliteter.

Værelser er store, rummelige, elegant indrettede og superkomfortable. Og det siger næsten sig selv, at de selvfølgelig er udstyret med wi-fi, aircondition og den slags ting.

Og nu til noget meget vigtigt – maden! Ikos er jo trods alt et all inclusive-hotel. Men glem alt om “kantine-agtige” forhold, som du måske har set på andre all inclusive-resorts. Jeg tør næsten godt love, at de anretninger, du bliver præsenteret for på Ikos Olivia, er bedre end på noget andet all inclusive-hotel, du nogensinde har været på. Alle måltider er nemlig sammensat af michelin-kokke med fokus på ingredienser fra middelhavsområdet! Og vinkælderen er fyldt med mere end 300 forskellige årgangsvine. Som noget helt unikt er du heller ikke kun begrænset til hotellets egne restauranter. Ikos tilbyder nemlig et spændende ‘dine out’-koncept, hvor du i stedet kan kan besøge lokalområdets bedste restauranter!

Hvad koster sådan en uge på Ikos Olivia så? Den er selvfølgelig dyrere, end de fleste andre hoteller her på siden. Men i forhold til alt det du får, er prisen på 5.075 kr. pr. person faktisk slet ikke så tosset (i alt 10.150 kr.). Faktisk vil jeg kalde det et ret vildt tilbud. Kigger du på priserne i f.eks. juli og august, så starter de på den dyre side af 25.000 kr. for et tilsvarende værelse. Så hvis du vil forkæle sig selv med et ophold på Europas allerbedste all inclusive-hotel, så kan du gøre det billigt i særligt april. Og selvom påsken sætter en stopper for de billige fly (priserne ligger omkring 1.000 kr.), så kan du faktisk stadig få en uges ferie i påskeferien fra den 17.04. til den 24.04. til kun 6.314 kr. pr. person med fly, hotel og all inclusive!

I maj falder flypriserne, men her får hotelprisene til gengæld et nyk opad, så en uges ferie i alt vil koste i omegnen af 10.000 kr. pr. person. Men igen skal man huske på, at Ikos Olivia trods alt er et af verdens allerbedste all inclusive-resorts.

Billige fly til Halkidiki

Hvis du vil rejse til skønne Halkidiki, er det billigst at flyve med Ryanair fra København. I skrivende stund kan du finde billetter til priser fra ca. 400 kr. i løbet af foråret fra april til juni. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København den 06.04. til den 13.04. til kun 417 kr.

Hos Ryanair må du som udgangspunkt kun medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45 og 75  kr. ekstra pr. vej.

Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København den 06.04. – 13.04. – her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

Eksempler på billige rejsedatoer

(afgange hver onsdag og lørdag)

  • 06.04. – 13.04.
  • 10.04. – 17.04.
  • 17.04. – 24.04. – PÅSKEN!
  • 17.04. – 24.04.
  • 20.04. – 27.04.
  • 08.05. – 15.05.
  • Og flere

Transport til/fra lufthavnen

Ikos Olivia ligger lidt under 70 km fra lufthavnen. Hvis du spørger mig, vil det være oplagt at leje en bil. Det vil jeg næsten automatisk anbefale til en hvilken som helst ferie i Halkidiki. Hvis ikke du kan/vil leje en bil, kan du alternativt tage en bus fra lufthavnen til Thessaloniki. Herfra kan du så tage en ny bus videre til Gerakini, hvorfra du har du kan tage en taxi det sidste stykke til hotellet.

Lejebil

Jeg vil som sagt klart anbefale at leje en bil. Det kan du gøre for bare 336 kr. pr. person for en hel uge.

Bilen nedenfor får en 9 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og gratis forbindelsesbus. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

Lejebil i 1 uge

336 kr.

Ikos Olivia

Europas bedste all inclusive-resort! 1 uge på det eksklusive 5* Ikos Olivia til kun 5.492 kr. inkl. fly og all inclusive

Europas bedste all inclusive-resort! 1 uge på det eksklusive 5* Ikos Olivia til kun 5.492 kr. inkl. fly og all inclusive

Europas bedste all inclusive-resort! 1 uge på det eksklusive 5* Ikos Olivia til kun 5.492 kr. inkl. fly og all inclusive

Europas bedste all inclusive-resort! 1 uge på det eksklusive 5* Ikos Olivia til kun 5.492 kr. inkl. fly og all inclusive

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Europas bedste all inclusive-resort! 1 uge på det eksklusive 5* Ikos Olivia til kun 5.492 kr. inkl. fly og all inclusiveEuropas bedste all inclusive-resort! 1 uge på det eksklusive 5* Ikos Olivia til kun 5.492 kr. inkl. fly og all inclusive

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud