• 15 dec 2018

  Europas bedste all inclusive-resort! 1 uge på det eksklusive 5* Ikos Olivia til kun 5.278 kr. inkl. fly og all inclusive

  Er du klar til at tage all inclusive-luksusferie til det næste niveau? Af alle de luksuriøse all inclusive-rejser jeg i tidens løb har skrevet om, så tager denne her førstepladsen. Med afstand! Hotelkæden Ikos har nemlig nytænkt hele all-inclusive konceptet og resultatet er et nyt og unikt produkt, som bl.a. blev kåret som “Best all-inclusive resort in Europe and the Mediterranean og “2nd best all-inclusive resort in the World”

  Rendyrket luksus på Ikos i Halkidiki
  april - juni
  5.278 kr.
  København
  Thessaloniki
  Hotel i Halkidiki
  f.eks. det 5* Ikos Olivia
  4.681 kr.
  OBS! Det er en fejl, at trivago skriver morgenmad. Ikos Olivia er et all inclusive-hotel
  Billige fly til Thessaloniki
  597 kr.
  Hotel
  4.681 kr.
  Fly
  597 kr.
  Total (pr.person)
  5.278 kr.

  Hotel i Halkidiki

  Som du sikkert kunne fornemme i introen, så befinder Ikos Resorts sig i en kategori for sig selv. Ikos kalder konceptet “INFINITE LIFESTYLE”. Som kombinerer gastronomiske oplevelser, service, aktiviteter og design for at skabe den perfekte ferieoplevelse.

  Deres flagskib er det 5* resort i Halkidiki ved navn Ikos Olivia (5 ud af 5 på TripAdvisor og Travellers’ Choice Award).

  Resortet ligger ved byen Gerakini og byder på en strålende udsigt over Toroneos-bugten. Med en beliggenhed helt ud til kysten har Ikos Olivia naturligvis en kanonlækker privat sandstrand, som i den grad kan gøre venner og familie misundelige derhjemme. Som alternativ til den smukke middelhavstrand har du naturligvis også et fornemt udvalg af tre elegante udendørs pools, en enkelt indendørs pool og udsøgte spafaciliteter.

   

  Værelser er store, rummelige, elegant indrettede og superkomfortable. Og det siger næsten sig selv, at de selvfølgelig er udstyret med wi-fi, aircondition og den slags ting.

   

  Og nu til noget meget vigtigt – maden! Ikos er jo trods alt et all inclusive-hotel. Men glem alt om “kantine-agtige” forhold, som man måske har set på andre all-inclusive resorts. Jeg tør næsten godt love, at de anretninger, du bliver præsenteret for på Ikos Olivia, er bedre end på noget andet all inclusive-hotel, du nogensinde har været på. Alle måltider er nemlig sammensat af michelin-kokke med fokus på ingredienser fra hele middelhavsområdet! Og vinkælderen er fyldt med mere end 300 forskellige årgangsvine. Som noget helt unikt er du heller ikke kun begrænset til hotellets egne restauranter. Ikos tilbyder nemlig en spændende ‘dine out’-koncept, hvor du i stedet kan kan besøge lokalområdets bedste restauranter!

   

  Hvad koster sådan en uge på Ikos Olivia så? Den er selvfølgelig dyrere, end de fleste andre hoteller her på siden. Men i forhold til alt det du får, er prisen på 4.681 kr. pr. person faktisk slet ikke så tosset (i alt 9.361 kr.). Faktisk vil jeg kalde det et ret vildt tilbud. Kigger du nemlig på priserne i juli og august så ligger priserne på den dyre side af 25.000 kr. for et tilsvarende værelse. Så hvis du vil forkæle sig selv med et ophold på Europas allerbedste all inclusive-hotel, så kan du gøre det billigt her til foråret!

   

   

  Billige fly til Halkidiki

  Hvis du vil rejse til skønne Halkidiki, er det billigst at flyve med Ryanair fra København. I skrivende stund kan du finde billetter til priser fra ca. 600 kr. i løbet af foråret fra april til juni. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra København den 10.04. – 17.04. til kun 597 kr.

   

  Hos Ryanair må du som udgangspunkt kun medbringe en mindre håndtaske. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, skal du booke billetten med prioritet. Dette koster mellem 45 og 75  kr. ekstra pr. vej.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København den 10.04. – 17.04. – her er nogle andre billige afgange (husk at hotelpriserne kan variere afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  (afgange hver onsdag og lørdag)

  • 03.04. – 10.04.
  • 10.04. – 17.04.
  • 04.05. – 11.05.
  • 11.05. – 18.05.
  • 18.05. – 25.05.
  • 22.05. – 29.05.
  • 01.06. – 08.06.
  • 05.06. – 12.06.
  • Og flere

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Ikos Olivia ligger lidt under 70 km fra lufthavnen. Hvis du spørger mig, vil det være oplagt at leje en bil. Det vil jeg næsten automatisk anbefale til en hvilken som helst ferie i Halkidiki. Hvis ikke du kan/vil leje en bil, kan du alternativt tage en bus fra lufthavnen til Thessaloniki. Herfra kan du så tage en ny bus videre til Gerakini, hvorfra du har du kan tage en taxi det sidste stykke til hotellet.

   

   

  Lejebil

  Jeg vil som sagt klart anbefale at leje en bil. Det kan du gøre for bare 333 kr. pr. person for en hel uge.

   

  Bilen nedenfor får en 9 ud af 10-rating på skyscanner og kommer med fri kilometer, fair brændstofpolitik og gratis forbindelsesbus. Herudover har den også forsikring (dog med selvrisiko – så tjek om din rejseforsikring dækker den).

   

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Grækenland (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

  Lejebil i 1 uge
  inkl. fri kilometer, fair brændstofpolitik og gratis forbindelsesbus
  333 kr.

   

   

  Ikos Olivia

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  5 kommentarer til Europas bedste all inclusive-resort! 1 uge på det eksklusive 5* Ikos Olivia til kun 5.278 kr. inkl. fly og all inclusive

  1. Mia says:

   Hej Rejsespejder, synes ikke at prisen passer på de lidt senere datoer du nævner. Mon der er chance for at priserne falder igen, eller er jeg for sent ude? Hilsen Mia

   • Rejsespejder says:

    Hej Mia,
    beklager det sene svar! Ja det kan jeg godt se :/. Ja, jeg vil nok anbefale at vente. Ellers findes der også andre lækre (måske ikke lige så unikke) hoteller i området. Men jeg skal også holde øje og opdatere artiklen, hvis jeg kan se at prisen falder :).

  2. Lars says:

   Kan ikke finde det til mindre end 9000 kr for hotellet for en uge?

   • allan says:

    det er også det det koster. dvs. 4500 kr. per person hvis i er 2. latterligt billigt, all inclusive. Vi elsker rejsespejderen

    • Rejsespejder_SB says:

     Hej Lars og Allan 🙂

     Tak for kommentarerne – og tak for de rosende ord, Allan 😉

     Som Allan skriver, skal man huske på, at værelset er til 2 personer. Derfor er man også 2 til at splejse prisen 🙂

  se fly se hotel