• 19 okt 2017

  Europa-rundrejse: flyv til 4 europæiske storbyer på 10 dage til kun 604 kr.

  Shopping i London, romantiske oplevelser i Venedig, strand i Barcelona, eller en tur til Budapest? Ja nogen gange kan det være rigtig svært at beslutte sig, hvor man skal holde sin næste storbyferie – men hvorfor ikke besøge alle 4 på samme tur! Med fem superbillige enkeltbilletter kan du få en uforglemmelig rundtur i Europa, der tager dig fra lille Danmark til London, Venedig, Barcelona og Budapest, før du vender snuden hjem igen. Dette er blot et eksempel og du kan i princippet sammensætte din egen rundtur til ca. samme pris – især i lavsæsonen fra november til april.

  Europa rundt i fly
  604 kr.
  Aalborg, Aarhus, Billund eller København
  London, Venedig, Barcelona og Budapest

  London

  Første destination er fabelagtige London! Faktisk er London i sig selv grund nok til at vælge fly frem for bil. Det ville nemlig ikke være nemt at planlægge bilferie til London. Og du kan næsten altid finde superbillige billetter til den engelske hovedstad. Her har jeg f.eks. fundet en enkeltbillet fra Aalborg med Ryanair d. 20.01. til 73 kr. inkl. 10 kg håndbagage. Det er sådan set lige meget, hvor i landet du rejser fra, for du kan finde enkeltbilletter til under 100 kr. fra både Aarhus, Billund, København og Aalborg.

  I London får du i dette eksempel 3 herlige dage til at slå dig løs, før turen går videre til Italien og Venedig!

  Fly til London
  f.eks. fra Aalborg inkl. 10 kg håndbagage
  Hotel i London

  Venedig

  Skønne Venedig er charmerende som få andre byer med alle dens kanaler, gondoler og smukke arkitektur! Og så er den billig at flyve til fra London – du kan få en enkeltbillet hos Ryanair d. 23.01. til kun 109 kr. inkl. 10 kg håndbagage. I Venedig vil jeg anbefale dig at se Sukkenes Bro og Markuspladsen – og så vil en tur i en gondol da heller ikke være værst?

  På denne rundrejse tilbringer du 2 hele dage i Venedig, før du sætter kursen sydvest mod Barcelona!

  Fly til Venedig
  inkl. 10 kg håndbagage
  Hotel i Venedig

  Barcelona

  Barcelona er uden tvivl en af Europas mest forførende og spektakulære storbyer! Barcelona har den livskraft og puls, som kendetegner en rigtig storby. Den catalanske hovedstad byder på unik arkitektur og en overflod af stemningsfulde, charmerende gader, hvor du kan shoppe løs og udforske det himmelske middelhavskøkken. Her har jeg fundet en billig enkeltbillet fra Venedig til Barcelona til kun 112 kr. inkl. 10 kg håndbagage den 25.01.

  Du får her 4 dage i Barcelona, før sidste stop på turen går til Ungarns undervurderede hovedstad Budapest!

  Fly til Barcelona
  inkl. 10 kg håndbagage
  Hotel i Barcelona

  Budapest

  Ungarns hovedstad er altså en suveræn storby, hvor du sammenlignet med så mange andre storbyer får rigtig meget for pengene. En enkeltbillet fra Barcelona med Ryanair den 28.01. koster 213 kr. inkl. 10 kg håndbagage (faktisk turens dyreste billet). Sørg for at se den storslåede parlamentsbygning ved Donau-floden, mens I er her!

  I eksemplet her får du halvanden dag i skønne Budapest. Herefter går turen hjem mod gode, gamle Danmark.

  Fly til Budapest
  inkl. 10 kg håndbagage
  Hotel i Budapest

  Danmark

  Fra Budapest kan du ofte flyve rigtig billigt til både København og Billund med Ryanair. F.eks. har jeg her fundet en billet til Billund den 20.01. inkl. 10 kg håndbagage til kun 97 kr.

  Fly til Danmark
  f.eks. til Billund inkl. 10 kg håndbagage

  Hermed er din Europa-rundrejse slut. I alt har du tilbragt lidt over 9 timer i et fly – hvilket er en brøkdel af transporttiden i bil eller tog – og set 4 af Europas ikoniske storbyer! Du skal selvfølgelig være velkommen til at skræddersy din egen Europa-turné. Mulighederne er mange. Bruxelles, Rom, Madrid, Berlin, Prag, Paris, osv. osv. Du bestemmer!

   

  • Fly til London 73 kr.
  • Fly til Venedig 109 kr.
  • Fly til Barcelona 112 kr.
  • Fly til Budapest 213 kr.
  • Fly til København 97 kr.
  • Pris i alt: 604 kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *