Rejsespejder er en kommerciel side. Vi finder på daglig basis virkeligt gode rejsetilbud, og vi tjener penge på, at du i sidste ende booker tilbuddene m.fl. Dette har dog ingen indflydelse på priserne eller lignende.

fra 677 kr.
rsz_shutterstock_573530380
Fly

Europa-rundrejse: flyv til 4 europæiske topdestinationer til kun 677 kr.

Fly |

Europa-rundrejse: flyv til 4 europæiske topdestinationer til kun 677 kr.

Shopping i London, strandferie på Mallorca, romantik i Milano eller østeuropæisk storbyferie i Budapest? Ja, nogle gange kan det være ualmindeligt svært at beslutte sig for, hvor man skal holde sin næste ferie. Men hvorfor ikke besøge alle fire på samme tur! Med fem superbillige enkeltbilletter kan du nemlig få en uforglemmelig rundtur i Europa, der tager dig fra lille Danmark til London, Mallorca, Milano og Budapest, før du vender snuden hjem igen. Dette er selvfølgelig blot et eksempel, og du kan i princippet sammensætte din egen rundtur til helt andre destinationer til ca. samme pris!

Europa rundt i fly

677 kr.

Aalborg, Aarhus, Billund eller København ✈ London, Mallorca, Milano og Budapest (og mange flere)

London

London skyline

Første destination er fabelagtige London! Faktisk er London i sig selv grund nok til at vælge fly frem for bil. Det ville nemlig ikke være nemt at planlægge bilferie til London. Og du kan næsten altid finde superbillige billetter til den engelske hovedstad. I dette eksempel har jeg f.eks. fundet en billig afgang fra København mandag den 8. juni til kun 96 kr. hos Ryanair. Fordelen ved at starte med London er desuden, at du kan finde enkeltbilletter til omkring 100 kr., uanset om du flyver fra Aarhus, Billund, København eller Aalborg.

I London får du i dette eksempel 2 nætter, før turen går videre til Spanien og strandparadiset Mallorca!

Fly til London

Billund

Aalborg

Aarhus

Hoteller i London

Mallorca

Europa-rundrejse: flyv til 4 europæiske topdestinationer til kun 677 kr.

For at der ikke skal gå total storbyferie i hele rundturen, har jeg spicet ruten op med en af Europas lækreste stranddestinationer – Mallorca! Her får du altså et solrigt og palmefyldt ophold, hvor storbytemaet midlertidigt er afløst af afslappende middelhavsferie og vandpjaskeri. Slet ikke nogen dårlig idé, hvis jeg selv skal sige det. Jeg har i dette eksempel fundet en enkeltbillet fra London til Mallorca mandag den 10. juni til kun 201 kr.

På denne rundrejse tilbringer du 3 nætter på Mallorca, før du sætter kursen mod nordøst, hvor Milano venter!

Fly til Mallorca

Hoteller på Mallorca

Milano

Europa-rundrejse: flyv til 4 europæiske topdestinationer til kun 677 kr.

Når du har banket alt sandet fra Mallorcas strande ud af skoen, kan du godt gøre dig klar til tredje stop på rejsen. Her har vi fat i skønne Milano – en norditaliensk storbyklassiker med et mondænt og fashionabelt image. Et ophold i Milano lægger op til shopping (f.eks. ved Quadrilatero d’Oro – hvis du har råd!), sightseeing (domkirken er et must) og en masse lækker mad (pizza og gelato i junivarmen er en himmelsk combo). Jeg har til dette rejseeksempel fundet en enkeltbillet fra Mallorca til Milano torsdag den 13. juni til kun 135 kr.

Du får på denne tur 4 nætter i Milano, før sidste stop på turen går til Ungarns undervurderede hovedstad, Budapest!

Fly til Milano

Hoteller i Milano

Budapest

Europa-rundrejse: flyv til 4 europæiske topdestinationer til kun 677 kr.

Ungarns hovedstad er altså en suveræn storby, hvor du sammenlignet med så mange andre storbyer får rigtig meget for pengene. Sørg bl.a. for at se den storslåede parlamentsbygning ved Donau-floden, mens I er her! En enkeltbillet fra Milano med Wizz Air mandag den 17. juni koster kun 112 kr.

I eksemplet her får du to nætter i skønne Budapest. Herefter går turen hjem mod gode, gamle Danmark.

Fly til Budapest

Hoteller i Budapest

Danmark

Fra Budapest kan du ofte flyve rigtig billigt til både København og Billund med Ryanair. F.eks. har jeg her fundet en billet til København onsdag den 19. juni til kun 133 kr.

Fly til Danmark

fly til Billund

Hermed er din Europa-rundrejse slut. Du skal selvfølgelig være velkommen til at skræddersy din egen Europa-turné. Mulighederne er mange. Bruxelles, Rom, Madrid, Berlin, Prag, Paris, osv. osv. Du bestemmer!

  • Fly til London 96 kr.
  • Fly til Mallorca 201 kr.
  • Fly til Milano 135 kr.
  • Fly til Budapest 112 kr.
  • Fly til København 133 kr.
  • Pris i alt: 677 kr.

OBS: Flyrundrejsen ovenfor gør flittigt brug af lavprisselskaber som Ryanair og Wizz Air. Disse flyselskaber inkluderer som udgangspunkt kun en mindre håndtaske i deres priser. Hvis du vil have 10 kg håndbagage med, kan det typisk tilkøbes for mellem 45 og 75 kr. Hvis du ønsker at tilkøbe bagage, er det som regel altid billigst at gøre det direkte gennem flyselskabets egen bookingside.

Oplevelser

Hvis du gerne vil inspireres i forhold til, hvad du kan opleve undervejs, så kig endelig forbi getyourguide.dk. Her finder du et fornemt udvalg af forlystelser, entrébilletter og guidede ture i hele Europa.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Europa-rundrejse: flyv til 4 europæiske topdestinationer til kun 677 kr.Europa-rundrejse: flyv til 4 europæiske topdestinationer til kun 677 kr.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar

Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud