• 06 nov 2017

  Superbillige fly til Australien: tur/retur til Melbourne til kun 3.392 kr. inkl. bagage

  Takket være et tip fra en af læserne kan jeg præsentere dig for et vildt tilbud på fly til Down Under. Du kan nemlig komme tur/retur til Melbourne til kun omkring 3.300 kr. inkl. bagage! Jeg har det igen lidt svært at vurdere om dette tilbud er et error-fare (se hvad det betyder nedenfor). Og jeg skriver “igen” – fordi jeg har fundet billetterne til omkring denne pris (også med Royal Brunei) tilbage i marts – og ud fra kommentarerne ser det ud, som om alt gik igennem, som det skulle. Nu er de der igen (tak for tippet – Ruben) – og faktisk endnu billigere. Men error-fare eller ej – det er et vildt tilbud og man burde i hvert fald tage chancen, hvis man har planer om at tage til Australien – fordi lignende tilbud fra Danmark er mere end dobbelt så dyrt. Så der er mange penge at spare selvom man flyver fra London.

  Besøg Australien Down Under
  november - september
  3.392 kr.
  London
  Melbourne
  Billige fly til Australien
  inkl. 23 kg bagage

  skyscanner.dk kan du lige nu finde usædvanligt billige fly til Melbourne. Du kan rejse fra november og helt til september 2018 (også i juli og august) – så der er mange muligheder for bl.a. at planlægge vinterferie eller sommerferie i Australien. Jeg har f.eks. fundet en afgang fra London til Melbourne d. 12.02. – 27.02. til kun 3.392 kr. inkl. 23 kg. bagage – det er altså midt i højsæsonen og den danske vinterferie! Og at du flyver fra London, er bestemt ikke noget, du skal lade dig skræmme af. Du kan nemlig komme superbilligt til London (mere om det nedenfor). Til sammenligning koster et fly fra København på de samme datoer 7.356 kr.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 08.11. -22.11.
  • 13.11. – 27.11.
  • 27.11. – 12.12.
  • 05.02. – 20.02.
  • 12.02. – 27.02.
  • 05.03. – 20.03.
  • 12.03. – 27.03.
  • 11.04. – 25.04.
  • 13.04. – 27.04.
  • 16.04. – 30.04.
  • 07.05. – 22.05.
  • 16.05. – 30.05.
  • 04.06. – 19.06.
  • 07.06. – 22.06.
  • 11.06. – 26.06.
  • 02.07. – 17.07.
  • 04.07. – 19.07.
  • 13.08. – 28.08.
  • Og mange, mange flere

   

  OBS! Hvis der er tale om error-fares, har flyselskabet ret til at annullere bestillingen. Derfor synes jeg, at du skal vente med at bestille hotel, lejebil osv., indtil bestillingen er gået igennem, og du har modtaget din e-billet (du får selvfølgelig pengene tilbage, hvis billetten bliver annulleret).

   

  Hvad er en ”error-fare”?

  Error-fares er flybilletter, hvor flyselskabet har lavet en fejl i deres billetsystem. Derfor vil du nogle gange kunne få helt vanvittige deals. Error-fares varer som regel kun meget kort tid, indtil flyselskabet har opdaget fejlen. Så du skal være meget hurtig, hvis du er interesseret og aldrig ringe til flyselskabet for at høre, om det kan passe. Fordi så snart de ved det, retter de fejlen!

   

  Fly til London

  Du kan rejse meget billigt til London fra samtlige lufthavne i Danmark. Du finder billetter helt ned til 105 kr. med forskellige lavprisselskaberne. Vær opmærksom på, at mange selskaber tit flyver til de to lavpris-lufthavne (Stansted og Luton), så nogle gange kan det betale sig at flyve direkte til Heathrow med f.eks. Norwegian eller British Airways. Og så kommer der selvfølgelig bagage oveni – så du skal regne med at give mellem 600-800 kr. til din transport til London. Men det er stadig meget billigere end at rejse fra København. Flytiderne ligger også ret godt – så man ikke engang behøver at have en overnating i London.

   

  Lejebil

  Australien er et land, der er lige så stort, som det er fascinerende. Det ville være oplagt at bruge de billige flybilletter til at lave en rejse, hvor du tager rundt og oplever noget af alt det, som det kanguru-fyldte land har at byde på. Derfor bør du helt sikkert overveje at leje en bil. Det kan du f.eks. gøre på rentalcars.com. Her kan du eksempelvis leje en Nissan Dualis i 2 uger til kun 2.321 kr. Dvs. at prisen pr. person ved en rejse for 2 bliver 1.161 kr. – og endnu billigere, hvis I er flere om at splejse.

  Husk at de fleste biludlejningsfirmaer i Australien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis. Bilen kommer med forsikring (med selvrisiko) og ubegrænset kilometer. Vær opmærksom på, at priserne for billeje godt kan variere, alt efter hvilken periode du gerne vil leje bil i.

   

  Hotel

  Da der er en god chance for, at du gerne vil rejse lidt rundt i herlige Australien, giver det ikke mening at komme med et hoteleksempel. Men hvis du gerne vil lede efter hoteller i Australien, vil jeg anbefale dig at bruge trivago.dk.

   

  Visum

  Du kan ansøge om et gratis turistvisum (max 3 måneders visum) på uk.embassy.gov.au.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  14 kommentarer til Superbillige fly til Australien: tur/retur til Melbourne til kun 3.392 kr. inkl. bagage

  1. Casper says:

   Vi vil gerne bestille nogle flybilletter fra London (LHR) til Melbourne i starten af 2018 f.eks. 10. januar og retur 1. marts. Desværre er det vanskeligt at finde nogle af de billige flybilletter som den error fare som I har fundet her hos Rejsespejderne. Er det pga. cookies eller søger jeg forkert?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Casper,
    Artiklen er snart 3 måneder gammel, så derfor kan priserne sagtens ændre sig – især over så lang en periode. Jeg har dog lige tjekket den afrejse jeg har lagt op som eksempel i artiklen og der er prisen faktisk kun steget med 21 kr. 🙂 Så måske der stadig findes billige billetter i starten af 2018 – hvis du leger lidt med datoerne kan det være du er heldig at finde nogle der, jeg kan desværre ikke garantere noget. Men du kan tro, at jeg også nok skal holde godt øje og opdatere bloggen så snart jeg finder noget! Du kan evt. downloade Rejsespejder app’en og indstille en rejsealarm, så du får en notifikation med det samme der er et match mellem dine ønsker til en rejse og de rejser jeg finder. Du kan læse mere om app’en her 🙂

  2. Casper Mortensen says:

   Vi vil gerne afsted den 15/1-2018 og tilbage igen 5/3-2018

   Er dog lidt i tvivl om besparelsen bliver spist op af hotel og flybillet til London både ved udrejse og hjemrejse.
   Har I erfaringer om fly billetter til London samt hotel?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Casper,
    Du kan rejse billigt til London fra samtlige lufthavne i Danmark. Du finder billetter helt ned til 69 kr. med lavprisselskaberne – her skal du bare være OBS på, at disse selskaber tit flyver til de 2 lavpris-lufthavne (Stansted og Luton), hvorfra du så skal tage til Heathrow (det koster omkring 200 kr.) – men du kan også flyve direkte til Heathrow med f.eks. Norwegian eller British Airways – vil du flyve direkte med f.eks. British Airways kan du godt finde billetter (inkl. bagage) til omkring 1.000 kr. Så du skal nok regne med omkring 500-1.000 kr. ekstra for fly t/r inkl. bagage 🙂

  3. Casper Mortensen says:

   Er disse flybilletter til Australien stadig aktuelle i start 2018?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Casper,
    Nu har jeg lige tjekket f.eks. d. 15.01. – 29.01. og der er billetter til 3.959 kr. – så der er stadig billige billetter, så skal du bare selv prøve at lege lidt med datoerne osv. 🙂

  4. Casper Mortensen says:

   Vi er en familie på 5 (2 voksne og 3 børn). Børnene er hhv. 9 og 2×7 år.
   Vi kigger efter fly til Australien i vinter halvåret 2017/2018.
   Vi I kunne hjælpe os?
   På forhånd tak.

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Casper,
    Du kan tro, at jeg nok skal holde godt øje med billige billetter til Australien og så opdatere bloggen så snart jeg finder noget godt! 🙂

  5. Ole Silberg Johansen says:

   Kære Susanne…
   Jo tak, vi har modtaget Itiniary fra FlightTix.dk og flight confirmation har vi selv kunnet udskrive på RoyalBrunei hjemmeside.
   Alt er fint og flot og tak for tippet.
   Begyndte blot at blive lidt nervøs i starten fordi vi ikke hørte noget og der kun var een anmeldelse på nettet af FlightTix, osm var dårlig.
   Prisen var jo også så lav, så man ikke troede sine egne øjne.
   Endnu en gang tak for en god hjemmeside med mange gode tilbud og inspiration til anderledes rejser.
   Pøj pøj til jer

   • Nanna says:

    Hej Ole.
    Jeg har netop booket flybilletter på flighttix til NY og er ligesom du nu blevet nervøs for troværdigheden ved dette selskab. Vi har modtaget ordrebekræftelse men ingen billetter. Hvor lang tid måtte du vente på dine billetter? Vi tør ikke rigtig booke hotel før vi er sikre på vores billetter.

  6. Ole Silberg Johansen says:

   Har ringet til Flighttix.dk og vi har fået vores Itiniary. Sød venlig pige udstedte mens jeg ventede i telefonen. De har kontor i Holland og det danske telefonnummer på deres hjemmeside stiller videre til dansktalende kundeservice. Så vi krydser fingre, holder vejret, og glæder os til at komme Down Under.

    

  7. Ole Silberg Johansen says:

   Vi har booket en rejse som denne via Momondo, og disse billige billetter sælges af et bureau der hedder Flighttix.dk – så langt så godt. Men når man kigger efter kontaktinformationer efterfølgende og anmeldelse på Trustpilot (hvor en anden har fået afmeldt fly til Japan), bliver vi lidt nervøse om det er fup. 

   Vi har intet hørt endnu, andet en en mailkvittering på købet, pengene er hævet i banken men vi mangler den faktiske billet/voucher.  

   Hvordan er andres erfaringer?