• 01 jun 2016

  Error-fare: tur/retur til Malaysia med Airbus380 til kun 1.766 kr. inkl. bagage ** SLUT **

  rsz_shutterstock_356345462

  Dette indslag bliver meget kort, fordi der er ikke meget tid. Jeg har fundet en såkaldt ”Error-Fare”, hvor du kan flyve til Kuala Lumpur med verdens største fly, Airbus380 til kun 1.766 kr.

  momondo.dk kan du lige nu få et lækkert tilbud, hvis du altid har drømt om at flyve i verdens største fly Airbus 380. Du flyver fra London til Kuala Lumpur med Malaysia Airlines (inkl. 23 kg bagage) til kun 1.766 kr. Turen starter i London, men bliv ikke afskrækket af det, for der findes super billige måder at komme dertil fra Danmark. F.eks. fra København til kun 298 kr.

  som tidligere nævnt, er det en "error-fare" og tilbuddet findes kun indtil flyselskabet har opdaget fejlen! Så skynd dig, hvis du er interesseret!

  Du kan finde billetter til denne pris i perioden mellem d. 06. juni og 8. juli.

  2016-06-01 09_47_01-Capture

  SE FLY-TILBUD HER

  ** SLUT ** TILBUDDET FINDES IKKE LÆNGERE

  OBS! Fordi det drejer sig om en fejl, har flyselskaber ret til at annullere bestillingen. Derfor skal du vente med at bestille hotel, lejebil osv., indtil bestillingen er gået igennem og du har modtaget din e-billet. (Man får selvfølgelig penge tilbage, hvis biletten bliver annulleret)

   

  Hvad er en ”error-fare”?

  Error fares er flybilletter, hvor flyselskaber har lavet en fejl i deres billetsystem og hvor man nogen gange kan få nogle helt vanvittige deals.

  Error fares varer kun meget kort tid, indtil flyselskabet har opdaget fejlen. Så du skal være meget hurtigt, hvis du er interesseret og aldrig ringe til flyselskabet for at høre, om det kan passe. Fordi så snart de ved om det, retter de fejlen!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Error-fare: tur/retur til Malaysia med Airbus380 til kun 1.766 kr. inkl. bagage ** SLUT **

  1. Alain says:

   Hej!

   Først og fremmest TAK! for en fantastisk side 🙂 Vil bare lige forstå det ret. Er man sikker når e-billetten er printet? Eller kan flyselskabet annullere nårsomhelst?

   • Rejsespejder says:

    I princippet kan et flyselskab altid annullere et fly (eller en billet), også hvis det ikke er error. Men når du har billetten, er du i det mindste omfattet af EU-lovgivningen ift. kompensation udover billettens pris.