• 04 feb 2020

  Forårstur til solrige Mallorca: 1 uge med fly og 3* strandhotel fra kun 1.785 kr.

  Når vinteren engang er ovre, er en god og solrig ferie, lige hvad du har brug for! Og kan du ikke vente helt til sommeren, har jeg her en rejse, der er som skræddersyet til dig! Jeg har nemlig i dag fundet en billig pakkerejse til Mallorca i foråret, så du kan komme til den spanske solskins-ø i Middelhavet, som på denne årstid er allersmukkest. Mens temperaturerne i Danmark stadig ligger omkring de 5-10 grader, er der på Mallorca allerede dejligt solskinsvejr, og alt er grønt og blomstrer! Jeg har selv været forbi Mallorca et par gange om foråret, og det kan kun anbefales!

  Forår og sol på Mallorca
  april - maj
  fra1.785 kr.
  Hamborg
  Mallorca
  Pakkerejse til Mallorca
  inkl. 10 kg håndbagage
  fra1.785 kr.

  Pakkerejse til Mallorca

  Mallorca er fyldt med lækre hoteller, og når du rejser uden for sæson, kan du finde dem til rigtig gode priser. Jeg har f.eks. fundet det superflotte 3* Inturotel Cala Azul Park (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og “Certificate of Excellence”). De 3 stjerner er faktisk i underkanten af, hvad hotellet fortjener, for det er et virkelig lækkert hotel.

   

  Inturotel Cala Azul Park ligger i Cala d’Or  – kun 2 minutter fra den fantastiske strandpromenade Cala Esmaralda. Og du har kun 10 minutters gang ind til Cala d’Or centrum, som er en utrolig smuk og hyggelig by med restauranter, barer og butikker.

   

  Alle værelser på hotellet har egen balkon med udsigt. Herudover har hotellet superindbydende udendørs pools, tennisbane, gratis wi-fi i fællesarealerne, sauna, spabad og et fitnesscenter. Og så er der direkte adgang til stranden!

   

  Jeg har ovenfor fundet en pakkerejse fra Hamborg fra onsdag den 15. april til onsdag den 22. april fra kun 1.785 kr. pr. person ved en rejse for 2 personer (i alt 3.570 kr.). Og da det jo er en pakkerejse er der både inkluderet fly og hotel i prisen. Prisen på denne rejse ligger stabilt i april og maj. Fra juni kan du finde rejsen fra ca. 3.500 kr. Og i juli kan du forvente priser mellem 5.000 – 7.000 kr. pr. person.

  Hvis du hellere vil rejse fra København eller Billund kan du finde billige pakkerejser til andre hoteller på Mallorca i samme periode (april – maj) fra ca. 1.700 -2.700 kr. pr. person.

   

  Nedenfor kan du se en liste over andre billige rejsedatoer. Du er selvfølgelig også velkommen til selv at lege med datoerne.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  Hamborg

   

  Fra København

   

  Fra Billund

   

  OBS: Inturotel Cala Azul Park ikke nødvendigvis det billigste tilbud. Hvis du gerne selv vil undersøge hoteludvalget på Mallorca, skal du selvfølgelig være velkommen til det.

   


  Læs videre efter annoncen

  annonce

  Transport til/fra lufthavnen

  Inturotel Cala Azul Park ligger som sagt i Cala D’or, hvor der fra lufthavnen er 58 km. Hvis du har planer om at leje en bil, giver transporten til hotellet sig selv – så kører du bare, når du kan! Ellers kan du også tage en taxi.

   

  Det er også muligt at bestille lufthavnstransport på skyscanner.dk til under 400 kr. i alt for både turen fra og til lufthavnen.

   

  Hvis du vil forsøge dig med offentlig transport, kan du også tage bussen. Fra lufthavnen i Palma skal du først ind til Palma busstation. Det kan du gøre med lufthavnsbussen linje 1 (Intermodal Station – Plaza de Espana) for 3 euro (ca. 23 kr.). Turen tager ca. 15 minutter.

   

  Fra Palma busstation skal du videre til Cala d’Or med buslinje 501. En enkeltbillet koster 8,45 euro (ca. 65 kr.). Turen tager ca. halvanden time. Hvis du gerne vil læse nærmere om transporten fra lufthavnen til Cala’dOr, kan du palmaairport.info.

   

   

  Lejebil på Mallorca

  Hvis du gerne vil udforske lidt af Mallorca, mens du er der, bør du dog overveje en lejebil. Med en lejebil får du meget større frihed til at se, hvad du vil på øen. Nedenfor har jeg givet et eksempel, hvor du kan leje en bil for 266 kr. for hele perioden fra den 15. april til den 22. april. Altså kun 133 kr. pr. person, hvis I er to. Besøger du Mallorca i sommerferien, vil prisen på en lejebil stige, men selv i den periode kan man finde lejebiler til billige penge.

   

  Husk, at de fleste biludlejningsfirmaer i Spanien (og generelt i udlandet) kun tager imod kreditkort (og ikke dankort). Hos de fleste danske banker kan du oprette et kreditkort (f.eks. Mastercard) gratis.

   

  Inturotel Cala Azul Park

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Forårstur til solrige Mallorca: 1 uge med fly og 3* strandhotel fra kun 1.785 kr.

  1. Frederik says:

   Hej Rejsespejder. Jeg brugte din side med god nytte sidste år da jeg bestilte ferie, så tak! Hvordan vil du vurdere vejret på Mallorca fra 13-20 april? Er det varmt nok (set med danske øjne)?

   og har du andre bud på gode rejser omkring 13-20 april +- nogle dage? Der er ikke de store krav, ud over varme og måske mulighed for en hurtig dukkert i havet. Dog ikke for lang rejsetid a la Thailand og sådan.

   Frederik

  Se tilbud her