• 15 aug 2017

  Efterårsferie på Bornholm: billige fly til solskinsøen til kun 798 kr.

  Bornholm, Bornholm, Bornholm – du min dejlige ferieø! Og jeg kunne ikke være mere enig, Danmarks solskinsø er virkelig bare den skønneste og mest charmerende ø og en fantastisk feriedestination. Her finder du den smukkeste natur og der er rig mulighed for, at du kan udfolde dig på aktiv vis med f.eks. kajak, kano eller klippeklatring. Du kan også både cykle øen (eller noget af den) rundt eller vandre og besøge nogle af øens highlights såsom Hammershus, Østerlars Rundkirke og Ekkodalen. Hvis det bliver alt for meget aktivitet, så er der heldigvis også en masse lækre restauranter og cafeer, hvor du kan gå på opdagelse i gourmetverdenen eller måske spise en Krølle-Bølle is eller to. Og det bedste af det hele er, at jeg har fundet flybilletter med afgang i efterårsferien!

  Efterårsferie på Bornholm
  oktober
  798 kr.
  Aalborg (Billund, København)
  Rønne
  Billige fly til Bornholm
  inkl. håndbagage

  Fly

  momondo.dk har jeg fundet flybilletter til Bornholm. Du rejser fra Aalborg og der er 3 afgange i efterårsferien. Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 15.10. – 19.10. til kun 798 kr. inkl. 8 kg håndbagage. Du kan også tage af sted d. 15.10. – 22.10. eller d. 19.10. – 22.10.

  Der findes også fly fra Billund, som ligger omkring 900 kr. Kommer du fra Sjælland så er der mange muligheder at komme på solskinsøen. Der er både en bus/færge og flyforbindelse. Fly koster omkring 750 kr. og du kan tage bussen til ca. 300 kr. hver vej.

   

  Hoteller

  Der er mange dejlige hoteller på solskinsøen – du kan se en oversigt over dem alle her, så kan du danne dig et overblik og derved finde det hotel, der passer bedst til dine ønsker og behov.

  Hoteller på Bornholm

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet, så du aldrig går glip af et tilbud!

  ** INFO ** Jeg kan pt. desværre ikke besvare individuelle rejseforespørgsler.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  se fly se hotel