Log ind for at gemme hvad der inspirerer dig

Du kan tilføje op til 99 tilbud

I skolernes sommerferie ☀️ fra 142 kr.
Sommerferie på Bornholm: Direkte fly til solskinsøen fra kun 142 kr. tur/retur!
Fly

Sommerferie på Bornholm: Direkte fly til solskinsøen fra kun 142 kr. tur/retur!

Fly |

Sommerferie på Bornholm: Direkte fly til solskinsøen fra kun 142 kr. tur/retur!

Ude godt, men hjemme bedst. Okay, som rejseblogger er jeg måske ikke altid enig i det gamle ordsprog. Men én ting er i hvert fald sikkert – man kan sagtens få alletiders sommerferie i Danmark. F.eks. på Bornholm! Hele Danmarks solskinsø er virkelig bare den skønneste og mest charmerende ø, man kan forestille sig. På klippeøen i Østersøen finder du den smukkeste natur og de perfekte forhold til aktiv ferie med f.eks. kajak, kano, cykelture, vandreture eller klippeklatring. Herudover er øen spækket med seværdigheder og superhyggelige byer. Og så gemmer Bornholms maleriske kystlinje på en stjerneparade af fantastiske sandstrande (bl.a. Dueodde Strand), der inviterer til solbadning og svømmeture! Det bedste af det hele er dog, at jeg i dag har fundet megabillige fly til din sommerferie på Bornholm! Så hvis du stadig har lidt huller i din feriekalender, så er det her en glimrende mulighed!

Sommerferie på Bornholm

juni, juli og august

fra

142 kr.

København (og Billund, Aarhus og Aalborg) ✈ Rønne

Fly til Bornholm

Sommerferie på Bornholm: Fly

I dag har jeg fundet et kanonfedt sommertilbud. Du kan nemlig finde billige flybilletter til vidunderlige Bornholm til en knivskarp pris i resten af skolernes sommerferie.

Især flybilletter fra København til Rønne kan du lige nu booke til usædvanligt lave priser – tur/retur fra lidt over 100 kr.!

Det skyldes, at Norwegian igen i sommeren 2023 flyver på ruten mellem København og Rønne. Derfor kan du på alle torsdage og søndage (fra 15. juni til 6. august) booke hammerbillige flybilletter.

I flyboksen ovenfor har jeg f.eks. fundet en afsindigt billig afgang fra torsdag den 27. juli til torsdag den 30. juli til kun 142 kr.!

Fra Billund, Aarhus og Aalborg har du mulighed for at flyve med DAT. Deres billetter koster dog noget mere – ofte mellem ca. 1.000 og 1.400 kr. i skolernes sommerferie.

Eksempler på billige fly til Bornholm

Fra København

  • 23.07. – 27.07.
  • 23.07. – 30.07.
  • 27.07. – 30.07.
  • 27.07. – 03.08.
  • 30.07. – 03.08.
  • 30.07. – 06.08.
  • 03.08. – 06.08.

Fra Billund

  • Mandage, torsdage, fredage og søndage

Fra Aarhus

  • Torsdage og søndage

Fra Aalborg

  • Fredage, lørdage og søndage

Sommerferie på Bornholm: Hoteller

Nedenfor kan du lede efter hotel på Bornholm. Du kan evt. også kigge forbi airbnb.dk.

Hoteller på Bornholm

Transport på Bornholm

Bus: Bornholm har ganske veldrevne regionale busser, der kører rundt på øen. Selskabet BAT står for driften af busserne, og der er timedrift på alle de større busruter fra Rønne til de mindre byer.

Når du kører med de regionale busser på Bornholm, kan du i øvrigt stige af og på stort set hvor som helst på landevejene. Du skal blot række armen ud og vinke tydeligt, når du står i vejsiden. Det er da fedt!

Cykel: Elsker du aktiv ferie, eller vil du gerne opleve Bornholm i dit helt eget tempo, så er jernhesten også en glimrende transportmulighed på Bornholm. Du skal dog være klar over, at Bornholm byder på temmeligt bakket terræn – så er du advaret!

Du kan tjekke priser og leje cykler på www.bornholms-cykeludlejning.dk.

Lejebil: Orker du ikke at trampe i pedalerne eller planlægge ferien med offentlig transport, så er en lejebil uden tvivl the way to go 😉

Hvis du i øvrigt gerne vil inspireres til en rundrejse på Bornholm, har jeg også skrevet en artikel om det.

Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

Sommerferie på Bornholm: Direkte fly til solskinsøen fra kun 142 kr. tur/retur!Sommerferie på Bornholm: Direkte fly til solskinsøen fra kun 142 kr. tur/retur!

Denne artikel er ikke længere ny. Priser og tilgængelighed kan have ændret sig, siden artiklen blev offentliggjort.

Skriv kommentar

Du skal være logget ind for at skrive en kommentar