• 17 aug 2018

  Thailand i efterårsferien: 11 nætter på et 4* hotel i Hua Hin til kun 4.274 kr. inkl. fly

  Så er der gode nyheder til dig, der leder efter et godt tilbud i efterårsferien! Jeg har nemlig fundet en lækker rejse til den thailandske stranddestination Hua Hin. Her står programmet på sol, strand, 30 grader og et væld af thailandske oplevelser! Thailand er i det hele taget en eminent feriedestination, når vejret herhjemme hen ad efteråret kun bliver værre og værre. Her er Thailand nemlig lige præcis den tropiske cocktail af en ferie, man har brug for!

  Efterårsferie i Thailand
  oktober - januar
  4.274 kr.
  København
  Bangkok
  Hotel i Hua Hin
  f.eks. det 4* Ayrest Hua Hin
  1.594 kr.
  Billige fly til Bangkok
  inkl. 23 kg bagage
  2.680 kr.
  OBS! På bookingsiden vil de forsøge at sælge dig en masse ekstra ydelser - bl.a. bagage. Men som du kan se på billedet ovenfor, er 23 kg bagage allerede inkluderet i prisen!
  Hotel
  1.594 kr.
  Fly
  2.680 kr.
  0 kr.
  Total (pr.person)
  4.274 kr.

  Hotel i Thailand

  På skyscanner.dk har jeg fundet det lækre 4* Ayrest Hua Hin Hotel (3,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet ligger i fredelige omgivelser med kun 5 minutters kørsel til Hua Hins centrum og kun 500 meter fra stranden, hvor du uden tvivl kommer til at tilbringe en god del af ferien! Der er også et lækkert udendørs poolområde og gratis wifi.

   

  Prisen for et superior-værelse i 11 nætter er 3.187 kr. Ved en rejse for 2 bliver prisen derfor kun 1.594 kr. pr. person. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel i Hua Hin, kan du finde et nyt hotel her. Og leder du efter et enkeltværelse eller et større værelse, kan du ændre antallet af personer i søgefeltet.

   

   

  Billige fly til Bangkok

  På prissammenligningssiden travelmarket.dk har jeg i dag fundet billige fly fra København til Bangkok. Det er Ukraine International Airlines, der udbyder billetterne til ca. 2.600 kr. Du finder de billigste billetter i oktober og november – også i uge 42! I december og januar kan du også finde enkelte billige afgange hos bl.a. Air China og Aeroflot til lige under eller omkring de 3.000 kr.

   

  I eksemplet ovenfor har jeg f.eks. fundet billetter fra København til Bangkok via Kiev henover efterårsferien fra den 11.10. – 23.10. til kun 2.680 kr. Billetterne er inklusive 23 kg bagage. Når du klikker dig ind på bookingsiden, vil de dog gøre et ihærdigt forsøg på at sælge en lang række ekstra ydelser. Men så snart du når til det sidste trin af bookingprocessen (betaling), kan du se, at 23 kg bagage allerede er inkluderet – så vær endelig obs på det.

   

  Det er også muligt at flyve fra Billund med Finnair. Herfra koster billetterne dog ca. 3.400 kr., og der er heller ikke lige så mange afgange at vælge imellem.

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 04.10. – 15.10.
  • 11.10. – 23.10.
  • 17.10. – 28.10.
  • 07.11. – 19.11.
  • 15.11. – 29.11.
  • 28.11. – 10.12.
  • 05.12. – 17.12.
  • 13.01. – 22.01.
  • 16.01. – 28.01.
  • Og flere

   

   

  Transport til/fra lufthavnen

  Det er muligt at tage bussen – du kan købe billetter ved bookingdesken “Pattaya-Hua Hin” nær Gate 8 på Level 1. Turen koster ca. 60 kr. pr. person, tager 3-4 timer og bussen er udstyret med aircondition og gode sæder. Vær dog opmærksom på, at du ikke bliver sat af direkte på hotellet. Dog burde det ikke være alt for dyrt at tage taxi det sidste stykke til hotellet.

   

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

   

  Siden er yderst brugervenlig. Du skal blot indtaste din rejsedestination og besvare et par sundhedsrelaterede spørgsmål. Herefter bliver du oplyst om de vejledende anbefalinger og henvist til nærmeste apotek med ledige tider. Nemt og enkelt!

   

   

  Hotel-indtryk

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Thailand i efterårsferien: 11 nætter på et 4* hotel i Hua Hin til kun 4.274 kr. inkl. fly

  1. Benjamin says:

   Regner det ikke ret meget typisk i efterårs ferien i Thailand?
   Mvh benjamin

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Benjamin,
    I Hua Hin ligger temperaturen på ca. 30 grader i oktober – regnsæsonen i denne del af Thailand ligger ca. fra juli – september. Personligt synes jeg ikke, at man bør lade sig skræmme af regnsæsonen. Typisk vil det være relativt kortvarige, men intensive regnbyger, hvor der falder en masse vand. Men ikke heldagsregn. Jeg har selv rejst i bl.a. Thailand i regnsæsonen, og det var stadig en fantastisk ferie. Derudover kan jeg læse mig frem til at regnen i Hua Hin ikke skulle være så voldsom 🙂

  se fly se hotel