• 19 sep 2015

  Efterårsdrømmerejse: 2 uger i Khao Lak i en suite på et fremragende 4,5* hotel inkl. morgenmad, transport og fly til kun 7.280 kr.

  Efterårs-drømmerejse: 2 uger i Khao Lak i en suite på et fremragende 4,5* hotel inkl. morgenmad, transport og fly til kun 7.280 kr.

  I dag har jeg fundet en absolut drømmerejse. Turen går til Khao Lak i Thailand. Khao Lak er et vidunderligt nationalparksområde, som ligger på fastlandet nord for Phuket ca. en time fra lufthavnen. Her kan du tilbringe skønne og afslappende dage ved stranden og når du vil være aktiv, kan du begive dig ud i junglen eller tage på en dykker- eller snorkeltur.

  På den tyske rejseside ab-in-den-urlaub.de har jeg fundet et super tilbud på en rejse til Khao Lak. Du bor 14 dage i en suite på det fremragende 4,5* ”Kantary Beach Hotel Villas and Suites” (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Certificate of Excellence”) inkl. morgenmad, transport til/fra lufthavnen og fly til kun 976 Euro (7.280 kr.) pr. person ved en rejse for 2. Tidligere gæster roser især hotellets fremragende service, de flotte suiter og villaer og den smukke privatstrand, som hotellet ligger på. Kantary Beach Hotel byder bl.a. på flere store pools, et fitnesscenter, restaurant og gratis wifi.

  Jeg har fundet rejsen fra d. 12.10. – 26.10. Men der findes også andre datoer i november og oktober.

  thai3

  Du rejser fra Berlin, men bliv ikke afskrækket af det, for der findes super billige måder at komme dertil fra Danmark. F.eks. kan du flyve med easyJet eller AirBerlin fra København til Berlin til kun 644 kr. tur/retur (inkl. bagage). Du kan finde billetterne på Skyscanner.dk.

  berlin5

  Endnu billigere kommer du til Berlin med busselskabet FlixBus. Du kan booke tur/retur-billetter til kun 44 Euros (326 kr. ). Du kan booke billetterne her.

  Hvis du kommer fra Jylland er det billigst at tage bussen til Berlin. På Abildskou.dk findes der billetter fra kun 300 kr. tur/retur.

  thai2

  Som altid med hjemmesider, som er ikke skrevet på dansk anbefaler jeg:

  1. Åbn denne side i Chrome-browseren (eller download den her, den findes også til Mac)

  2. Følg linket nedenfor

  3. Højreklik på siden og vælg ”Oversæt til dansk”

  Og så bliver alle sider på hjemmesiden automatisk oversat. Hvis du har nogle spørgsmål omkring det eller bookingprocessen, så bare skriv en kommentar nedenunder og så skal jeg nok prøve at hjælpe dig videre.

   

  BOOK REJSEN HER

  • Fra: Berlin
  • Rejsedatoer: 29.09. – 13.10., 06.10. – 20.10., 07.10. – 21.10., 11.10. – 25.10., 12.10 – 26.10.,
  • Flyselskab: Aeroflot
  • Til: Khao Lak, Thailand
  • Hotel: 4,5* Katary Beach Hotel Villas and Suites
  • Måltider: Morgenmad
  • Gennemsnitstemperatur: 30⁰ C
  • Vandtemperatur: 26⁰ C

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  2 kommentarer til Efterårsdrømmerejse: 2 uger i Khao Lak i en suite på et fremragende 4,5* hotel inkl. morgenmad, transport og fly til kun 7.280 kr.

  1. Lotte says:

   Hejsa

   Kan du mon hjælpe mig med at finde to billige flybilletter til Thailand den 15 eller 16 marts til den 28 marts

   Kh Lotte

  2. Lotte says:

   Hejsa

   vi har brug for billige flybilletter til Phuket fra den 15 eller 16 marts til den 28 marts, kan du hjælpe mig

   Kh Lotte