• 02 jun 2016

  Drømmerejse til smukke Santorini: 1 uge på anmelderrost 3* hotel til kun 1.482 inkl. fly

  rsz_shutterstock_132953783

  Nu har du chancen for at besøge måske én af de smukkeste græske øer. Her bliver du mødt med lækre sandstrande, spektakulære landskaber og smukke og maleriske små byer, med de karakteristiske hvidkalkede huse og blå tage. Øen er billedskøn og topper med god grund også listen over de mest fotograferede græske øer. Jeg snakker selvfølgelig om den lille smukke perle af en vulkanø midt i det græske øhav, Santorini. Snyd ikke dig selv for en tur til Thira, den største by på øen. Her kan du opleve den ægte græske stemning i en dejlig kombination med butikker, restauranter og hvad man eller har brug for. Trods titlen som øens største by, kan du gå tværs igennem den brostensbelagte by på en halv time og slutte turen af, med en dejlig frokost på en af de mange taverner ved havnen Ormos.

  Det er ikke uden grund at TripAdvisor har Santorini som nummer 2 på deres liste over verdens smukkeste øer.

   

  Idag har jeg fundet et super tilbud til Santorini!

   

  Hotel

  trivago.dk kan du lige nu finde det lækre 3* Villa Danezis (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence") til kun 1.042 kr. pr. person, ved en rejse for 2 i en uge. Hotellet ligger i den lille by Messaria, kun 3 km fra feriebyen Fira. Der er stor swimmingpool med dejligt område med have og legeplads for børnene, hvor man kan nyde ferien i fulde drag. Derudover tilbyder hotellet også gratis transport til og fra lufthavnen som ligger 3 km derfra, så dette skal du heller ikke bekymre dig om. Tidligere gæster roser hotellet til skyerne, især for det venlige personale, den dejlige beliggenhed og den generelt høje standard til prisen.

  Læs mere om hotellet her

  rsz_hotelsanto

  SE HOTEL-TILBUD HER

  Husk, priserne på trivago og deres partnere, er pr. værelse.

   

  Vil du selv gå lidt på opdagelse i de mange hotelmuligheder som findes på den smukke ø, har jeg lavet en liste du kan tage et kig på her.

  HOTELLER PÅ SANTORINI

   

   

  Fly

  Lige nu kan du på Skyscanner.dk få rigtig billige fly til Santorini fra København. F.eks. med SAS (inkl. 23 kg. bagage) fra d. 11 – 18. juni til kun 440 kr. eller alternativt kan du flyve fra d. 18. juni  til d. 25. juni. til kun 921 kr.

  11.06. – 18.06.

  flysanto

   

  18.06. – 25.06.

  flysanto2

   

  Hotel

  1.042 kr.

  Fly

  440 kr.

  TOTAL (pr. person)

  1.482 kr.

   

  Fra: København

  Rejsedatoer: 11.06 – 18.06. (eller 18.06 – 25.06)

  Rejselængde: 8 dage (7 nætter)

  Flyselskab: SAS

  Til: Santorini, Grækenland

  Hotel: 3* Villa Danezis

  Vurdering: 4,5 ud af 5 på TripAdvisor og "Certificate of Excellence"

   

   

   

  Transport til hotellet

  Da hotellet tilbyder gratis transport til og fra lufthavnen, vil jeg anbefale at kontakte dem direkte for at aftale nærmere.

   

  Lejebil

  Vil du leje en bil til at køre rundt og se den smukke ø, vil jeg anbefale dig at tage et kig på Rentalcars.dk hvor du kan leje en bil i en hel uge til kun 1.117 kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk, at du altid kan efterspørge dine helt egne rejseønsker i ”Rejsebureau 2.0” inde på hjemmesiden.

   

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *