• 07 jan 2019

  Oplev solrige Phuket: 9 dage i Thailand på et lækkert 4* hotel til kun 3.903 kr. inkl. fly

  I dag har jeg fundet billige fly til Thailand, og det skal selvfølgelig udnyttes! Du rejser til Phuket – den perfekte destination, hvis du gerne vil på en eksotisk drømmerejse uden du bliver helt ruineret. Phuket er Thailands største ø, og her venter fantastiske strande, krystalklart vand, palmnjjjer, dykkeroplevelser, afslapning, smuk natur og det lækre thai-køkken på dig. Så lige meget om du vil dase ved stranden eller poolen dagen lang, eller du er til fart over feltet med masser af oplevelser, så er jeg sikker på, at du vil finde dig til rette i Phuket.

  Afslapning i skønne Phuket
  januar - april
  3.903 kr.
  København
  Phuket
  Hotel i Phuket
  f.eks. 4* The Marina Phuket Hotel
  1.146 kr.
  Billige fly til Bangkok
  inkl. bagage
  2.473 kr.
  Der findes også billige charterfly i januar

  Hotel i Phuket

  På sådan en lækker solferie, så skal du selvfølgelig også bruge et lækkert hotel og det har jeg fundet til dig! Du skal bo på det anmelderroste 4* The Marina Phuket Hotel (4,5 ud af 5 på TripAdvisor). Hotellet har en super placering – lige ved Patong Beach og så er der kun 1 km til nærmeste shoppingcenter (Jungceylon). Hotellet er toplækkert og moderne indrettet. Dit værelse er rummeligt og har en skøn seng, balkon og så er der badekar (jeg elsker når der er badekar på et hotelværelse!). På hotellet er der gratis WiFi, fitnesscenter, wellnessområde og så er der også den lækreste infinity-pool på tagterrassen med udsigt over byen – perfekt til feriens Instagram billeder.

   

  6 nætter på et deluxe-dobbeltværelse inkl. morgenmad koster 2.292 kr., dvs. 1.146 kr. pr. person ved en rejse for 2. Er hotellet udsolgt eller markant dyrere på dine rejsedatoer, eller vil du gerne selv finde et hotel ved Phuket, er du velkommen til det.

   

  Fly til Bangkok

  Du starter rejsen til Thailand i København, hvorfra du flyver til Bangkok i første omgang. Du kan rejse utrolig billigt fra januar – start april, hvor det især er super billigt i marts. I marts finder du de fleste billetter til ca. 2.473 kr. Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 10.03. – 19.03. til kun 2.473 kr. inkl. bagage. I de andre måneder ligger priserne fra 2.511-3.743 kr. og hvis du vil rejse i januar, kan du finde billige charterfly fra 2.548 kr.

   

  Ovennævnte rejseeksempel er med afgang fra København d. 10.03. – 19.03. – her er nogle andre billige afgange (husk hotelpriserne kan stige eller falde en smule alt afhængig af datoerne).

   

  Eksempler på billige rejsedatoer

  • 01.02. – 13.02.
  • 06.02. – 17.02. – henover vinterferien (uge 7)
  • 12.02. – 21.02.
  • 16.02. – 27.02.
  • 20.02. – 28.02.
  • 22.02. – 07.03.
  • 27.02. – 09.03.
  • 01.03. – 12.03.
  • 03.03. – 12.03.
  • 06.03. – 16.03.
  • 15.03. – 26.03.
  • 17.03. – 31.03.
  • 20.03. – 30.03.
  • 31.03. – 09.04.
  • 08.04. – 18.04.
  • Og flere

   

  Fly til Phuket

  Inden du flyver videre til Phuket, har du lige en overnatning i Bangkok (det har du i hver ende af rejsen) – jeg foreslår et hotel længere nede, som selvfølgelig også er inkluderet i prisen. Du kan også vælge at flyve videre samme dag som du ankommer, eller bruge lidt flere dage i storbyen – det er helt op til dig, hvordan du planlægger din tur.

   

  Der er næsten altid billige billetter mellem Bangkok og Phuket. Jeg har f.eks. fundet en afgang d. 12.03. – 18.03. til kun 189 kr. inkl. håndbagage. Hvis du vil have ekstra bagage med koster det 451 THB (92 kr.) for 15 kg. Mit tip til dig er at booke din flybillet uden tilkøb af bagage. Når du har fået dit bookingnummer, så kan du gå direkte ind på selskabets side og tilkøbe bagage til din billet derfra.

  Billige fly til Phuket
  189 kr.
  Der findes rigtig mange forskellige afgangstidspunkter at vælge i mellem

  Transport til/fra lufthavnen

  Fra lufthavnen til hotellet er der omkring 36 km., så du kan sagtens tage en taxa. Turen burde tage lidt over en halv time og koste omkring 150-200 kr. Du kan også vælge at tage en bus fra lufthavnen til Patong. Busturen tager ca. 1,5 time og fra Patong til hotellet har du ca. 2 km.

   

  Hotel-indtryk

   

  Hotel i Bangkok

  Rent flytidsmæssigt kunne du sagtens flyve direkte videre til Phuket efter du er landet i Bangkok. Men jeg har i dette eksempel valgt en overnatning i Bangkok i hver ende af rejsen. Det gør, efter min mening, hele turen lidt mere behagelig – men som skrevet, så findes der rigtig mange afgange fra Bangkok til Phuket, så du kan sagtens flyve direkte videre (OBS! Du skal bare lige være opmærksom på, at du flyver videre fra Bangkoks DMK lufthavn – det kan tage op til 3 timer at komme fra den ene til den anden lufthavn!).

   

  Din første overnatning i Bangkok er fra d. 11.03. (ankomstdagen) til d. 12.03., og den anden overnatning er fra d. 18.03. – 19.03. (hjemrejsedagen). Du vil sikkert gerne have noget ordentligt, men billigt at bo i. Og her har jeg fundet det anmelderroste og billige 3* Sananwan Palace (4,5 ud af 5 på TripAdvisor og ”Travellers’ Choice”), som passer perfekt til disse krav! Prisen for en enkelt overnatning i et dobbeltværelse er 95 kr. Og fordi I skal bruge en overnatning i hver ende, bliver den samlede pris derfor 95 kr. pr. person. Det gode ved Sananwan Palace er, at det ligger tæt på lufthavnen. Splejser I om en taxi, skal I af med ca. 25 kr. hver for at komme fra lufthavn til hotel.

  Hotel i Bangkok
  f.eks. 3* Sananwan Palace
  95 kr.
  Husk at booke en overnatning i hver ende af rejsen

  Visum i Thailand

  Thailand er visumfrit i op til 30 dage (for EU-statsborgere).

   

  Vaccination

  Når turen går til de mere eksotiske destinationer, er det som regel en god idé at få styr på sine vaccinationer. Og det kan desværre være lidt af en jungle at finde rundt i. I den forbindelse kan jeg dog varmt anbefale siden sikkervaccination.dk.

  Siden er yderst brugervenlig. Du skal blot indtaste din rejsedestination og besvare et par sundhedsrelaterede spørgsmål. Herefter bliver du oplyst om de vejledende anbefalinger og henvist til nærmeste apotek med ledige tider. Nemt og enkelt!

   

  Pris i alt

  • Fly t/r til Bangkok: 2.473 kr.
  • Fly t/r til Phuket: 189 kr.
  • Hotel i Phuket: 1.146 kr.
  • Hotel i Bangkok: 95 kr.
  • Pris i alt (pr. person): 3.903 kr.

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  16 kommentarer til Oplev solrige Phuket: 9 dage i Thailand på et lækkert 4* hotel til kun 3.903 kr. inkl. fly

  1. Yüksel says:

   Hej

   Min kammerat og jeg vil gerne til Phuket 7 dage og derefter Kuala limbo 7 dage, fra den 12-25, er det noget du kan hjælpe os med, du er så god 🙂
   Mvh

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Yüksel 🙂

    Lidt strand og lidt storby (jeg går ud fra, at du mener Kuala Lumpur) – det lyder som en lækker blanding.

    Som udgangspunkt er det dog ofte en stor udfordring at finde billige flybilletter, hvis man kun kan rejse på nogle helt specifikke datoer. Så mit første råd vil være, at I er så fleksible som muligt. Du nævner intet om, hvilken måned I vil rejse i, men jeg vil anbefale, at I leder efter fly til begge steder og tager de billigste (hvis ikke I kan finde billige rundrejse-billetter). Fly mellem de Phuket og Kuala Lumpur plejer nemlig at være meget billige. 🙂

  2. Vibeke Kjeldbjerg says:

   Jeg vil gerne afsted den 16/ 2 og hjem ca 14 dage efter, men vil gerne fra Bangkok til Phuket kan i klare det?
   Har i aldrig billetter fra Jylland?

   • Rejsespejder_SB says:

    Hej Vibeke 🙂

    Hvis du gerne vil afsted i februar, er du lidt sent ude. Og så er det ofte en udfordring at finde billige flybilletter, hvis man kun kan rejse på nogle helt bestemte datoer. Ofte kan man nemlig spare penge ved at lege lidt med datoerne. Men jeg skal nok holde øje og opdatere bloggen, hvis jeg finder et godt tilbud 🙂

    Ift. billetter fra Jylland gav jeg dig vist et svar på Facebook 🙂 Men lige i dette tilfælde med Phuket/Bangkok er billetter bare næsten altid markant billigere fra København. Det kan jeg ikke rigtigt gøre noget ved.

  3. Celina says:

   Den 1-12 marts hvilke dage er man så de forskellig steder udfra hvad du har set på?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Celina,
    Det er helt op til dig selv, hvor længe du vil være i Bangkok eller om du har lyst til at bruge alle dagene i Phuket 🙂

  4. Mille says:

   Hvordan vil prisen se ud, hvis to voksne vil rejse sammen i påsken? Mellem d 12-22 april?

  5. Michael says:

   Vi er 9 personer der gerne vil afsted til Thailand billigt i december måned
   Er det noget i kan hjælpe med? 🙂

   • Michael says:

    Vi er 8 voksne og et barn der gerne vil afsted til Thailand billigt i december måned
    Er det noget i kan hjælpe med? 🙂

    • Rejsespejder_SB says:

     Hej Michael 🙂

     Jeg kan i hvert fald se, at Turkish Airlines har en del billige billetter fra den 02./03. december til den 11./12./13. december til ca. 2.600 kr. pr. person 🙂

     Dem kan du se her på skyscanner: https://rejsespejder.dk/recommends/offer_content-5/180918-3/ (jeg har sat barnets alder til at være 10 år – men det kan du bare ændre).

     Hotel kan I også finde på skyscanner efterfølgende 😉

  6. Sabina says:

   Hejsa 🙂
   Vil du hjælpe med at finde et godt tilbud omkring december? Min kæreste og jeg ønsker at holde nytåret dernede.
   På forhånd tak.
   Mvh Sabina

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Sabina,
    Rejser henover jul og nytår er bare en rigtig populær rejseperiode og det afspejler sig desværre i priserne. Men du kan tro, at jeg nok skal holde super godt øje og opdatere bloggen med det samme jeg finder noget.
    Du kan overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker.
    Du kan downloade den her 🙂

  7. M says:

   Jeg søger fly 15.11-26.11 men de er oppe på 3.000 pr. Mand også selvom jeg sætter dato til 29.11. Er priserne steget?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej med dig 🙂
    Jeg har lige tjekket og det ser desværre ud til at de fleste af de billige flybilletter er væk – det var også et hammer godt tilbud 🙂 Men en pris på 2.700 kr. er stadig en god pris synes jeg 🙂 Jeg holder selvfølgelig stadig skarpt øje med lignende tilbud og opdaterer bloggen så snart jeg finder noget 🙂

  8. Maria says:

   Hej! Super fede tilbud – men kan du finde en god pris til Phuket i månederne januar, februar, marts eller april?

   • Rejsespejder_AP says:

    Hej Maria,
    Tusind tak! Det kan du tro, at jeg nok skal holde gode øje med 🙂 Du kan overveje at downloade rejsespejder-appen. Med den kan du nemlig sætte en rejsealarm. På den måde får du automatisk besked, når/hvis der kommer en rejse, som matcher dine ønsker.
    Du kan downloade den her 🙂