• 30 jun 2019

  Drømmerejse til Maldiverne: 6 nætter et fremragende 4* resort fra kun 9.485 kr. inkl. Emirates-fly, transfer og helpension

  *Spoiler alert* Denne rejse bliver ret så vild! Af flere grunde. Først er der selve destinationen – Maldiverne! Allerede her ved du, at vi har gang i noget rigtig godt. Så er der flyene. Her er der ikke sparet på noget, for du flyver tur/retur med verdens måske bedste flyselskab – Emirates. Så mangler vi vist bare et superlækkert strandresort. Men også her kan du roligt sætte et stort flueben! Du får nemlig lov til at tilbringe din ferie på Maldiverne på et superanmelderrost og luksuriøst 4* strandresort med helpension! Herlighederne stopper faktisk ikke her, men resten af rejsen må du læse mere om nedenfor!

  Luksusrejse til Maldiverne
  fra9.485 kr.
  København
  Maldiverne
  6 nætter på det 4* Vilamendhoo Island Resort & Spa
  inkl. Emirates-fly, transfer og helpension
  fra9.485 kr.

  Pakkerejse til Maldiverne

  Maldiverne er ikke til at komme uden om som en af verdens absolutte drømmedestinationer. Det kræver ikke specielt mange sekunder på Googles billedsøgning at forstå hvorfor. Det er nemlig svært at finde en samling af øer noget andet sted på kloden, der i samme grad tilbyder en smag på paradis, som Maldiverne gør.

   

  Og i dag fandt jeg et ret vildt tilbud hertil. Hos Emirates Holidays kan du lige nu få et ophold på det anmelderroste 4* Vilamendhoo Island Resort & Spa. Faktisk er resortet det eneste hotel på hele øen, der blot er 900 meter lang og 250 meter bred. Så du kan virkelig se frem til en rendyrket ø-ferie a la Robinson Crusoe. Crusoe boede dog vist ikke på et 4* luksusresort med helpension, men I ved, hvad jeg mener 😉. Foretrækker du lige en tand mere luksus, kan du i øvrigt opgradere helpensionen til all inclusive.

   

  På Vilamendhoo Island Resort & Spa bliver du indlogeret i et flot og komfortabelt Garden Room. Men også på dette punkt har du mulighed for at opgradere til en Beach Villa eller en Jacuzzi Water Villa (hvor du bor ude på havet). I og med du bor på din egen lille paradisø, kan du nok regne ud, at du aldrig er mere end et stenkast væk fra en af øens billedskønne drømmestrande og Det Indiske Ocean. Resortet byder naturligvis også på to usædvanligt lækre poolområder. Er du interesseret i dykning, er Maldiverne en absolut topdestination, og resortet tilbyder faktisk en række kurser på deres PADI-dykkercenter. Familier vil helt sikkert også sætte pris på øens familiesektion, hvor der både er legeplads og børnepool.

   

  Tilbudseksemplet er på 6 nætter. Og jeg ved, der er nok en del, som synes, det er ALT for lidt. Men bare rolig, det kan sagtens forlænges – og det er ikke engang så meget dyrere. Hvis du f.eks. vil rejse i 9 dage (8 nætter), koster det kun 10.821 kr. pr. person.

   

  Og så er der en pointe, som gør tilbuddet ekstragodt. Transfer til hotellet er inkluderet i prisen. Normalt vil en hoteltransfer ikke være specielt interessant, men lige netop i Maldiverne er det faktisk en ret væsentlig ting. For det første er selve transferen fantastisk smuk og en oplevelse i sig selv! Den 88 km lange tur fra Male Lufthavn til Vilamendhoo Island foregår nemlig med regionalfly og speedbåd, så du får virkelig mulighed for at nyde synet af Maldivernes smukke, smukke øer. For det andet er disse hoteltransferer megadyre (vi snakker 2.000 kr. og mere), og tit er de ikke med i de fleste tilbud. Så det er virkelig et kæmpe plus!

   

   

  Pris og bestilling

  Som sagt har Emirates Holidays lavet et tilbudseksempel med rejsens frapris. De har både et familietilbud for 2 voksne og 2 børn og et tilbud for 2 voksne. Fraprisen for familietilbuddet er 9.485 kr. pr. person, mens fraprisen for 2 voksne er 10.995 kr. pr. person.

   

  Jeg vil faktisk stærk anbefale at kigge på all inclusive-tilbuddet. På de fleste datoer, som jeg har kigget, lå prisen kun 300 – 500 kr. oveni ift. helpension-prisen. Så det kan næsten ikke betale sig at vælge helpension, hvis man har planer om at drikke alkohol på sin ferie.

   

  Pakkerejser fra rejsebureauer plejer altid at være dyrere end rejser, som man selv arrangerer (hvor man booker fly og hotel hver for sig). Men de gange, jeg har skrevet om tilbud fra Emirates Holidays, har dette aldrig været tilfældet. Og det er det heller ikke her. Hvis du selv prøver at booke en lignende rejse for 2 personer til Maldiverne og Vilamendhoo Island Resort & Spa (19.09. – 26.09.), bliver prisen for fly og hotel med helpension 11.721 kr. pr. person. Allerede her er rejsen mere end 700 kr. dyrere, og det er vel at mærke uden indenrigsfly, som plejer at ligge på omkring 2.000 kr. pr. perosn!

   

  Du kan booke rejsen online eller klare reservationen per telefon. Det er som sagt også muligt at rejse i flere dage. Du kan finde telefonnummer og læse nærmere om tilbuddet ved at klikke på tilbudsknappen ovenfor.

   

  OBS! Tilbuddet skal bookes senest den 10. juli!

   

   

  Vilamendhoo Island Resort & Spa

   

   

   

  Hvis du har spørgsmål, så skriv en kommentar nedenunder. Og husk at tilmelde dig nyhedsbrevet og downloade appen, så du aldrig går glip af et tilbud!

  Denne artikel er mere end en uge gammel. Priserne kan have ændret sig.

  Hvad synes du?

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  6 kommentarer til Drømmerejse til Maldiverne: 6 nætter et fremragende 4* resort fra kun 9.485 kr. inkl. Emirates-fly, transfer og helpension

  1. Michael says:

   Vi fik bestilt i dag (9/7-19). 2 voksne, 1 barn og 1 spædbarn. 6 nætter til maj næste år, i en beach villa med all-inclusive. På hjemmesiden stod det til 37.xxx kr. Jeg ringede så derind, da jeg havde spørgsmål, og fordi det var nemmere end at skulle søge alle datoer og antal nætter kombinationer igennem. Det ender så med at vi 2 nætter ekstra på et 5* hotel i Dubai på vejen hjem oven i, og prisen bliver så 36.900 kr. Så det kan godt betale sig at ringe derind 🙂
   Jeg spurgte ikke hvad der gjorde at det blev billigere, jeg accepterede bare…

   • Rejsespejder says:

    Hej Michael,
    så fedt at høre! Og tak fordi du deler din oplevelse. Har også oplevet at de er super gode til at hjælpe over telefonen. Jeg er faktisk ved at skrive om et andet tilbud fra dem, hvor jeg kommer til at anbefale til bare at ringe til dem :).
    Håber, at I får den skønneste tur!

  2. Sandra says:

   Kan det passe, at når man når frem til selve betalingen, at der er et obligatorisk transfergebyr med vandflyver på 5552 kr.? Så stiger prisen jo markant ift hvad man oprindeligt tror at rejsen koster.

   • Rejsespejder says:

    Hej Sandra,

    nej transport al transport til øen er inklusiv med dette tilbud! Men kan godt se, at det er lidt forvirrende i bookingprocessen – men du skal blot vælge “domestic flight” under transport. Men ellers kan du også ringe til Emirates Holidays, de er super gode til at hjælpe :).

  3. Ralle says:

   Hej. Varför är priset dyrare för två vuxen än för familj?

  Se tilbud her